Öyle gerçekten 15 e yakın test istedi 9 u laboratuvar dışı olduğu için 2500 tl istedi benden de sonra öylece bir çözüm ürettikBen de randevu bakayım o zaman hemen çok teşekkür ederim.Tahliller 6bin fiyat verince şok oldum özel de olsa her şey fazla pahalanmış
Hakikaten çok mantıklı. En azından temel şeyleri alsak indirim takip edip.Hepsiburada'dan aldım herşeye zam geldiği için yavaş yavaş almaya başlamak lazım galiba
Süt, yoğurt veya ayran denediniz mi acaba?Evet aslında öyle yapabilirim mide yanmasi çok var gece dhaa cok artiyor az önce yine başladi Hayrola
İnşallah tekrarı olmaz, iyisinizdir sen ve bebeğinKızlar korkuyorum. Kahverengi akıntı geldi demin doktor kahverengi olursa progestan alırsın sabah akiam demişti hemen bir tane vajinal aldım. Mesaj attım doktora yarın gel bakalım dedi, dua edin bana nolur bir sorun olmasın
Vayy maşallah harbi fiyatlar uçuyor.Öyle gerçekten 15 e yakın test istedi 9 u laboratuvar dışı olduğu için 2500 tl istedi benden de sonra öylece bir çözüm ürettikal al hem o da muayene eder bebişi bir kez daha görmüş olursun
Kız resmen liste verdi, bende şok oldum ülk defa o kadar kan verdim, hele 3 tanesi eksikmişVayy maşallah harbi fiyatlar uçuyor.Benden hamilelik öncesi birkaç test istemişti. Ama demek o testler sizin testlerden değil. 1300odemistik sanki
Hayırlı mübarek olsun inşAllahMerhabalar. Ben de sat a göre 5 kasım da anne olacağım ancak ikiz bekliyoruz. Kasım grubuna mı dahil olurum ekime mı emin değilim. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar olsun
Amin teşekkür ederim. Aynen öyle. Ekim sonu kasım başı grubu açılırsa oraya dahil oluruzHayırlı mübarek olsun inşAllahbenim 1 kasım görünüyor aslında ama direkt kasıma girdim açıkçası ama ekimde de olabilir
Himm demek çok detaylı olmuş tahlillerKız resmen liste verdi, bende şok oldum ülk defa o kadar kan verdim, hele 3 tanesi eksikmiş
Evet çok detaylı oldu sanırım bu bana 9 ay yeter galibaHimm demek çok detaylı olmuş tahlillerdelik deşik olduk zaten. Benim damarimi bulmak da zor. Mahvoluyorum tahlil yaptırınca
Evet canım cinsiyette öğreniyorsun, down sendrom bir sürü böyle genetik test var hepsine baktırabiliyorsun %99 mu ne net sonuç veriyorlarmışAcaba bu tahlil genlere bakılan mi?
Sanırım cinsiyeti de öğrenebiliyorsun dimi. Böyle birşey duydum ama şuan isimleri karıştırıyor olabilirim. :)
Tabi daha önce anne olanlarda birde bu dert var demi. Benim ilk olacak inşallah . Ama yetersin eşitte olursun ayıramazsın ki birbirindenSelamlaaarnasıl gidiyor ilk haftalar ? Kimler ikinci üçüncü bebişleri bekliyor? Azıcık tecrübe aktarımı fena olmaz iki bebeli hayat ne kadar güzel gelsede biraz anksiyetem tutmaya başladı eşit davranamazsam mutlu edemezsem çocuklarımı diye
Çok anane tarifi olcak ama bence işe yarıyor. Gece yatmadan biraz zeytinyağı içiyorum eğer sabaha işe yaramazsa sabahta bir bardak ılık su sonra yine zeytinyağı. Bende işe yarıyorKızlar ben aşırı kabızlık yaşıyorumçözüm önerisi olan var mı ?
Hemen deniyorumÇok anane tarifi olcak ama bence işe yarıyor. Gece yatmadan biraz zeytinyağı içiyorum eğer sabaha işe yaramazsa sabahta bir bardak ılık su sonra yine zeytinyağı. Bende işe yarıyor