• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Evet bende düşünüyorum yardım almayı çünkü ne yazık ki sütüm kesildi artık. Kendi çocuğumuzu kendimiz büyütsek rahat verseler de
Ah ah nerde yavrum kız sütun kesilse bile geri gelen çok kişi varmış ben dolu duydum öyle
Azda olsa emzirmeye çalış bide sağ kuzum işte süt yapıcı biseyler ye o zaman bence gelecek kuzum inşallah cogalirda bebeğini emzirirsin ya

Kızlar ilk bebeği olanlara bu sorum size.. 2. Bebeği Düşünüyor musunuz 🤣 ben 33 yaşındayım 2. Düşünüyorum eşim de kesinlikle istemiyor. Bunun geleceğini hazırlamadan olmaz diyor . Bende niyeyse zor hamilelik geçirmeme rağmen 2. Çocuk istiyorum ay bu düşünceden kendimi alamıyorum ya 😀 6/7 aylık olunca 2. Ye başlamak istiyorum delirdin diyor herkes
Hay maşallah yavrum ben daha düşünemiyorum bı kaç yıl geçsin istiyorum çünkü ogluşuma vakit ayırmak istiyorum bir tane daha olursa vakit ayırmak zor olur diye düşünüyorum kuzum ya 🤗❤️

Bak mesela bugün 9 da uyandı 12 de tekrar uykuya daldı işte az önce uyudu. 1.5 saat falan uyuyor sonra meme alt değiştir derken 2 gibi yine uyur. Yine 1 yada 1.5 saat uyur böyle rutin devam eder . Akşam 7 bazen 7.30 gibi uyanır. Ben uyutmam babası geliyor diye . 10 a kadar bazen 11 e kadar uyutmuyorum sonra gece rutinine geçiyoruz . Şükür kendi kendine alıştı bu düzene eve misafir gelse bile ben küsura bakmayın uyutacağım diyorum misafire . Açıkçası çay kahve yapcam diye çocuğu ihmal etmemekte çalışıyorum gelen de zaten buna takılacak tipler olmuyor allahtan
ay ben surekli uyutmaya calisiyorum ama yok gunduz bir uyku duzeni kuramadim bir turlu uyumuyor asla uyusada 5 dakika anca bazen uyudummu tam uyuyor oda kste aksam 4 gibi bir jki saat baska yok. sallayarakmi uyutuyorsun csnim

Canım benim bebiste sadece mama ile besleniyor. Yaşadıklarının inan fazlasını bende yaşıyor işitiyorum. Sağlıklı olsunlarda napalim. Keşke emzirebilsek. Sen hangi mamayı kullanıyorsun bu arada
daha kullanmadim hic canim ama hipp iyi diyorlar genelde onu almayi düşünüyorum

bir ilki yasadik bu gece 6 saat uyudu oglum ara ara kiprasti sesler ciksrdib4 gibi uyandım baktim geri uyudu ellemedim 6 saat uyumus bisi olmaz heralde dimi:D

Kızlar ilk bebeği olanlara bu sorum size.. 2. Bebeği Düşünüyor musunuz 🤣 ben 33 yaşındayım 2. Düşünüyorum eşim de kesinlikle istemiyor. Bunun geleceğini hazırlamadan olmaz diyor . Bende niyeyse zor hamilelik geçirmeme rağmen 2. Çocuk istiyorum ay bu düşünceden kendimi alamıyorum ya 😀 6/7 aylık olunca 2. Ye başlamak istiyorum delirdin diyor herkes
Ben de 2. Yi istiyorum eşim asla diyor 😅😅😅

Misafirsavar desene 😂😂 ay benim oğlanda sürekli gezse. Kaka problemi var bizde ama ne zaman doktora gitsek gezmeye gitsek kaka Yapıyor. Çocuk evde yapmak istemiyor herhalde 😀 doktorumuz daha altını temiz görmedi mahçup oluyırum artık açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum doktora bakın aslında altını sürekli temizliyorum ama size gelince hep kaka Yapıyor diye 😀😀
Ahaha açık havada çocuğun içini temizlemesi geliyordur belki 😂 misafirsavar gerçekten, kv evine gidince bile hep ağlıyor erkenden kaçıyorum 😂

ay ben surekli uyutmaya calisiyorum ama yok gunduz bir uyku duzeni kuramadim bir turlu uyumuyor asla uyusada 5 dakika anca bazen uyudummu tam uyuyor oda kste aksam 4 gibi bir jki saat baska yok. sallayarakmi uyutuyorsun csnim
Sallamıyorum başından beri okşayarak uyutuyorum ben alnını saçını elini. Galiba bebekle alakalı bu durum şansıma sakin bir oğlum var

