İnsanlar boş konuşuyor. Kendi deneyimleri kuralmış gibi tekmiş gibi seni benimde öyle yargılıyor.Burada yazılanlar gibi emzir emzir neden mama veriyorsun cart curt konuşan herkesten çok sıkıldım, çocuk açlıktan yırtılsa bile umurlarında değil emzir yeter. 2 memeden de 30 cc süt bile çıkmıyor, çocuk 90 cc ile doyuyor nasıl emzireceksin sürekli ya şuna bakın
Yahu dogurduk, sezeryan yapma normal dogum yap teroru bitti simdi de mama verme emzir teroru basladi, birak sen herkes ne derse desinBurada yazılanlar gibi emzir emzir neden mama veriyorsun cart curt konuşan herkesten çok sıkıldım, çocuk açlıktan yırtılsa bile umurlarında değil emzir yeter. 2 memeden de 30 cc süt bile çıkmıyor, çocuk 90 cc ile doyuyor nasıl emzireceksin sürekli ya şuna bakın
Ben her 3 saatte bir uyutuyorumHanımlar sizinle bir konuda dertleşelim istiyorum . Gören herkeste cevaplarsa sevinirim.
Sorum uyku. Ben 3 ay patron bebek dedim o nasıl ne şekilde ne kadar uyumak isterse uyuduk.
Sabah uykusu çok güzel . Öğleden sonra parçalı akşam ve gece bozuk bir uyku düzenimiz var
Bizim uykumuzu etkileyen bir etkende var tabi reflü.
Onun dışında 3. Aya girdiğimiz gibi artık daha saatli sabah uyanmalı 1 buçuk 2 saatten fazla uyumamalı gibi rutinlere başlamak istiyorum.
Sizlerde durumlar nasıl. Ben şunu yaptım dediğiniz öneriniz var mı ?
Sürekli emzir diye söylenmelerin altında birazcıktw fesatlık olduğunu düşünüyorum, benim şöyleydi benim böyleydi diye kendilerini övecekleri bir fırsat sanıyorlar.İnsanlar boş konuşuyor. Kendi deneyimleri kuralmış gibi tekmiş gibi seni benimde öyle yargılıyor.
Görümcemin bir tanesi 9 ay boyunca çatlağın oldumu diye sordu. Hayır olmadı dedikçe son ay göreceksin olacak benim de 9. Ayda çatladı dedi. Her vücut aynı değil desem de ikna olmadı. 9 ay oldu doğurdum ama catlamadım. Yüzündeki şok ifadeyi anlatamam. Hala eee ben neden çatladım o zaman diye sordu.
Hamileliğin her bebeğin her bedenin tek ve kendine özgü olduğunu anlamayacaklar kabul etmeyecekler malesef. Cahile laf anlatılmıyor ben bunu çok net anladım.
Ben şöyle bir rutin oluşturdum ve son 1 haftadır dikkat ediyorum sanki işe yaramış. Gece saat 10/11 arası derin uykuya geçiyor benimkisi . Bende saat 10 da pijama giydiriyorum sanki attık anlıyor gece olduğunu. 10 da yatarsa 2 /3 e kadar uyuyor. Deliksiz . Sonra her 1.5 saate bir uyanıyor. 4.30// 6.00 // 7.30 /// 9.00 şeklinde: 9 da da ben uyanınca ne giyecekse onu giydiriyorum elini yüzünü ılık suyla siliyorum biliyor sabah olduğunu ve uzun süre uyumuyor uyutmuyorum da. 9 Dan sonra 12 .30 gibi uyku başlıyor . Ben kendi ev durumuma göre böyle başladım ve sanki bu rutine de alıştı kendiliğinden uyuyor uyanıyor sankiHanımlar sizinle bir konuda dertleşelim istiyorum . Gören herkeste cevaplarsa sevinirim.
Sorum uyku. Ben 3 ay patron bebek dedim o nasıl ne şekilde ne kadar uyumak isterse uyuduk.
Sabah uykusu çok güzel . Öğleden sonra parçalı akşam ve gece bozuk bir uyku düzenimiz var
Onun dışında 3. Aya girdiğimiz gibi artık daha saatli sabah uyanmalı 1 buçuk 2 saatten fazla uyumamalı gibi rutinlere başlamak istiyorum.
