Evet aslında öyle yapabilirim mide yanmasi çok var gece dhaa cok artiyor az önce yine başladi HayrolaCanm bi mide yanması birde bulantı ilacı yazdı 108 tl verdik karşılıyo evet
Sende nosu varsa whatsaptan yaz rica et doktor yazar sana da
Aynen iyi yaptn cnmm:)Ben de bugün gördüm attin favorilere
Ay kızz bi şurup verdi bana da mide yanması için ohh dedim ya dünya varmışEvet aslında öyle yapabilirim mide yanmasi çok var gece dhaa cok artiyor az önce yine başladi Hayrola
Bizim kızlar aceleci canm:))Tam diyordum ki gruba yazayım alışveriş yapmaya başlayan olmuş mu diye
MaşaAllah, rabbim mübarek etsin, güzel artış olmuşMerhabalar benim son adet tarihim 14 şubat
20 martta beta hcg 126
22 martta beta hcg 216
25 martta 870 sizce değerler nasıl kızlar
a duydum onu aklımda bulunsun iyi ki dedinAynen iyi yaptn cnmm:)
Ay kızz bi şurup verdi bana da mide yanması için ohh dedim ya dünya varmış
İsmi Gaviscon şurubun
Evet komşumun 9. Haftada belli olmuştu çok şaşırmıştım değişmedideAhh keşke balımm keşke yaa biran önce görsek
Ben de merak Ediyorum valla:))
Yaaa iki güncük desenebenim 7+2
Aaa ben daha bişi almadm ama 3 hediye geldi evladıma
Ahhh hadi bakalım yaamerakla bekliyorum bnde hepimizinkini
Sağlıkla Alalım daa
Ben comotomo aldım canım birazcık pahalı ama ebekadınhürcandan görmüştüm normal göğüs formu gibi olduğu için biberon kullanmak zorunda kaldığında meme reddine sebep olmuyormuşHangi marka aldın canım bugün phılıps te gördüm
Aynen öyleymiş şanslı gruptayımdır belki diye düşünüyorumMaşallah genelde 7.hafta başlamiş oluyo mide bulantilari
Bana yanma olduğu zamanlar sodayla salatalık çok iyi gelmişti alternatif olarak aklınızda olabilirEvet aslında öyle yapabilirim mide yanmasi çok var gece dhaa cok artiyor az önce yine başladi Hayrola
a duydum onu aklımda bulunsun iyi ki dedin
Evet komşumun 9. Haftada belli olmuştu çok şaşırmıştım değişmedidebende önceden korkup almıyordum birde diğer türlü deneyelim dedik bakalım
[/QUOTE
Anaaa maşallah komşunun erkekmiydi peki canm
Genelde erkekler çabuk gösteriyormuş, birde yanılma payı olmuyormuş
Yok canım kızdı. 13. Haftada netleşmiştiAynen canm valla şifa gibi geldi:)
Dokunulmuyo tnt olmuşKızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda, benim baya dolgun ve çok hassas ateş gibi patlayacak sanki
Ay gerçekten bu hep böyle mi olacakDokunulmuyo tnt olmuşyanlışlıkla kendi elim bile değse canım cıkıyor
bilmiyorum bi evrw geçiyormuşAy gerçekten bu hep böyle mi olacak
Ben de philips avent yenidoğan biberon aldım ilk eşyamız aslında daha erken gibi geliyor bişey almak için ama indirimi görünce dayanamadımHangi marka aldın canım bugün phılıps te gördüm
nerden aldın canımBen de philips avent yenidoğan biberon aldım ilk eşyamız aslında daha erken gibi geliyor bişey almak için ama indirimi görünce dayanamadım