2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben de randevu bakayım o zaman hemen çok teşekkür ederim. Tahliller 6bin fiyat verince şok oldum özel de olsa her şey fazla pahalanmış
Öyle gerçekten 15 e yakın test istedi 9 u laboratuvar dışı olduğu için 2500 tl istedi benden de sonra öylece bir çözüm ürettik al al hem o da muayene eder bebişi bir kez daha görmüş olursun

İnşallah tekrarı olmaz, iyisinizdir sen ve bebeğin

Öyle gerçekten 15 e yakın test istedi 9 u laboratuvar dışı olduğu için 2500 tl istedi benden de sonra öylece bir çözüm ürettik al al hem o da muayene eder bebişi bir kez daha görmüş olursun
Vayy maşallah harbi fiyatlar uçuyor. Benden hamilelik öncesi birkaç test istemişti. Ama demek o testler sizin testlerden değil. 1300odemistik sanki

Selamlaaar nasıl gidiyor ilk haftalar ? Kimler ikinci üçüncü bebişleri bekliyor? Azıcık tecrübe aktarımı fena olmaz iki bebeli hayat ne kadar güzel gelsede biraz anksiyetem tutmaya başladı eşit davranamazsam mutlu edemezsem çocuklarımı diye

Acaba bu tahlil genlere bakılan mi?
Sanırım cinsiyeti de öğrenebiliyorsun dimi. Böyle birşey duydum ama şuan isimleri karıştırıyor olabilirim. :)
Evet canım cinsiyette öğreniyorsun, down sendrom bir sürü böyle genetik test var hepsine baktırabiliyorsun %99 mu ne net sonuç veriyorlarmış

Kızlar ben aşırı kabızlık yaşıyorum çözüm önerisi olan var mı ?

Tabi daha önce anne olanlarda birde bu dert var demi. Benim ilk olacak inşallah . Ama yetersin eşitte olursun ayıramazsın ki birbirinden

Kızlar ben aşırı kabızlık yaşıyorum çözüm önerisi olan var mı ?
Çok anane tarifi olcak ama bence işe yarıyor. Gece yatmadan biraz zeytinyağı içiyorum eğer sabaha işe yaramazsa sabahta bir bardak ılık su sonra yine zeytinyağı. Bende işe yarıyor

Çok anane tarifi olcak ama bence işe yarıyor. Gece yatmadan biraz zeytinyağı içiyorum eğer sabaha işe yaramazsa sabahta bir bardak ılık su sonra yine zeytinyağı. Bende işe yarıyor
Hemen deniyorum teşekkür ederim bir kaşık mı içeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…