Kızlar bu dertleşme postudur bu saat oldu oğlum hala uyumadı eşim yanımda horul horul uyuyor
Biliyorsunuz ben kv gil ile doğum sürecinde çok kavga ettim kadın beni hep senin huzurunu bozarım mutluluğunu elinden alırım dedi ve bunu başardı galiba bilmiyorum eşim bana karşı doğum yaptığımdan beri aşırı derecede soğuk eskiden bana seni seviyorum demeden asla uyumazdı şimdi uyuyor öpmeden sarılmadan bana çatmadan günü geçmezdi şimdi günlerce öpmediği oluyor lohusalık bitti ama bir kere bile ilişki olmadı neden istemiyor musun diyorum sen yoruluyorsun bir de beni mi çekeceksin diyor öpüyorum sen farkında değilsin diyor ne istersem yapar istediğimi alır gelir ama bende doğum yapmama rağmen kürklü çocuğumu kaç kere bırakıp gittim işe maddi manevi hep yardımcı oldum oluyorum da annesi gil bana dünya hakaret etti hakaret davası açsam kazanırdım ama ben sustum sineye çektim eşim için gelsinler gitsinler kötülük olmasın dedim ama hissediyorum bi soğukluk var arada hem çocuk uyutmaya çalışıyorum hem ağlıyorum sinirlerim bozuldu hiç böyle hayal etmemiştim çocuğu çok istiyorduk ikimizde ama bilmiyorum yani oğlumdan önce ikimizde diyoruz hayatın anlamı yokmuş ama şimdi de sanki karı koca biz yok olduk