• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Molfix kullananlar çiz göstergesi olmaması çok sorun oluyor mu acaba
Canım molfixe ıslaklık göstergesi var. Ben doğmadan önce sleepy almıştım çokça. pişiğimiz olunca molfix denemek için molfix aldım. Genel olarak daha yumuşak bi bez. Cırt cırtların bacağa gelen kısımları falan yumuşak mesela sleepy de sert. Bitsin diye şuan sleepy ve molfix karışık kullanıyorum 3 numara kullanıyoruz biz taşma falan bişey yaşamadım ikisinde de. Molfixin de bedeni bi tık daha büyük ama benim oğlum biraz iri olduğu için bize molfix daha iyi oluyor

Bizimkide elini ağzına götürüyor ve sağ elini kullanıyor sürekli bence normal şeyler takip ettiğim uygulamada da artık eline aldıklarını ağzına götürebilir diyor
ben agzina goturmesine degilde tek elini kullanmasina takildim canim allah korusun devamli bunu yaptiginda twhlikeli olabiliyormus baya

Kız senin uykun açılıyor mu hahahah ben hep uykuluyum her an uyumaya hazırım uyuyamam sanıyorum bi bakmışım rüya görüyorum😅
Ben gece emzirirken gözüm açık Rüya görüyorum ya 😅
Bazen olmamış şeyler olmuş gibi geliyor. Ya da yanımda biri var gibi falan hissediyorum 😅
Sıyırmadan düzelsek iyi olacak gibi

kizlar oglum bugun baya sapur supur elini emmeyi öğrendi ama birsey farkettim sag elini emiyor sadece solu kullanmiyor hareketinde bi fark yok ama .esela kafasinida yatar yatmaz sagina donduruyor sola yatirsamda geri çeviriyor. geceleri bir suredir sagina yatiriyordum solu cok tersime geliyordu yataktaykrn ondan olabilir miki?
Gözlemlemeye devam et canım. Belki sağ elini kullanacağı içindir. El emmesi ilerleyen haftalarda çığırından çıkıyor bilgin olsun. İkisini birden ağzına sokmaya çalışıyor. Garip olan bunu emerken yapmaya çalışması 😂

Ben gece emzirirken gözüm açık Rüya görüyorum ya 😅
Bazen olmamış şeyler olmuş gibi geliyor. Ya da yanımda biri var gibi falan hissediyorum 😅
Sıyırmadan düzelsek iyi olacak gibi
Bi de aşırı fazla rüya görüyor musun 😅 10 dk bile uyusam rüyadayım ben bazen uyuyup uyumadığımı ordan anlıyorum

Bizimkide elleriyle uyandırıyor özellikle uyanmasına yakın
denesemmi acaba tulumu uykusu için diyorum bir araştırayım bakalm
Ben kullanıyorum uyku tulumu. 45 gün falan kundak kullandım. 10 gündür de uyku tulumu kullanıyorum. İçim rahat üşüyor mudur diye derde kalıyordum çünkü. 2 tog kullanıyorum. Ve biçimi çok güzel alt tarafı bütün. Üstü kolları var elleri kapalı. Bunu kuzenim hediye etmişti. Yurt dışına ithal gidiyormuş aynısından bulamıyorum. Genelde hep ayaklı satılan tulumlar. Ayaklı tulumda çorap mı giydircez o sıkıntı

Gece uykusu istiyorum artık 😭 saat sürmüyor uyanıyor ellerini eme eme. Emzirsem acıkmamış ouyor emzirmesem ne yapıcam bilmiyorum. Nasıl uyuturum ben bu çocuğu 🥲

2 ay 10 günlük bebegim sadece mama ile besleniyor. 2 saatte bir acıkıyor bazen daha erken 120 ml mama ile doymuyor ne yapacagımı şaşırdım😢mana verenler bebeginşz ne kadarlık ve ne kadar mama veriyorsunuz

Gece uykusu istiyorum artık 😭 saat sürmüyor uyanıyor ellerini eme eme. Emzirsem acıkmamış ouyor emzirmesem ne yapıcam bilmiyorum. Nasıl uyuturum ben bu çocuğu 🥲
Yalancı memeyi ver kucağında piş piş yap kuzum gerekirse oda oda gezdir ben öyle uyuttum bugün canıma okudu şuan içerde uyuyor beyfendi bende pili bitmiş bı şekilde biseyler atistiriyorum halim kalmadı yiyimde enerjim olsun dedim 😶‍🌫️

Yalancı memeyi ver kucağında piş piş yap kuzum gerekirse oda oda gezdir ben öyle uyuttum bugün canıma okudu şuan içerde uyuyor beyfendi bende pili bitmiş bı şekilde biseyler atistiriyorum halim kalmadı yiyimde enerjim olsun dedim 😶‍🌫️
Emzik tutmuyor kuzum ya 😔 gazı var sanırım ağlayarak uyanıp gaz çıkarıyor 😭

Back