• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar ilk bebeği olanlara bu sorum size.. 2. Bebeği Düşünüyor musunuz 🤣 ben 33 yaşındayım 2. Düşünüyorum eşim de kesinlikle istemiyor. Bunun geleceğini hazırlamadan olmaz diyor . Bende niyeyse zor hamilelik geçirmeme rağmen 2. Çocuk istiyorum ay bu düşünceden kendimi alamıyorum ya 😀 6/7 aylık olunca 2. Ye başlamak istiyorum delirdin diyor herkes
Canım seninki biraz kumar oynamak gibi bir şey ikinci çocuğun kolik falan olursa bitersin bence sen bu düşüncenin üzerinde biraz daha dur 😂😂😂ama cesaretine hayran kaldım benim kızımda o kadar zor değil ama şuan 2. Bin ihtimali bile yok aklımda hatta çok korkuyorum adet günüm yaklaştı olmam falan diye korunduğumuz halde ödüm kopuyor ilk fırsatta spiral taktırıcam

Yavrum esin çok mu yardımcı yoksa dertli başına daha büyük dert mi arıyorsun 🤣
Çocuk seviyorum ben yaa 😂bir de hep istemişimdir iki tane evladım olsun bi kız bi erkek büyük abi olsun küçük kızım diye Allah oğlumu nasip etti çok zorlu yollardan geçtim hayatın sillesini yedim çok insan gördüm çok insanla tanıştım sevdim yedim içtim gezdim ama bu hayatta evlattan güzel bi nimet yokmuş yaa hergün binlerce kez şükür ediyorum ağlarken bile mutlu oluyorum oğluna ilahiler söylüyorum açıyorum oyun havası oynuyorum dans ediyorum kendim zaten çok eğlenceliyimdir ama oğlumdan önce eşimden önce mi hayat pek anlamlı değilmiş

Yaa bu kocalara ne oluyor bebekle en çok ilgilenen biziz yıpranan biziz resmen travma etkisi yaratmış bebişlerimiz babalarda benim kocamda öyle hergün yalvarıyor gidelim spiral implant artık nasıl bir tedbir alınıyorsa alalım diyor asla diyor ikinci bir bebeğe 😂😂😂sadece 2-3 hafta bir ağlama krizi yaşadık ömürden bi 50 yıla tekabül ediyor ama 😂😂😂
Ahaha 🤣 gerçekten çok haklısın ya gece emzirmeye kalkmaz gün boyu görmez akşam gelince bi oynar oda iki saat işte ama yok istemiyorum diyor tutturmuş ben istiyorum oğluma özellikle kız kardeşi olsun istiyorum

Gerçekten mi 🥹 alışkanlık oluyor mu peki kaç aya kadar kullanılıyor
bizimki bundan canım. başka birinde gordum denedim bebegim sevdi hemen sipariş ettim cok iyi oldu. o kişi de 9 aya kadar hemen hemen kullandım demişti. alışkanlık yapmıyor canım ben 1 aydan fazla oldu kullanıyorum sürekli başka yerlere gidip kalıyorum 4gündür kaynanamdaydım mesela uykusunda bi degişiklşk olmadı

Eklentiler

• IMG_2896.png
    IMG_2896.png
    189,1 KB · Görüntüleme: 5
İdrarda koku vardi birde uzayan sariliktan dolayi gittik
Ya nasıl bir koku? Ben de bir kaç gündür idrarında kokuyor gibi hissediyorum ama tarif de edemiyorum kokusunu çok endişelendim şu an. Bir de ateş var mıydı?

Son düzenleme:
Kızlar bir süredir giremiyordum buraya hemen 2. Bebek muhabbetlerini başlatmışsınız 😁😁 yok gerçekten harika bişey insan lohusalığı atlatınca anlıyor aşkla bakıyorum oğluma

Ahaha 🤣 gerçekten çok haklısın ya gece emzirmeye kalkmaz gün boyu görmez akşam gelince bi oynar oda iki saat işte ama yok istemiyorum diyor tutturmuş ben istiyorum oğluma özellikle kız kardeşi olsun istiyorum
Sen yine de iyi düşün canım seninkide farklı bir cesaret 😂😂😂

Bize doktor vermedi biz eczaneden aldık canım ve eczacı böyle önerdi ama zaten reçetesinde günde 8 defa 8 damla verebilirsiniz yazıyor bir zararı yok bence
Bence de yook normalde vücutta olması gereken enzim az olduğu için yetersiz olduğu için bu sindirime destek bir enzim sanırsam

Back