Kafein içerikli şeyleri çok tüketince morro refleksi artıyormuş. Çay kahve çikolata vsKızlar Selam,
Benim kızım 2 aylık olmak üzere uykusundan irkilerek korkarak uyanma sorunu var. Normal uyurken ani irkilme ve korkma ile uyanıyor.
Sizde de var mı bu sorun ? Neden kaynakalabilir?
Bende akşam 7-10 arası uyanık tutuyorum ama neden bilmiyorum gece uykusuna geçmekte aşırı zorlanıyoruz nasıl dğzelir bilmiyorum basen gece 3’ü buluyor uykuya geçmesiYok ağlamıyor oyalıyıruö bol bol sohbet seviyor konuşunca mesela o ara daha da uzar. Benim bir sabah birde akşam böyle aram var. Birde 7/10 arası uyutmuyorum . Günlük 3 saat toplam 6 saat uykusuzluk süresi var. Ben kendi günlük yaşamıma göre oluşturdum ama bunu. Akşam Babası ile vakit geçirsin diye uyutmuyorum sabahta keşfetsin sohbet edelim diye
Aaaa ilk defa duydum benim oğlumda çok irkilerek uyanıyorKafein içerikli şeyleri çok tüketince morro refleksi artıyormuş. Çay kahve çikolata vs
Nereye yatirdigina nasil uyuttuguna vs dikkat ediyo musun peki?Saate dikkat ediyorum bir de uyuturken yarım kundak yapıyorum.
Acaba o 7-10 arasinda cok yoruldugundan gecemiyo mu? Bazen de cok yorulduklarindan uykuya dalamazlarmis.Bende akşam 7-10 arası uyanık tutuyorum ama neden bilmiyorum gece uykusuna geçmekte aşırı zorlanıyoruz nasıl dğzelir bilmiyorum basen gece 3’ü buluyor uykuya geçmesi
Aslında bi dğzen kurmuştuk ama son bir kaç gündür gece gelen misafir arttı ben ilgilenemedim ben ilgilenemediğim içinde benle daha fazla vakit geçirmek istiyor tahminim kucağımdan bıraktığımda yada babasında biraz fazla kaldığında çok ağlıyor sakinleştirmek zor oluyor uyku içinde aynı şey oldu ben çay su kahveydi derken beni izliyor ama benim kucağıma gelemiyor onun acısını gece çıkartıyor bendenAcaba o 7-10 arasinda cok yoruldugundan gecemiyo mu? Bazen de cok yorulduklarindan uykuya dalamazlarmis.
Iste bak bundan diyorum manyak etmemek lazim kendimizi rutin rutin diye. Cok temel heryerde uygulanabilir seyleri takip etmek yapmak en iyisi.Aslında bi dğzen kurmuştuk ama son bir kaç gündür gece gelen misafir arttı ben ilgilenemedim ben ilgilenemediğim içinde benle daha fazla vakit geçirmek istiyor tahminim kucağımdan bıraktığımda yada babasında biraz fazla kaldığında çok ağlıyor sakinleştirmek zor oluyor uyku içinde aynı şey oldu ben çay su kahveydi derken beni izliyor ama benim kucağıma gelemiyor onun acısını gece çıkartıyor benden
walla ben kendi adıma yazıyım her gece banyo fln yaptıramam yani olmuyor yaptırana helal olsun diyorum 2.çocuk olunca imkansız gibi birşey rutin olmuyorKizlar bu rutin konusu, hep ayni seyleri yapip uyutma konusu kafami kurcaliyo. Hayat bu ya, rutin bozulan birsey. Misafir tatil hastalik tasinma bi suru sey olabilir. Biseyleri surekli ayni sekilde yapip cocugu da ona alistirmak en ufak degisiklikte hem anne babayi hem de cocugu strese sokmaz mi? Siz ne düşünüyosunuz? O rutini bir gram bozmamak icin ben kaygi patlamasi yasarim ya.
Biraz yapısalda olabilir. Ben sigara kullanmıyorum mesela ama emdiğinden daha fazlasını kusuyor sanırım. Ve sürekli, uyanıkken ağzı hiç boş kalmıyor kusmaktan desem yeridirSigara kusturuyo olblr bnmde öyld oldu biraktimm
Evet genelde yatağına yatırıyorum. Şimdi şehirdışına geldik. Baby nest ile beşiğinin içine serdiğim battaniyesini aldım yanıma yadırgamasın diye de. 12. Hafta atağı başladı tatil bana zehir olacak gibi hissediyorumNereye yatirdigina nasil uyuttuguna vs dikkat ediyo musun peki?
aliyorda sanki zorla saat basi emerek aliyor gibi geliyor hani bir tabak yemegi kasik kasik yemek gibi geliyo banaaKuzum sagmada zaten tam süt cikmaz bide emdikten sonra sagiyosan az gelmesi çok normal ben geçen sagdim az bişey seninki kadar anca sagdim
Benim kocamda öyle ama kv aldirtti mama gelinin sütü gelmiyor yaramıyor diyeama ben mama vermiyorum canım kilo alıyorsa sıkıntı yapma bebeğim yaa
Aynı durumdayız biliyomsm bnmkide öyle 3400 doğdı şuan iki aylık 5 kilo doktorlar iyi siyolar kilosunaKızlar bebeğim 3400 doğdu 2 aylık şuan 5 kilo olmuş. Boyu iyi uzamış dedi. Kilosu az mı kalmış sizce sadece anne sütü veriyorum mamaya gerek var mı sizce?
