2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar bebeğim 3400 doğdu 2 aylık şuan 5 kilo olmuş. Boyu iyi uzamış dedi. Kilosu az mı kalmış sizce sadece anne sütü veriyorum mamaya gerek var mı sizce?
Olması gerektiği gibi duruyor. Mamayı veren bir pişman vermeyen bin pişman. Doktorun gerekli görmediyse bence hiç bulaşma.. Ben bırakmak için uğraşıyorum mesela

Olması gerektiği gibi duruyor. Mamayı veren bir pişman vermeyen bin pişman. Doktorun gerekli görmediyse bence hiç bulaşma.. Ben bırakmak için uğraşıyorum mesela
Dr ilk başta ver demişti ama sütüm gelince 2 3 gün verip bırakmıştım gerek yok diye O zaman vermeyeyim. Kilosu az değil dimi yetmiyorsa diye çok evham yapıyorum

Dr ilk başta ver demişti ama sütüm gelince 2 3 gün verip bırakmıştım gerek yok diye O zaman vermeyeyim. Kilosu az değil dimi yetmiyorsa diye çok evham yapıyorum
İlk haftalarda normal ama sonrası için doktor illaki sorardı bence az olsa. Bizimki soruyor hep

Bak benim ilk 10 dk boş boş sandığımı biliyorum düşükte. Bana yüksekte yaaprsan meme yorulur gibi birşey demişti ebe o tavsiye etti. Yani benim sütüm ciddi anlamda Arttı. 24 saatte 10 kez mama veriyordum şimdi 3/4 e düştü sayı. Ama işte o malt içecek mi süt sağmak mi işe yaradı mı bilmiyorum ondan içeceği bırakmıyorum nolur nolmaZ diye süt gelmiyor diye bırakma 15 dk boş boş sağ meme uyarılsın demişti. İlk başlarsa 15 dk sağdım sıfır süt: sonra sonra arttı. Şimdi tek memeyi bazen yarım saat bazen 20 dk sağıyorum ama bunun 5 dk sı yüksek moddur hep düşük modda sağıyorum bende işe yaradı belki sende de yarar kuzum

9 ve 12.30 arası uyku diye ağlamıyor mu? Kızım 2 ay 7 günlük ayık kalma süresi 1 saat max 1.5 sonra hemen uyumak istiyor. 1 saat besle alt değiş oyun oyna sonra yine uyku
Yok ağlamıyor oyalıyıruö bol bol sohbet seviyor konuşunca mesela o ara daha da uzar. Benim bir sabah birde akşam böyle aram var. Birde 7/10 arası uyutmuyorum . Günlük 3 saat toplam 6 saat uykusuzluk süresi var. Ben kendi günlük yaşamıma göre oluşturdum ama bunu. Akşam Babası ile vakit geçirsin diye uyutmuyorum sabahta keşfetsin sohbet edelim diye

Canm yalnizmi ilgileniyorsun bebeginle
Guzel bir rutin olmuş bu kadar uzun süre uyanik nasıl tutuyorsun benm oğlan 1 saat flan uyanık duruyor sonra ağlamaya başlıyor uyku için:)
Aynen artık yalnız kaldım canım bende . Ya bunu birkaç kişi daha yazmış ben başından beri böyle olduğunu için mi mizacımı böyle bilmiyorum . Ben oğlanı uyutmasam uyumaz mesela zorlanmıyorum uyanık tutmak için çok konuşuyorum müzik dinletiyorum alıyorum kucağımda dans ediyorum belki ondandır bilmiyorum ama uyanık tutmak zor değil hatta siz yazana kadar uyanık tutma deyimi yoktu bende birde ben normalde doğumdan önce 4 /5 saat uyuyan biriydim yeterdi bana çocukta bana mı çekti ne . Enerjim de oluyor benim gece. 3/4 saatlik deliksiz uykusu olduğu için o uyku bana yetiyor

Kızlar Selam,

Benim kızım 2 aylık olmak üzere uykusundan irkilerek korkarak uyanma sorunu var. Normal uyurken ani irkilme ve korkma ile uyanıyor.
Sizde de var mı bu sorun ? Neden kaynakalabilir?
Buna normal demişlerdi o sıçramalara . Hatta olmazsa sıkıntıymış kas sistemi gelişiyormuş benim oğlanda da oluyor gece uyandırıyor kendini yine uyuyor

Evet kendini hazırla öyle git herşeye karışacaklar ne yazık ki. Metanetli ol bulaşma kimseye . Bulaşırsan da lohusa olduğunu dile getir . Bu arada su çok göreceli ben veriyorum benim doktor da tavsiye etti mesela. Sen istemiyorsan çizgini direk çek

Bence gayet iyi benimde 2.5 aylık 5300 kilosu. 2700 doğmuştu mama Artı meme gidiyorum. Anne sütü ile gayet güzel Almış kilo.

Öyleyim zaten geçmiyor lohusalık

Peki mama verdin sürece meme reddi yaşadın mı?

Maşallah diyelim

Bence gayet iyi benimde 2.5 aylık 5300 kilosu. 2700 doğmuştu mama Artı meme gidiyorum. Anne sütü ile gayet güzel Almış kilo.
Mama daha çok kilo aldırıyor değil mi? Evet sadece anne sütü veriyorum mamayı 2 3 gün verip içgüdüsel bıraktım aç olsa zaten durmaz hiç kilo olmaz diyordum.Ama bazen acaba mı diyorum

Ben veriyorum akşamları sık emzirin diyolar ama sütümden midir nedir daha çok tahatsızlanıyor daha çok kusuyor mama veriyorum . Zaten tazyikli bide mal gibi sigara içiyorum acaba o mu birikiyor diyorum
Sigara kusturuyo olblr bnmde öyld oldu biraktimm

Kızlar bebesi uyumayan varmı yaa bir haftadır kafayı yicem çocuk asla uyumuyor dalamıyor tam uyucak gak guk gaz kusma hiç gündüz uyku yok gecede 11 de fln anca uyuyor nedir bu varmı yaşayan

Eşim bronşit 1 haftadır. Çocuktan uzak olabildiğince.
Bende 2 gündür boğaz ağrısı ve geniz yanmasıyla mücadele ediyorum. Kızımdan da haliyle uzak kalamıyorum tek baktığım için.
Öpmüyorum ama 7/24 dip dibeyiz.
İnşallah geçmez diyorum ona ama napıcaz nasıl önlem alıcam bilmiyorum.
Ayağının altına sarımsaklı zeytinyağı mı sürsem acsbn.

Kizlar bu rutin konusu, hep ayni seyleri yapip uyutma konusu kafami kurcaliyo. Hayat bu ya, rutin bozulan birsey. Misafir tatil hastalik tasinma bi suru sey olabilir. Biseyleri surekli ayni sekilde yapip cocugu da ona alistirmak en ufak degisiklikte hem anne babayi hem de cocugu strese sokmaz mi? Siz ne düşünüyosunuz? O rutini bir gram bozmamak icin ben kaygi patlamasi yasarim ya.

Saate dikkat ediyorum bir de uyuturken yarım kundak yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…