2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Senin kan değişimindede erkek çıkmıştı dimi, bakalım 2-3 haftaya yavaş yavaş belli olmaya başlar ay reklamlardan bir türlü yazamıyorum
Kanda kız çıkmıştı canm
Çin takviminde erkek
Ayy sorma reklam lar bela
Kız Allah tabiki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ama işte gönül illa bişeyler istiyor
Peki yaa senn

Bulantilari başlayan arkadaşlar var mi benim 6.hafta içindeyim sabah cok aç kalirsam baskılıyor ama kusmuyorum tabi

Bulantilari başlayan arkadaşlar var mi benim 6.hafta içindeyim sabah cok aç kalirsam baskılıyor ama kusmuyorum tabi
Bende de aynı canm bi bulanıyor biraz ama bişeyler yiyince geçiyor
Doktorum gerçi ilaçta yazdı cok kötü olursam içerim:))

Kanda kız çıkmıştı canm
Çin takviminde erkek
Kız Allah tabiki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ama işte gönül illa bişeyler istiyor
Peki yaa senn
Benimde kan ve yüzükte kız çıktı canım çinde erkek, kız gibi hissediyorum bilmiyorum. Keşke doktorum ve bebiş bir çılgınlık yapıp 9. Haftadaki kontrolde gösterse Cinsiyetide bir yandan çok merak ediyorum bir yandanda hiç etmiyorum tuhaf senle aramızdada 2 gün var

Benim değişik canım 7. Haftanın bitmesine az kaldı. Birgün çok iyi oluyorum çok güzel yiyip içiyorum. Bir gün tamamen yemek yemekten tiksinip birşey yiyemiyorum. Bazen bulanıyor geğirme hissi geliyor ondan sonra rahatlıyor. Bazen hiç biri olmayıp yanıyor. Asla tutarlı değil. Ama kusma noktasına hiç gelmedim

Ya çok iyimiş gerçekten beklemeyince oluyo bu işler ben de hemen olmaz diye ikna etmiştim kendimi şimdi de aman kesesi aman kalbi derken sürekli en kötü durumlara hazır ettim kendimi ve eşimi daha erken dur sevinmeyelim heveslenmeyelim diye diye bastırdık kendimizi ama bugün kalp atışını duyduk
Doktoruma da çok ısındım çok ilgiliydi o yüzden modum biraz yükseldi o sorgulama ne kadar devam edicek bakalım

Kanda kız çıkmıştı canm
Çin takviminde erkek
Peki yaa senn
Benim de böyle çıktı kanda kız çinde erkek. Yumurtlama günü hamile kaldıysam erkek olması muhtemel biraz büyüsün de ramzi filan bakarız

Yalnız olmadığıma sevindim insan kendinde eksik varmış gibi hissediyor ama hep endişelerden korkulardan bastırıyoruz belki de kendimizi

Bizim apartmanda asansör yok mecbur inip çıkıyorum ama sakince ya da kat aralarında dinleniyorum. Tabiki markete giderken, gezmeye gidince ya da sahilde yürüyoruz onda sıkıntı yok sürekli bizi kimse kucağında taşımıyor. Ama yukarı da bir arkadaş 7km yürümekten bahsetmiş. Yani bu abartı bana kalırsa çünkü gerçekten dediğiniz gibi ilk 3 ay dikkat edilmesi gerekiyor. Zaten bir şey olacak olsa her türlü olur onun önüne elbette geçemeyiz ama bizimki sadece biraz önlem hepsi bu. Yoksa olacak olduktan sonra yatarken bile olur bilemeyiz ki:)

Ahh keşke balımm keşke yaa biran önce görsek
Ben de merak Ediyorum valla:))
Yaaa iki güncük desene benim 7+2

Bende normalde öncekilerde hiç birşey almadım. Bunda taktik değiştirip alma kararı aldım. İlk biberonunu aldım bende

Aaa ben daha bişi almadm ama 3 hediye geldi evladıma

Benim de böyle çıktı kanda kız çinde erkek. Yumurtlama günü hamile kaldıysam erkek olması muhtemel biraz büyüsün de ramzi filan bakarız
Ahhh hadi bakalım yaa merakla bekliyorum bnde hepimizinkini
Sağlıkla Alalım daa

Maşallah genelde 7.hafta başlamiş oluyo mide bulantilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…