Siz mama veriyor musunuzAynı durumdayız biliyomsm bnmkide öyle 3400 doğdı şuan iki aylık 5 kilo doktorlar iyi siyolar kilosuna
Elle sallamayı unuturmu acaba diye hamak beşik aldk ama alışmadiKızlar aranızda hamak kullanan var mı
Al benden de o kadar hatta senin bu seviyen benim şükür iyi dediğim seviye, sağım da yapmak çok zahmetli yani bebeğime ilgimden çalıyorum sağım süresini, bazen diyorum bir damla süt mü onunla on dakika fazla zaman geçirmek mi? Sağım motivasyonum yok gibi bir şey artık, birde bu senin sütün değil bu bebeğinin sütü onun ihtiyacı kadar üretiliyor demekki seninkinin ihtiyacı bu, bu kadar sütteki vitamin yeterli ona Allah istese tekte bu biberonu doldurmaz mıydı? Artık kaza kadere bıraktım.Burada yazılanlar gibi emzir emzir neden mama veriyorsun cart curt konuşan herkesten çok sıkıldım, çocuk açlıktan yırtılsa bile umurlarında değil emzir yeter. 2 memeden de 30 cc süt bile çıkmıyor, çocuk 90 cc ile doyuyor nasıl emzireceksin sürekli ya şuna bakın
Valla haklıdan bende mama ile büyümüşüm annemi emmemişim, millet pirinç unu ile büyümüş onlardan daha kötü şey değildir verdiğimiz mama, insanlar psikolojik olarak çok yıpratıyor. Başta sütüm geliyordu kv büyümüyor bu çocuk diye diye beni perişan etti mama verdim 1 verdim 2 verdim derken bebeğim memeyi emmez oldu sütüm çekildi. Çocuğumun rızkı ile oynadılar hakkımı helal etmiyorum. Sağlığı yerinde olsun doysun dünya umurumda değil artık. Dediğin gibi sağmakta ayrı bir mesai ona da zaman lazım ama nerde işteAl benden de o kadar hatta senin bu seviyen benim şükür iyi dediğim seviye, sağım da yapmak çok zahmetli yani bebeğime ilgimden çalıyorum sağım süresini, bazen diyorum bir damla süt mü onunla on dakika fazla zaman geçirmek mi? Sağım motivasyonum yok gibi bir şey artık, birde bu senin sütün değil bu bebeğinin sütü onun ihtiyacı kadar üretiliyor demekki seninkinin ihtiyacı bu, bu kadar sütteki vitamin yeterli ona Allah istese tekte bu biberonu doldurmaz mıydı? Artık kaza kadere bıraktım.
Ayrıca ben sadece anne sütü veriyorum diye böbürlenenler varsa etrafında ben şuna şahit oldum arkadaşım sadece anne sütü veriyor ama bildiğin bebek bir saate yakın emdiği halde açlık belirtileri gösteriyor, doktora düzenli gitmediğinden bilmiyor tabi etrafındakiler de mama ver sütün yetmiyor demiş ama gurur yapmış ben bişey demedim ama bebek de bellli ediyor kendini bilmiyorum artık sıkmak istemiyorum canımı bende mamayla büyüdüm abimde abim 1.90 ben 170 Allah’a şükür her sınavda derecesiz bırakmadım ailemi. Anne sütünden nasibim yokmuş ama hayatta pek çok şeyden nasipli oldum, yıpratma kendini bana kimse savaşmadın diyemez meme ucum nasır oldu sağmaktan daha yeni derisi değişti bugün de baktım su toplamış annem bile diyor bırak artık bu sağım işini canına yazık artık bende fırsat buldukça yapıyorum
Bak şu an mesela eşim evde değil ben sağım yapıyorum ama gözümün önünde bebeğim oyun halısında kucağıma almak istiyorum ama bir damla süt için ona sarılamıyorum kar Zarar hesabı yapıp bu konuyu rafa kaldırmam gerekiyor artıkValla haklıdan bende mama ile büyümüşüm annemi emmemişim, millet pirinç unu ile büyümüş onlardan daha kötü şey değildir verdiğimiz mama, insanlar psikolojik olarak çok yıpratıyor. Başta sütüm geliyordu kv büyümüyor bu çocuk diye diye beni perişan etti mama verdim 1 verdim 2 verdim derken bebeğim memeyi emmez oldu sütüm çekildi. Çocuğumun rızkı ile oynadılar hakkımı helal etmiyorum. Sağlığı yerinde olsun doysun dünya umurumda değil artık. Dediğin gibi sağmakta ayrı bir mesai ona da zaman lazım ama nerde işte
Hadi ya bende memnun olan varsa şansımı deneyim diyordumElle sallamayı unuturmu acaba diye hamak beşik aldk ama alışmadiille sallattiriyor kendini
Sendemi elde salliyorsunHadi ya bende memnun olan varsa şansımı deneyim diyordumÇok yorgun düştüm
Kucağımda uyuyor iki kere uyutup koydum anında uyanıyor. Yani almak istiyorum ama bi yandan sadece ona alışmasındanda korkuyorum sürekli onda uyumak isterse diyeSendemi elde salliyorsun
Üst komşum çok memnun 5 aylık onun kızı hamak beşikte uyuyor 1 ay flan oldu alalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?