Canım bende aynı durumdaydım saatlerce sağsam sanki boşa ilk 5 dk süt gelirdi damla damla sonra bomboş hiç süt olmazdı anca 20/30 cc çıkardı ben mama veriyordum biliyordum doymuyordu çocuk. 2 şey denedim hangisi işe yaradı bilmiyorum. Bu e bebek malt varya biri o diğeri de benim makine elektrikli ben em yüksek çekimde kullanıyordum . Şimdi ilk 7/8 dk sabit modda kullanıyorum: bazen 5/6 dk sağıyorum süt hiç gelmiyor ama sağmaya devam ediyorum . Sonra akıyır yavaş yavaş akmaya başlayınca 10 dk falan o sabit düşük modda sağıyorum sonra 5 dk yükske en çeken moda geçiyorum. Ben sağardım aman süt gelmiyor diye bırakırdım arkadaş sütün inmesine izin ver falan demişti bende çok işe yaradı. En son sağdıgımda tek göğüsten 75 cc geldi: ama ben yaklaşık 1 Aydır deniyorum eğer sende yapacaksan öyle hemen artmıyor zamanlar 5/10 cc derken artıyor. Bana ebe memeyi yoruyorsun sütün akmasına inmesine iizn ver düşük modda demişti belki sana işe yarar. Ve sürekli sağmıyorum mesele gece 1 kez sağıyorum gündüz de 2/3 anca. Hala mamaya devam ediyorum . Mesele sağma da şöyle emdi uyudu diyelim uyandı o öğün mama veriyorum . Mama verdiğin öğün sağıyorum . Ha bu malt içeceği de etkili olmuş olabilir onu da hala içiyorum hangisi sütü arttırdı bilmiyorum canımBurada yazılanlar gibi emzir emzir neden mama veriyorsun cart curt konuşan herkesten çok sıkıldım, çocuk açlıktan yırtılsa bile umurlarında değil emzir yeter. 2 memeden de 30 cc süt bile çıkmıyor, çocuk 90 cc ile doyuyor nasıl emzireceksin sürekli ya şuna bakın
Bende sağım yapmayı düşünüyorum hatta dün okudum çok emen bir bebek varmış gibi yarım saatte 1 saatte bir sağım yapın diye sence düşük modda böyle sağsam gelir mi? Bir de ıns izlemiştim bi emzirme danışmanı max 3 saat dolmadan sağım yaparak süt artışı olur diye. Denemek istiyorum, emzirmeye hevesleniyorum resmen.Canım bende aynı durumdaydım saatlerce sağsam sanki boşa ilk 5 dk süt gelirdi damla damla sonra bomboş hiç süt olmazdı anca 20/30 cc çıkardı ben mama veriyordum biliyordum doymuyordu çocuk. 2 şey denedim hangisi işe yaradı bilmiyorum. Bu e bebek malt varya biri o diğeri de benim makine elektrikli ben em yüksek çekimde kullanıyordum . Şimdi ilk 7/8 dk sabit modda kullanıyorum: bazen 5/6 dk sağıyorum süt hiç gelmiyor ama sağmaya devam ediyorum . Sonra akıyır yavaş yavaş akmaya başlayınca 10 dk falan o sabit düşük modda sağıyorum sonra 5 dk yükske en çeken moda geçiyorum. Ben sağardım aman süt gelmiyor diye bırakırdım arkadaş sütün inmesine izin ver falan demişti bende çok işe yaradı. En son sağdıgımda tek göğüsten 75 cc geldi: ama ben yaklaşık 1 Aydır deniyorum eğer sende yapacaksan öyle hemen artmıyor zamanlar 5/10 cc derken artıyor. Bana ebe memeyi yoruyorsun sütün akmasına inmesine iizn ver düşük modda demişti belki sana işe yarar. Ve sürekli sağmıyorum mesele gece 1 kez sağıyorum gündüz de 2/3 anca. Hala mamaya devam ediyorum . Mesele sağma da şöyle emdi uyudu diyelim uyandı o öğün mama veriyorum . Mama verdiğin öğün sağıyorum . Ha bu malt içeceği de etkili olmuş olabilir onu da hala içiyorum hangisi sütü arttırdı bilmiyorum canım
