İki katından biraz fazla artmış ama sorun muMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki katından biraz fazla artmış ama sorun muMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok tesekkür ederim sizde en kısa zamanda görürsünüz inşallahOyy maşallah sağlıkla tamamla inşallah
Bende yeni hamişim kanda öğrendim daha kese de görmedim
Hayırlı olsun canım doktora gittinmiHanımlar kan verdim şimdiadetten 3 gün önce 29 şubatta 100
4 şubatta 785
6 şubatta 2025 çıktı beta hcg
Yok canım haftaya gideceğimHayırlı olsun canım doktora gittinmi
Öyle yapayım aynen :)Bence canm kan ver kan garanti
Aminnn inşallah kuzum
Evet ya. Bakalım hayırlısı olsunDurdukça dahada belirginleşmiş ama inşallah var gibi
Ben bu test ile adetten 5 gün önceden öğrendimTeşekkür ederiiim Bırakıp gitmiştim. Zamanla daha da belirginleşmiş.
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Ben 2 gebelik yaşadım. 2si de aylar sürmüştü olması. O yüzden bu kadar kısa sürede beklemiyordum. Ama dediğiniz gibi hatalı olabilir. Teyit edeyim ben yine de.
Son adet tarihiniz neydi?Selamlar kızlar. Az önce Dr dan geldim keseyi gördük. 4+3 dedi. Uygulama baya abartmış 6+3 diyor ama ben gününü biliyorum Dr dediği doğru. 7. Hafta da gelirsin dedi kalp atışı için. Folik asit omega progestan ve corasprin yazdı.
hayırlı olsunn sizinde :)Selamlar kızlar. Az önce Dr dan geldim keseyi gördük. 4+3 dedi. Uygulama baya abartmış 6+3 diyor ama ben gününü biliyorum Dr dediği doğru. 7. Hafta da gelirsin dedi kalp atışı için. Folik asit omega progestan ve corasprin yazdı.
Açıkçası ben adetten 5 gün önce kan testi yaptırdim 16 çıktı. Son adet tarihim bugün aslında doktorum haftaya gel keseyi görelim dedi. Artışa bakmadık. Bence test yaptırmayın o şekilde hesap kitap strese sokuyor insanıMerhaba kızlar bende aranıza yenı katıldım. Sat tarihim 30 ocaktı. Düzensiz adet gördüğüm için başta hamile olduğumu hiç düşünmedım. Beklerken bi ara leke gördüm adet oluyorum sandm ama devamı gelmedı.8,10 gün gecikme olunca sağlık ocağına gittim kan verdim beta >1000 çıktı. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için de değer düşükk mü acaba diye korktum dün dr gittim tahmini olarak 5 haftalık hamileyim ultrason da kese göründü. 20 gün sonra kalp atışı icin çağırdı. Daha erken gelsen de öğrenırız de garanti olsun dedı. Ama okadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Bugin iş çıkışı beta değerimin artışını öğrenmek için kan mı versem acaba diye düşünüyorum
Su bekleyişler zor ama dilerım bebiş bekleyen herkes güzel haberler güzel sonuçlar alsın
Selamlar hayırli olsun düşük riskiniz için mi bunları yazdı bana sadece folik asit bir de hamilelik öncesi de kullandigim için d vit ve omegaya devam edebilirsin dediSelamlar kızlar. Az önce Dr dan geldim keseyi gördük. 4+3 dedi. Uygulama baya abartmış 6+3 diyor ama ben gününü biliyorum Dr dediği doğru. 7. Hafta da gelirsin dedi kalp atışı için. Folik asit omega progestan ve corasprin yazdı.
bende dvit ya da omega falan da yok. sadece folik asite devam ediyorum :/Selamlar hayırli olsun düşük riskiniz için mi bunları yazdı bana sadece folik asit bir de hamilelik öncesi de kullandigim için d vit ve omegaya devam edebilirsin dedi
Bilmem bende dha yeni öğrendim hamileliğimi canm hiç bilgim yokİki katından biraz fazla artmış ama sorun mu
Amin inşallah canm benim randevum 16 sndaÇok tesekkür ederim sizde en kısa zamanda görürsünüz inşallah
Evet muhtemelen o zaman verirbende dvit ya da omega falan da yok. sadece folik asite devam ediyorum :/
haftaya geldiğinde detaylı tahlil yapalım dedi kanda tüm değerlere bakalım vs acaba o zaman mı verecek gerek olursa
Benim de 16 sında son adet tarihiniz neydi ya da beklenenAmin inşallah canm benim randevum 16 snda
Daha 10 gün var
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelamlar kızlar. Az önce Dr dan geldim keseyi gördük. 4+3 dedi. Uygulama baya abartmış 6+3 diyor ama ben gününü biliyorum Dr dediği doğru. 7. Hafta da gelirsin dedi kalp atışı için. Folik asit omega progestan ve corasprin yazdı.
Yaaa zaman geçmiyor sanki arkadasm yaaBenim de 16 sında son adet tarihiniz neydi ya da beklenen
Benimde amh 0,29 du çok düşük ihtimal hamile kalman demişti ama imkansız da değil dedi. Bir kez yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yaptırdım. 1 yıldırda korunmuyorduk. İğne den sonuç alamadık ve yorulmuştum artık psikolojik olarak. Oluruna bıraktım ve 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaa zaman geçmiyor sanki arkadasm yaa
Ben birde o kadar cok uğrastm ki sebepsiz inferilite olabilir demişlerdi
Çok şükür mucizem geldi
Ama hala inanamıyorum