2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Canım down sendromundan tutta bir sürü genetik hastalıklara bakıyormuş o test 11 12 bin civarı diye biliyorum güncel olarak döviz kuruyla. Yaptırdım ben sen de yaptır diyen çok ben de yaptırmak istiyorum ama bakalım bi o zaman gelsin de 😍
Ay ben bunu bir araştırayım bu baya iyi birşeymiş

hatta erkenden cinsiyeti bile öğrenebiliyosun bnm kuzenm de hamş şuan o yaptirdi telde evet sorun yok bebek kiz diyip kapatiyolarmiş bu kadar o kdr para verilir mi bilemedim bnun için ikili rarama falanda aynı şeye tekabül ediyo gibi bilmiyorm yaa :/
Evet cinsiyet olayı da öyleymiş aslında cinsiyeti erkenden öğrenip öğrenmeme değil ama şu genetik olarak hastalıkları öğrenme durumu çok iyi fikir geldi devlette nasıl bir doktora denk gelirim bilmiyorum eğer iyi şekilde her şeyimle ilgilenirse gerek kalmaz ama şöyle olabilir böyle gözüküyor derse yaptırırım gibi geliyor

hatta erkenden cinsiyeti bile öğrenebiliyosun bnm kuzenm de hamş şuan o yaptirdi telde evet sorun yok bebek kiz diyip kapatiyolarmiş bu kadar o kdr para verilir mi bilemedim bnun için ikili rarama falanda aynı şeye tekabül ediyo gibi bilmiyorm yaa :/
Ya bir bakmak lazım ben doktora sorayım . Öyle durumdakiyim ki yaptır dese yaptırım yaptırma dese yaptırmam . O derece doktor sözü dinliyorum 💜

Evet cinsiyet olayı da öyleymiş aslında cinsiyeti erkenden öğrenip öğrenmeme değil ama şu genetik olarak hastalıkları öğrenme durumu çok iyi fikir geldi devlette nasıl bir doktora denk gelirim bilmiyorum eğer iyi şekilde her şeyimle ilgilenirse gerek kalmaz ama şöyle olabilir böyle gözüküyor derse yaptırırım gibi geliyor
İnşallah yaa türkiye de de yapılıyo yazdi az önce ona baktim yüzeysel de demek artık türkiyede bile yapılıyor bn burda kan vrriyoruz özel bi anlaşmali olduklari hastaneler oluyor burda kanı yurtdişina gönderiyolar ordan cvp geliyo die biliyorum

Bugün kalp atışı için doktora gittik 7+3 dedi
önceki doktorun dediğine göre 7+6 olması gerekirdi şimdi bu fark normal mi
Kalp atışı için de bilerek bir hafta geç gittim ama karından duyulmadı yine vajinal ultrasonla bakmak zorunda kaldık 😂

geç döllenme olduğu için benim sat olarak 2 şubatı baz almam gerekiyormuş

02.02.2024 sat
08.11.2024 tahmini doğum
Güncelleyebilir misiniz:KK24:
@plankolikanne

Bir de bir sürü tahlil verdi ama sigortam bir kısmını karşılamadı devlette nasıl yaptırıyoruz kadın doğumdan randevu mu almam gerekir
Hemen hemen aynı hikayeyi yaşamışız 8+4 şuan bende de öyle 3 gün bir fark vardı ama 6. Haftada net gördük kalp atışını, 7 ve 8 de net duyduk 😍 ama adet günü değişmedi şuanlık işte 13 hafta kontrol verdi aydan aya geçtik.. Tahlil olarak da şunu söyliyeyim benimde aynı bütün tahlilleri karşılamadı sigortam, devlette kadın doğuma gittim oradan yaptırdım, 3 tane daha verdi o da sağlık ocağında yaptırabilirmişim dedi öyle işte 😍😍😅

