2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Benim mememi tutuyor ama emme olmuyor mememden mamayı biberonla verip hata ettik sanırım çok üzülüyorum sağıp verdiğim için, keşke direkt benden emse
Aynı durumda sayılır canm ara ara zorla tutturyorduk memeyi emiyordu azda olsa şu 3 4 gündür yok emmiyor sanki düşman memeye nasıl alistirmaliyiz ne yapmam gerek hiç bilmiyorum

Emzirme danışmanından fayda gördünmü bende danışmanlık alsammi diyorum yani benmi yanlış yapıyorum diyorum

Dışarı içerken çok az göbeğine geliyor onu farkettim bişi olur mu çok endişelendim kuru tutmak gerekiyor sonucta
Arada bi geliyor evet ama gobek deligini surekli kontrol ediyorum ben, Koku ve akinti yoksa endiselenme. Gobek deligi dusunce ve toparlayinca altini acmadan once gobek deligini islak mendille uyaririz, acmadan once yapmis olur.

Benim mememi tutuyor ama emme olmuyor mememden mamayı biberonla verip hata ettik sanırım çok üzülüyorum sağıp verdiğim için, keşke direkt benden emse
Saatlerce enjektorle ve kasik biberonla ugrasmak cok yorucu ve sinir bozucu ama biberon bebegin de kolayina geldigi icin memede oyalanma uyuma oluyormus. Emzirme danismanligi aldim bu yuzden, 3 saat boyunca sirf memeyi dogru kavrasin ve uyumasin diye calistik. Ogrenicek. Pes etmeyin

Emzirme danışmanından fayda gördünmü bende danışmanlık alsammi diyorum yani benmi yanlış yapıyorum diyorum
Emzirme danismanligi aldim memeyi tam kavramadigini sadece ucunu aldigini farkettik. Simdi tam kavramayi ogrensin diye mamayi kesip her saat basi emzirmemi istedi. Ne ara uyucaz bilmiyorum ama bu surec geciciymis. Burdan verim alinca mamaya donup bakmayacaksiniz bile dedi. Mumkunse siz de bir danismanlik alin. Sezeryan sonrasi odaya gelen emzirme egitmenine tam kafami veremedigim icin yanlis ogrenmisim. E tabi bebek de yanlis ogrenmis oldu. 15 dk verimli emecegine 1 saat de kalsa yeterli sutu alamiyor hale geldi.

Kızlar sezeryan sonrası kabızlık sorunu yaşayan oldu mu ilaç kullandınız mı birde benim baş kısmında hafif şişlik oldu normal midir
Çok fena yaşadım, sanırım antibiyotik neden oldu. Çok zorlamıştım kendimi dikişlerimin açılmasından korktum o derece ama afedersiniz tuvalet esnasında şiddetli agrı da oluyordu. Hala da ağrı oluyor arada. Kuru kayısı komposto ve su içine zeytinyağı döküp içmek iyi gelmişti.
Şimdi de tam tersi durum oldu, şiddetli ishal dün birden ağrı bastırınca ne yapacağımı şaşırdım resmen çığlık attım lavaboda reflor içtim gece o rahatlattı
Yaa, çok geçmiş olsun. Şimdi 3. Bebeğiniz mi oldu Çok teşekkür ederim mesajınız için. Sonradan düzeldi mi peki hala var mı alerjisi?

Hangi masajlar canım video var mı

Kuzum benim de sağ göğsüme süt durduğu için ucu biraz sertleşti sağınca çocukta bunu bir türlü sevemedi ben bir emzirme danışmanına sordum mutlaka farklı şekillerde emzir dedi ben de öyle yaptım şimdi sağı alıyor ağlıyor ama alıyor vazgeçme dene sürekli sen sağınca makine ucunu sertleştirmiştir sabır isteyen bir şey

Bizimde yarın kontrolümüz var orada soracağım canim genel bir bilgi verirlerse iletirim sanada rengi nasıl bebisin? Bizimkinin yüzünde çok çok az sarılık var gibi internetten araştırdığımda sadece emdiği zaman bile 2-3 saatte bir diyor o yüzden hem emip hemde mama yediğine göre 3. Saati biraz bekleyebiliriz gibi geliyor bana daha çocuk doğdu doğalı doğru düzgün kendi uyanıp açım ben mesajı veremedi sürekli ağzında bı meme bı. Mama

Yaa bu meme de uyumama işini nasıl yapcaz bilmiyorum var mı bi yöntemi

Ayy mutlaka haber ver canım ama bazen yanakların kenarında oluyor sarı gibi ama değil zaten benim bebek beyaz doğdu bizimde öyle bi meme bir mama haftasını yakalasın diye doktor illa ver mama diyor ama ağzından taşıyor benim sür olsun diyor doktor 3 hafta önce doğdu diyor sürekli uyandırmak zulüm bizim için ama o uyurken bana sanki aç uyuyormuş gibi geliyor

Neden aç uyuyor gibi geliyor canim araniyor mu okadar süte mamaya aç değildir banada tam tersi çocuğun açılmaya fırsati olmuyor gibi geliyor yani söyle bi iştahla emsin memeyi zoraki ağzına sokmayim yani

Seni çok iyi anlıyorum ben ilk oğlumda daha beterini yaşadım o yüzden esıne bu durumu dile getir canım, salgın var evlerine dönsünler gibisine konuş rahat edemiyorum de, hadi annen kadın ve seni anlar yardım eder ama kp nedir ya
Bnmde öyleydi emzirirken yan koltukta otururdu eşimde bişey demezdi adam gitmezdi de diğer odaya uyuz olurdum halen öyle hiç birini sevmem yılan dilliler
İkinci Doğumda da doktorum ile konuştum hiç birini istemiyorum eşime söylermisiniz diye sağolsun eşime salgın olduğunu gelenlerin çok kalmaması gerektiğini söyleyince evde bana istersen bizimkilere söyleyim gelmesinler dedi
Bende gelsinler ama kısa kalsınlar hasta olan varsa gelmesin zaten dedim
Geldiler çok kalmadan hemşire kovaladı zaten
Yaşanmışlıklar travma kalıyor içine atma esine uygun bi dille ifade et derim

Çok teşekkür ederim rica ederim inşallah bebişin izde rahatlar çaresi bulunurEvet suan ucuncu bebeğim oldu alerjisi geçti çok şükür ek gıdaya geçince yavaş yavaş yedirdim doktor tavsiyesiyle tepki vermeyın e gectı gını anladım

Neden aç uyuyor gibi geliyor canim araniyor mu okadar süte mamaya aç değildir banada tam tersi çocuğun açılmaya fırsati olmuyor gibi geliyor yani söyle bi iştahla emsin memeyi zoraki ağzına sokmayim yani
Ben biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim yaa psikolojik olarak travmayı atlatamadım o yüzden çocukla ilgili bir şey olacak korkusu oldu olsa bakamadı çocuğa bak diyecekler arkamdan o yüzden herhalde aç olmasın büyüsün sarılık olmasın böyle otomatiğe bağladım tabi kendime bütün zarar her günüm ağlayarak geçiyor daha bugün 5 defa ağlıyorsam 4’e düştü

Bunun travmasını yaşıyorum ben hala son 1 haftadır yaşadıklarımı ölsem unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…