Ben doğum yaptım acımdan gözüm çocuğumu falan görmedi bana ağrı kesici yaptılar öyle gözümü açtım açar açmaz tepemde hadi emzir diyor bende bekle ebe gelecek söyleyecek öyle dedim iyi tamam dedi elinde bi yastık ben uyuycam diye geziyor neyse ebe geldi gösterdi falan ama narkoz varya bende istifra etcem edemiyorum neyse sabaha karşı istifra ettim iyice gözüm açıldı kalktım çocuğu aldım emzirdim yatırdım ebe geldi çok iyi sütünde gelmiş dedi sabah oldu hanımefendi çıktı geldi ama belim ağrıyor başım ağrıyor uyuyamadım diyor zaten sen uyumaya mı geldin bana bakmaya mı geldin sabah çocuk çığırır annemle eşim geceden uykusuz sırayla uyudular biraz gitmiş doktor çağırmış gelmiş çocuk aç çığırıyor mama verelim mi diye doktor ebe geldi sizin bebeği siz uyurken biz anneyle emzirdik gazını çıkarttık aç olamaz dedi altını açın bakalım bebekte o siyah kakayı yspmış ona ağlıyormuş doktor bi göründü kv eşimde anne sen karışma dedi ama dese de ben artık sütüm yetmiyor modundayım anne ben seni bırakayım dedi eşim dönmüş anneme diyor ki dünür sende gel görümcesi gelsin yaa bi git dedim ne görümcesi annem hiç bir yere gitmiyor kendisi gitti görümcem geldi gelmez olasıca gece boyu çocuk kucağında ver bana diyorum yok yok iyi böyle diyor ben eve gidince de kalcam bakcam bebeğe diyor bende ben bakarım çocuğuma dedim kimseye ihtiyacım yok dedim bir kaç gün annem kalacak sonra gidecek dedim ama analı kızlı bunlar bana bilenmiş artık eve bi geldik anaaa bi baktım evime gelmişler kafalarına göre buzdolabımı boşaltmışlar yemek yapmışlar vs akşam oldu ben oğlanı aldım kızım nereye gidiyorsun diyor yatak odasına dedim yatcam ben dedim yok yok gitme şuraya uzan diyor bana iki tane koltuk hepsi dolu halıya mı dedim bende eşim de anne karışma dedi aaaa yeter dedi niye karışmıyorum ben dedi napcaklar orda dedi bende siz gidin evinize bende rahat rahat yatacağım yorgunum dedim gittiler diğer gün yine gelmişler bende mastit oldum mu anneme laf sokuyor mu eşimi azarlayıp tersliyor bitane kardeşini çağırmış bebeği sevsin diye bende gelmesin kimse dedim göğsümden hastayım ben dedim yatcam dedim ayıp olur ben gel dedim diyor aldım telefonu elime aradım teyze ben hastayım kendimi toparladımadım rica ediyorum bugün gelmeyin dedim vay efendim ben kimin evine kimi almıyormuşum gece 12’ye kadar durdu ben ağlarım çocuk ağlar annemi küstürdü eşim bana konuşmaz çocuğa dönüp bakmaz diğer gün bana bir sürü laf mesaj ses kaydı falan ayyy tam bir hafta ağladım sütüm falan gitti çocuğumun kundağı gözyaşı ile doldu hakkım varsa haram olsun Allah’a havale ettim ama biri yitsin de diğeri bulunmasın ölsem unutmam bu lohusa sürecimi
Ah kuzum neredeyse aynılarını bende yaşadım kv anneme demedigini bırakmadı bende mastit oldum anneme sen yaptın ettin falan dedi bende ne alaka dedim annem sütüm olsun diye yedirdi içirdi dedim anam hala aynı ameliyat için geldi beni delirtti hala da delirtiyor kalmak için çabalıyor ama kaynım izin vermiyor demiş çocukları bir birakta bebekle kendilerine hayatlarına alissinlar demiş
Anam bı görsen herseyimizi anlatiyor gorumcelerime falan ya ne dersek söylüyor herkese
Bide gene başladı sütun yok az bu bebek habire emmek istiyor falan diye valla sıkıldım artık yaaa
Bende Allah'a havale ediyorum inan ki rabbim en güzelini verir