İnşallah yaa türkiye de de yapılıyo yazdi az önce ona baktim yüzeysel de demek artık türkiyede bile yapılıyor bn burda kan vrriyoruz özel bi anlaşmali olduklari hastaneler oluyor burda kanı yurtdişina gönderiyolar ordan cvp geliyo die biliyorum
Evet canım burda da varmış 2 yer mi ne kan verip hallediyorlarmış 10-15 güne mi ne geliyormuş sonuçları. Gireriz yine içimize sinmezse fetal dna baktırırız. Gidişat önemli bakalım da bi inşallah hiç gerek kalmaz hiçbirimize

Bizim apartmanda asansör yok mecbur inip çıkıyorum ama sakince ya da kat aralarında dinleniyorum. Tabiki markete giderken, gezmeye gidince ya da sahilde yürüyoruz onda sıkıntı yok sürekli bizi kimse kucağında taşımıyor. Ama yukarı da bir arkadaş 7km yürümekten bahsetmiş. Yani bu abartı bana kalırsa çünkü gerçekten dediğiniz gibi ilk 3 ay dikkat edilmesi gerekiyor. Zaten bir şey olacak olsa her türlü olur onun önüne elbette geçemeyiz ama bizimki sadece biraz önlem hepsi bu. Yoksa olacak olduktan sonra yatarken bile olur bilemeyiz ki:)
Benim de oturduğum apartmanın asansörü yok. Çalıştığım fabrikanın da yok. Mecbur tabiki inip çıkıyoruz. Ekstra anneme vs gidersem de aynı. Yaşadığım şehirde apartmanlarda çoğunlukla asansör yok.
Geçenlerde birşeyler okudum bu sitede merdivenle ilgili, öyle sorayım dedim.

Yoksa haklısın canım, elbette olacak olanın önüne geçilmez.
Bizler ve bebişlerimiz Allah'a emanet olsun.

Hemen hemen aynı hikayeyi yaşamışız 8+4 şuan bende de öyle 3 gün bir fark vardı ama 6. Haftada net gördük kalp atışını, 7 ve 8 de net duyduk 😍 ama adet günü değişmedi şuanlık işte 13 hafta kontrol verdi aydan aya geçtik.. Tahlil olarak da şunu söyliyeyim benimde aynı bütün tahlilleri karşılamadı sigortam, devlette kadın doğuma gittim oradan yaptırdım, 3 tane daha verdi o da sağlık ocağında yaptırabilirmişim dedi öyle işte 😍😍😅
Ben de randevu bakayım o zaman hemen çok teşekkür ederim. 😍Tahliller 6bin fiyat verince şok oldum özel de olsa her şey fazla pahalanmış 😅

Kızlar selam yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 6.haftada hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg 19.000 bindi. Hemen doktora gittik, keseyi gördük. 9 mmdi.
6+6 da kontrole gittim kese 25 mm olmuş. Hcg değerim de 37.000 olmuş. Ama bebek ve kalp atışı yok. Ultrasonda kese fotoğraftaki gibi gorunuyor.
Kesede ufak bir şey gorunuyor ama doktor bişey demedi. Haftaya tekrar bakacağız dedi. Sizce burada bir şey var mı? Benimle benzer durumu yaşayıp bebeği sonra gören var mı? Boş gebelik olmasından dolayı endişe duydum. Hcg değerlerim normal mi?
Merhabalar, öncelikle bu endişeyi şuan yaşadığın için çok üzgünüm. Nasıl tedirgin olabilecegini tahmin ediyorum. Keşke şuan elimden gelse de sana iyi gelecek olan haberi verebilsem diyecek kadar seni anliyorum.

Umarım güzel haberler alırsın ve durumlar seni mutlu edecek şekilde en kısa sürede değişir.
Benim başıma geldi. Doktorum 17 mm kese boyutu, 6+0 iken yolk saç veya bebik görünmüyor dedi.3 gün sonra tekrar çağırdı. Belki geriden geliyordur dedi.
Ben ertesi gün başka bir doktora göründüm. Bebeğin kalp atışını dinletti🥲❤️şok oldum. Çok mutlu oldum o an.umarım sen de güzel haberler alırsın hemen, bir gün bile çok şey değiştiriyor hamilelik mucize gibi💪✨❤️
Sevgiler

X