Odayi 21 derecelere indirip soyarak emzirmeye calisiyorum ben, 10dk sonrasinda yine uykuya daliyor, nasil bir mayismaysa. Bir de kac dk yeterli gelir orasi muamma. Memeden ayirip yatirinca hala araniyorsa sanirim yeterli gelmemis oluyor. Tekrar al, uyandir, emzir boyle bir dongu.Yaa bu meme de uyumama işini nasıl yapcaz bilmiyorum var mı bi yöntemi
Canım burda bi arkdş leğende suda oturmuştu hızlı olmuştu açılma hatirliyo msn onu denedn mi bnu dene istersenKızlar ben heralde her 1 cmde bir hastaneye gidip döneceğim yaa allahım tecrübesizlik çok kötü gerçekten. Şimdi evde açılmayı artırmaya çalışıyorum
Hastanedeki ebede bana bebeğin gık dedi ver memeyi guk dedi ver memeyi dedi iyide uykusunda ağzını açmıyor uyanınca ac uyaniyor memeye sabrı olmuyor ne ara emzirmeye alistricam bilmiyorumEmzirme danismanligi aldim memeyi tam kavramadigini sadece ucunu aldigini farkettik. Simdi tam kavramayi ogrensin diye mamayi kesip her saat basi emzirmemi istedi. Ne ara uyucaz bilmiyorum ama bu surec geciciymis. Burdan verim alinca mamaya donup bakmayacaksiniz bile dedi. Mumkunse siz de bir danismanlik alin. Sezeryan sonrasi odaya gelen emzirme egitmenine tam kafami veremedigim icin yanlis ogrenmisim. E tabi bebek de yanlis ogrenmis oldu. 15 dk verimli emecegine 1 saat de kalsa yeterli sutu alamiyor hale geldi.
Biz iki kişi zor uyandırıyorduk eşimle oda yarın işe başlıyor artık inşallah oğlum 2 saatte bir kendi gönüllü uyanırOdayi 21 derecelere indirip soyarak emzirmeye calisiyorum ben, 10dk sonrasinda yine uykuya daliyor, nasil bir mayismaysa. Bir de kac dk yeterli gelir orasi muamma. Memeden ayirip yatirinca hala araniyorsa sanirim yeterli gelmemis oluyor. Tekrar al, uyandir, emzir boyle bir dongu.
Hayırlı olsun canım oglun .Biz iki kişi zor uyandırıyorduk eşimle oda yarın işe başlıyor artık inşallah oğlum 2 saatte bir kendi gönüllü uyanırbenimki ağzına sütü dolduruyor ağzını bi açıyor bütün sütü ikimizin üstüne boca ediyor ondan sonra emiyor biz sürekli üst baş değiştiriyoruz
Ben de bunu merak ediyorum. Sizlerin yanında birileri var mı ilk bebeği olup tek bakan var mı? Ben tek bakmak istiyorum eşimle beraber ama bi yandan da korkuyorum. 3.gecemiz yalnızız ama yanlış bişeyler yapar mıyım diye tedirginim. İlk hafta kayınvalidem kaldı yemek yaptı eve ve bana baktı ama ben işimi başkası yapınca çok huzursuz oldum. Annem gelir kalır istesem ama o da biraz rahatsız olduğu için rahatsız etmek istemiyorum çorba yemek yapıp getiriyor sağolsun tabi deHayırlı olsun canım oglun .