9 ve 12.30 arası uyku diye ağlamıyor mu? Kızım 2 ay 7 günlük ayık kalma süresi 1 saat max 1.5 sonra hemen uyumak istiyor. 1 saat besle alt değiş oyun oyna sonra yine uykuBen şöyle bir rutin oluşturdum ve son 1 haftadır dikkat ediyorum sanki işe yaramış. Gece saat 10/11 arası derin uykuya geçiyor benimkisi . Bende saat 10 da pijama giydiriyorum sanki attık anlıyor gece olduğunu. 10 da yatarsa 2 /3 e kadar uyuyor. Deliksiz . Sonra her 1.5 saate bir uyanıyor. 4.30// 6.00 // 7.30 /// 9.00 şeklinde: 9 da da ben uyanınca ne giyecekse onu giydiriyorum elini yüzünü ılık suyla siliyorum biliyor sabah olduğunu ve uzun süre uyumuyor uyutmuyorum da. 9 Dan sonra 12 .30 gibi uyku başlıyor . Ben kendi ev durumuma göre böyle başladım ve sanki bu rutine de alıştı kendiliğinden uyuyor uyanıyor sanki
Canm yalnizmi ilgileniyorsun bebeginleBen şöyle bir rutin oluşturdum ve son 1 haftadır dikkat ediyorum sanki işe yaramış. Gece saat 10/11 arası derin uykuya geçiyor benimkisi . Bende saat 10 da pijama giydiriyorum sanki attık anlıyor gece olduğunu. 10 da yatarsa 2 /3 e kadar uyuyor. Deliksiz . Sonra her 1.5 saate bir uyanıyor. 4.30// 6.00 // 7.30 /// 9.00 şeklinde: 9 da da ben uyanınca ne giyecekse onu giydiriyorum elini yüzünü ılık suyla siliyorum biliyor sabah olduğunu ve uzun süre uyumuyor uyutmuyorum da. 9 Dan sonra 12 .30 gibi uyku başlıyor . Ben kendi ev durumuma göre böyle başladım ve sanki bu rutine de alıştı kendiliğinden uyuyor uyanıyor sanki
Canm bizdede reflu var o uykuyu etkiliyor tabi ağzına su geliyor uyandırıyor vs.Hanımlar sizinle bir konuda dertleşelim istiyorum . Gören herkeste cevaplarsa sevinirim.
ay yeni kesfettim bendeeBu sitedeki her şeyi hatmettim resmeninanılmaz faydalı
Kuzum sagmada zaten tam süt cikmaz bide emdikten sonra sagiyosan az gelmesi çok normal ben geçen sagdim az bişey seninki kadar anca sagdimvalla bunu ben diyip duruyorum sutum yok diye kocamda var diyip duruyo bizde tam tersiisliyo dhdjd adama mama aldirtamadim bi turlu doydugunu idda ediyor sutun yettigini ama ben yetmiyo gibi hissediyorum hatta simdi sagdim 30 cc anca cikti iki memeden 15er dakika sagmadim cunku pompa bosa cekiyordu 5. dakkada bos cekmeye basladi pompa mi cekemiyor diyecegimde bebegimde oyle 5 dk emiyo sonrasi emzik gibi yutkunma sesi gelmiyoo
Şimdi yoldayız memlekete gidiyoruz. Normalde sevinmem lazım en azından bebekle ilgilenecek çok kişi var diye ama gel gör ki gece gözüme uyku girmedi resmen. Ne olacak, ya biri yanlış bir şey yaparsa, ya ben yanında değilken istemediğim bir şeyi yaparlarsa diye diken üstündeyim. En basitinden su mevzuu.. Kesin vermeye kalkacaklar. Kimse ile papaz olmadan, sinirlerim yıpranmadan, akıl sağlığımı koruyarak eve dönebilmeyi temenni ediyorum. Ne güzel kimse yoktu şimdi mama verememe, emzirmeme, giydirmeme her şeye laf söyleyeceklerBi rahat uykuya gecemiyorum ben de. Icim pirpir hep. Kaygidan sanirim. Surekli biseyleri iyi dogru yapiyo muyum endisesi. Bebe uyuyo ben evde dolaniyorum gece. Gunduz de mesela birine emanet etsem acaba napiyolar oyun mu oynuyolar bebeyi biraktilar mi oyle diye dusunuyorum. Benim gibi olaniniz var mi ya.
Kvler kapatılsın!Kuzum sagmada zaten tam süt cikmaz bide emdikten sonra sagiyosan az gelmesi çok normal ben geçen sagdim az bişey seninki kadar anca sagdim
Benim kocamda öyle ama kv aldirtti mama gelinin sütü gelmiyor yaramıyor diyeama ben mama vermiyorum canım kilo alıyorsa sıkıntı yapma bebeğim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?