2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Bugün kalp atışı için doktora gittik 7+3 dedi
önceki doktorun dediğine göre 7+6 olması gerekirdi şimdi bu fark normal mi
Kalp atışı için de bilerek bir hafta geç gittim ama karından duyulmadı yine vajinal ultrasonla bakmak zorunda kaldık

geç döllenme olduğu için benim sat olarak 2 şubatı baz almam gerekiyormuş

02.02.2024 sat
08.11.2024 tahmini doğum
Güncelleyebilir misiniz
P plankolikanne

Bir de bir sürü tahlil verdi ama sigortam bir kısmını karşılamadı devlette nasıl yaptırıyoruz kadın doğumdan randevu mu almam gerekir

Bana da çok tahlil verdi sağlık ocağında yapıldı hepsi ama sen bir aile hekimine sor canım

Kızlar selam yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 6.haftada hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg 19.000 bindi. Hemen doktora gittik, keseyi gördük. 9 mmdi.
6+6 da kontrole gittim kese 25 mm olmuş. Hcg değerim de 37.000 olmuş. Ama bebek ve kalp atışı yok. Ultrasonda kese fotoğraftaki gibi gorunuyor.
Kesede ufak bir şey gorunuyor ama doktor bişey demedi. Haftaya tekrar bakacağız dedi. Sizce burada bir şey var mı? Benimle benzer durumu yaşayıp bebeği sonra gören var mı? Boş gebelik olmasından dolayı endişe duydum. Hcg değerlerim normal mi?

Eklentiler

• IMG-20240326-WA0028_edit_186455121158528.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 42
var canım daha iki gün önce burada bir arkadaş aynı senin gibi kese var bebek yok şu gün gel operasyon yapalım demiş. Sonra ki gün başka doktora gidiyor bebekte kalp sesi de duyuyor. Bende 5+6 da bebek gözükmedi ben vajinal bakılmasını istedim gözüktü belki senin de küçüktür daha

Hiç canını sıkma sakin ol canım bir haftadır öyleyim ben, çok şükür bir sıkıntı yok. Grupta bir kaç kişinin dahada başına geldi yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar sağlık ocağına bildirmek gerekiyor mu hamileliği? Bir yakınım böyle bir şey söylemişti ama

Kızlar sağlık ocağına bildirmek gerekiyor mu hamileliği? Bir yakınım böyle bir şey söylemişti ama
Bizim sağlık ocağı 2 ay olmadan istiyor canım. Hatta şehir hastanesinde kan verdiğim için sisteme düşmüş kendileri aradılar gebelik var gözüküyor diye

Kese boş gözükmüyor ama tek doktorla kalmayın 2 farklı doktordan daha görüş alabilirsiniz. Cihaz kalitesi doktor tecrübesi bu tarz şeylerde çok etkiliyor. Ondan sonrası zaman. Güzel haberler alırsınız inşallah

Bizim sağlık ocağı 2 ay olmadan istiyor canım. Hatta şehir hastanesinde kan verdiğim için sisteme düşmüş kendileri aradılar gebelik var gözüküyor diye
Aaa o zaman ben de gideyim haber vereyim iyi oldu öğrendiğim sağ ol canım. Ben aranmadım da çünkü hiç

Bunu ilk kez duydum ben ( ne cahilim ya )
Canım down sendromundan tutta bir sürü genetik hastalıklara bakıyormuş o test 11 12 bin civarı diye biliyorum güncel olarak döviz kuruyla. Yaptırdım ben sen de yaptır diyen çok ben de yaptırmak istiyorum ama bakalım bi o zaman gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…