Kardeş bence çok gerekli benimde bir kardeşim var dünyadaki en yakınım o, kızımda hayatta en yakın dostu arkadaşı kardeş olsun istiyorum. Dünya hali hep yan yana olsunlar istiyorum ama kızım 2/3 yaşına girince. Senin oğlanın mizaç sakin diye gaza mı geldin kız 6-7 ay zor olmaz mı 😂 ikisi de bakıma muhtaç olacak hep bence çokta tadını çıkartmak yerine hızlıca yaşanıp geçirmek isteyebilirsin. Ama tek çocukla 2 yaşına kadar olsa her anı daha keyifli olur ama şimdi yenidoğanı uyutmaya çalışırken oğluşun bi köşede sıranın ona gelmesini bekleyecek ilgi alaka oyun için bu benim şahsii düşüncem. Senin hayatında tempo bambaşka da olabilir tabi

Kizlr oğlumun idrarinda enfeksiyon çiktiği için iğne verdiler iğne yaptiriyorum antibiyotik oda yan etki yapti çok huzursuz ya kullanan var mi bebeği antibiyotik

Kızlar Kocamın canına okudum pişman olsam mı emin değilim 🤣 bugün ben ise gittim ananem ve yengemin evi ise çok yakın 5 10 dk mesafe de onlara bıraktım çocuğu. Neyse evden 9 da çıktım 5 te geldim. Tabi gece uyanmalar, sabah sut sagmalar rutini biliyorsunuz. Geldim eşim diyor çok dinlendim. Bugün ise gitmemişti. Ben de sıtma tuttu dönüyorum yattım battaniyenin altına yattim. Çocuğu bıraktım. Ağlar ağlamaz al diye getirdi. Aradım bana bir bardak çay verirmisin donuyorum dedim. Sagolsun çay ve evdeki yemekleri ısıtıp getirmiş. Yemekleri o yapmıştı bu arada. Parmağım dolama, gözüm.moktop kaptı ve her herim ağrıyor. Bana döndü toplantım var arkadaşlarımla 1 2 saat muhabbet edeceğiz gitmesem mi dedi? Ortalığı birbirine kattım. Terbiyesiz ya. Ölmem mi lazım. El kadar bwbwyi de verdi kucağıma. Yeminlen erkekler soğumamiz için uğraşıyorlar. Ben o hastayken öyle mi yapıyorum.

kizlar relactaz kullananlar nasil kullaniyorsunuz kutusunda her emzirme diyo bana cok geldii oyle

Hanımlar aranızda gliserin kansuk fitilini kullanan oldu mu? Bugün doktorumuz verdi eczaneden aldık ama kıvamı çok farklı diğer fittiller gibi yumuşak değil resmen taş gibi.. yarısını vermem gerekiyor ama ambalajından bile çıkmıyor hep parçalandı

Kizlr oğlumun idrarinda enfeksiyon çiktiği için iğne verdiler iğne yaptiriyorum antibiyotik oda yan etki yapti çok huzursuz ya kullanan var mi bebeği antibiyotik
Ne fark ettiniz kendinizde böyle bir test yapıldı ? Benim bebeğimin de idrarında koku varda acaba diyorum

Ben de 2. Yi istiyorum eşim asla diyor 😅😅😅
Yaa bu kocalara ne oluyor bebekle en çok ilgilenen biziz yıpranan biziz resmen travma etkisi yaratmış bebişlerimiz babalarda benim kocamda öyle hergün yalvarıyor gidelim spiral implant artık nasıl bir tedbir alınıyorsa alalım diyor asla diyor ikinci bir bebeğe 😂😂😂sadece 2-3 hafta bir ağlama krizi yaşadık ömürden bi 50 yıla tekabül ediyor ama 😂😂😂

Back