2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Hepinizi etiketleyemedim. 28 Ocak sat benim. İlişki gününü bildiğim için doğru olduğunu düşünüyorum. Coraspirin bebeğin kalp sağlığı açısından kullanmam gerektiğini söyledi. Progestanda bir kez düşüğüm olmuştu ona önlem olarak dedi ama kullanmasam diye düşünüyorum çünkü kanama vs yok şükür Allah korusun. Omegayı duymuştum kullananları ben sormada kendi yazdı zaten. Durum böyle kızlar. Hepimize sağlıklı huzurlu bir gebelik süreci diliyorum inşallah 🧿
hayırlı olsun inşallah sizinde içinde. dilerim çok güzel geçer bu süreç :)

benimde sat 30.01 biz gün aşırı denediğimiz için hangi gün oldu asla bilmiyorum. acaba net olarak onu bilmenin bir yolu yok mu merak ettim şimdi

Benimde amh 0,29 du çok düşük ihtimal hamile kalman demişti ama imkansız da değil dedi. Bir kez yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yaptırdım. 1 yıldırda korunmuyorduk. İğne den sonuç alamadık ve yorulmuştum artık psikolojik olarak. Oluruna bıraktım ve 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Amin amin canm valla tekrar tebrik ederim seni de🥰
Bnde 2 kere klomen catlatma iğnesi
2 kere de aşılama yaptrdm
Bu ay da mucizem geldi
İnşallh sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı🤲

Amin amin canm valla tekrar tebrik ederim seni de🥰
Bnde 2 kere klomen catlatma iğnesi
2 kere de aşılama yaptrdm
Bu ay da mucizem geldi
İnşallh sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı🤲
Hepimizi tebrik ederim 😊 güzel saglikli hamilelikler geçirip evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin herşeyin bir vakti var işte bende klomen femara denedim bu ay nasipmiş 🥰

Hepimizi tebrik ederim 😊 güzel saglikli hamilelikler geçirip evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin herşeyin bir vakti var işte bende klomen femara denedim bu ay nasipmiş 🥰
Amin amin hepimiz alalım inşallah canm
Peki sen klomen kullandgn ay mı hamiş kaldn:))
Benim daha cok yeni hala inanamıyorum yaa😁

Amin amin hepimiz alalım inşallah canm
Peki sen klomen kullandgn ay mı hamiş kaldn:))
Benim daha cok yeni hala inanamıyorum yaa😁
3 sene önce kullanmıştım kist oldu geçen sene e defa femara kullandm gene kist oldu 7 8 aydr birsey kullanmadm bu ay nasip oldu 🥰 geçen hafta ogrendigimde 4 5 gün şaşkınlık vardı gene varda o zamanlar boş boş bakıyordum ☺️

Evet yeni girdim 6’ya, tabi uygulamaya göre böyle belki doktor farklı söyler. Yarın gideceğiz ilk ultrasonlu muayeneye canım daha sadece kan testi yapıldı.

Bu hafta sana doktorunun söylediği mi? Ben tamamen banu çiftçinin uygulamasına göre konuşuyorum orada 5+1 gözüküyorum bugün. Doktor belki farklı söyler yarın gideceğim.
Evet pazartesi 4+3 demişti kendisi

sizde de böyle hala regl agrısı gibi ağrı oluyor mu kızlar?
6 haftalık benim alt tarafta bir ağrı var. sol tarafımda daha çok tabi. ara ara geçiyor. ara ara geliyor. ama genel olarak var. sabah kalktığımda vardı mesela geçti sonra. şimdi tekrar başladı hafif hafif

Oyy vlla nasl sevindim senin içinde anlatamam
3 sene önce kullanmıştım kist oldu geçen sene e defa femara kullandm gene kist oldu 7 8 aydr birsey kullanmadm bu ay nasip oldu 🥰 geçen hafta ogrendigimde 4 5 gün şaşkınlık vardı gene varda o zamanlar boş boş bakıyordum ☺️
İşte Rabbim mucizesini bi anda yaşatıyor insana o yüzden şaşırıp kalıyoruz
Peki sen keseyi gördün mü canm

6 haftalık benim alt tarafta bir ağrı var. sol tarafımda daha çok tabi. ara ara geçiyor. ara ara geliyor. ama genel olarak var. sabah kalktığımda vardı mesela geçti sonra. şimdi tekrar başladı hafif hafif
Benm sanırım 4 haftalık😊 haftaya çağırdı doktor iki aksamdr belim ağrıyor ve adet oncesinde olan agri gibi karnım ağrıyor ama çok değil ☺️

Bende de oluyor canm daha 4 haftalığım
Sanırm normal

İşte Rabbim mucizesini bi anda yaşatıyor insana o yüzden şaşırıp kalıyoruz
Peki sen keseyi gördün mü canm
Oyle valla mucize bizm içinde bugün doktoru aradm haftaya sali gel dedi kese içn sen gördünmu canm

herkeste oluyorsa normal demek ki diye düşünüyorum :)
ben keseyi gördüm 6 haftalık kalp atışlarını duyacağız salı günü ben de aşırı heyecan yaptım. bi taraftan da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sıkıntı olmasın diye hayırlısı hepimiz için

herkeste oluyorsa normal demek ki diye düşünüyorum :)
ben keseyi gördüm 6 haftalık kalp atışlarını duyacağız salı günü ben de aşırı heyecan yaptım. bi taraftan da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sıkıntı olmasın diye hayırlısı hepimiz için
Maşallah maşallah canm
İnşallah pıt pıtları da duyacaksn🥰
Azck sabr tabiii:))

size şu an yaşadığım şoku aktarmak istiyorum.
5 tüp bebek 2 aşılama... zorla güzellik çabaları ve sonuç kendiliğinden 40 yaş gebelik...:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Aaaaaa hemde ne şokkkk bende 2 klomen 2 aşılama sonrası mucizem kendiliğinden geldi
Amaa sizin siz daha cok beklemişsiniz
Ahh nasl sevındım anlatamam
İnşallah hepimiz sağlıklı evladımıza kavuşalım

X