Yanında bebek bakımına yardm için birileri varmı sen kendinmi ilgileniyorsun
Danışmanlık alamayan bizlere tavsiyen önerin var mı acaba? Ya da ben yanlış yapıyordum doğrusu böyleymiş diyebileceğin yani doğru kavrama tüm kahverengi alanı alması mı? Ve nasıl memede uyutmamalıyız başarıyorsun. bebeğimi sürekli dürtüyorum memede öyle devam ediyor daha 5 günlük.Emzirme danismanligi aldim memeyi tam kavramadigini sadece ucunu aldigini farkettik. Simdi tam kavramayi ogrensin diye mamayi kesip her saat basi emzirmemi istedi. Ne ara uyucaz bilmiyorum ama bu surec geciciymis. Burdan verim alinca mamaya donup bakmayacaksiniz bile dedi. Mumkunse siz de bir danismanlik alin. Sezeryan sonrasi odaya gelen emzirme egitmenine tam kafami veremedigim icin yanlis ogrenmisim. E tabi bebek de yanlis ogrenmis oldu. 15 dk verimli emecegine 1 saat de kalsa yeterli sutu alamiyor hale geldi.
Nasıl geçti sürecin canım ? Normal sezeryan ? Hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere inşallahMerhaba kasım anneleri ben de doğuranlar kervanına katıldım bebişim doğdu .Çok güzel bir duygu elhamdülillah
Sağol canım kendim ilgileniyorum annem vardı kv küstürüp gönderdi bende onları istemedim eşimde yarın işe gidiyorHayırlı olsun canım oglun .
Yanında bebek bakımına yardm için birileri varmı sen kendinmi ilgileniyorsun
Yaa ben beklemek istiyorum ama bir hafta daha geçsin çünkü yenidoğan sarılık olur korkusu var ama bu süreç geçsin özellikle gece bekliycem kendi acıktığı saatte uyansın çünkü gece dediğin gibi zor uyanıyor zor uyuyor çok sinirleniyor durduk yere sinirli bi yapısı olacakArkadaşlar 2 saatte bir emzirmek yerine acıkmasını bekleyen var mı ya? Bebeğim uyandığı zaman çok sinirleniyor onu yatıştırmak emzirmek derken inanılmaz uzun zaman geçiriyorum sonra uyutmaya çalış sonra hadi bir daha baştan oluyor. Gündüz neyse de gece inanılmaz yorucu, koca gece de 2 defa emiyor tüm bunlar çok zaman aldığı için. Çok sinirli bir kızım var
Bende bi 15 gün böyle devam ederim sanırım sonra beklerim. Bebeğe uyku da lazım rahat vermiyorum resmen. Bu sarılık tehlikesi ne zaman geçiyor acaba, bizim de yarın ilk kontrolümüz inşallah her şey yolundadır. Kilo kaybetmiştir diye çok üzülüyorumYaa ben beklemek istiyorum ama bir hafta daha geçsin çünkü yenidoğan sarılık olur korkusu var ama bu süreç geçsin özellikle gece bekliycem kendi acıktığı saatte uyansın çünkü gece dediğin gibi zor uyanıyor zor uyuyor çok sinirleniyor durduk yere sinirli bi yapısı olacak
Sezeryan bin kere de olsa sezeryan olurum. Elhamdülillah iyiydi zaten iğneydi bebeğin doğması 0 ağrı ama sonra ilk 3 4 saat ve ilk ayağa kalkma ağrılı dayanılmaz değil ama gerçekten çok zor şuan bir tık ağrım dindi ama gene de yürümek hareket etmek çok zorluNasıl geçti sürecin canım ? Normal sezeryan ? Hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere inşallah
İlk bir hafta kilo kaybetmesi çok normal canım ilk iki hafta da sarılık tehlikesi oluyormuş sonra geçiyormuşBende bi 15 gün böyle devam ederim sanırım sonra beklerim. Bebeğe uyku da lazım rahat vermiyorum resmen. Bu sarılık tehlikesi ne zaman geçiyor acaba, bizim de yarın ilk kontrolümüz inşallah her şey yolundadır. Kilo kaybetmiştir diye çok üzülüyorum
Ben eczaneden süt arttırıcı aldım içtim çok faydası olduKizlar sezeryan sonrasi süt gelmesi için ekstra bişi yaptiniz mi lütfen yazar misiniz