Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2024
- 1.466
- 1.318
- 48
- 30
Evet canm anladım bizimkinde ççsağı götürüyor devamlı nasıl bir yehlike varben agzina goturmesine degilde tek elini kullanmasina takildim canim allah korusun devamli bunu yaptiginda twhlikeli olabiliyormus baya
- 1 Mart 2023
- 879
- 793
- 23
haahaha hadi ya ay cok tatli oluyorlar ama yaa emerkenn sap supGözlemlemeye devam et canım. Belki sağ elini kullanacağı içindir. El emmesi ilerleyen haftalarda çığırından çıkıyor bilgin olsun. İkisini birden ağzına sokmaya çalışıyor. Garip olan bunu emerken yapmaya çalışması
- 1 Mart 2023
- 879
- 793
- 23
oyle devam ederse yani hep tek tarafini kullanmaya meyilli olursa noroloji yada ortopedi gormesi gerekiyormus gelisim geriliği sayiyorlar mr filan cekiliyormus canımEvet canm anladım bizimkinde ççsağı götürüyor devamlı nasıl bir yehlike var
Kuzum ayaklarına sıcak su yorbasi köy bide kiraz çekirdeği kemeri kullan iyi geliyor masaj falan yapEmzik tutmuyor kuzum ya gazı var sanırım ağlayarak uyanıp gaz çıkarıyor
Bende deneyeceğim bakalm üzerini çok açıyor belki fayda ederBen kullanıyorum uyku tulumu. 45 gün falan kundak kullandım. 10 gündür de uyku tulumu kullanıyorum. İçim rahat üşüyor mudur diye derde kalıyordum çünkü. 2 tog kullanıyorum. Ve biçimi çok güzel alt tarafı bütün. Üstü kolları var elleri kapalı. Bunu kuzenim hediye etmişti. Yurt dışına ithal gidiyormuş aynısından bulamıyorum. Genelde hep ayaklı satılan tulumlar. Ayaklı tulumda çorap mı giydircez o sıkıntı
- 11 Mart 2024
- 1.466
- 1.318
- 48
- 30
Yaaa Allah korusun canmoyle devam ederse yani hep tek tarafini kullanmaya meyilli olursa noroloji yada ortopedi gormesi gerekiyormus gelisim geriliği sayiyorlar mr filan cekiliyormus canım
Normal canm özellikle mamaylada besleniyorsa yapabiliyor büyüdükçe de düzene giriyor doktor bize günde yedi defada yapabilir yedi gün yapmayadabilir demişti ama bu durum bebeğini rahatsız ediyorsa fitil vs yardımcı olabilirsinKızlar selam,
Benim kızım 45 günlük oldu çok şükür. şöyle bir durum var kakasını 2-3 günde bir defa yapıyor doktora sorduk normal dedi ama sizin de böyle mi?
durum?
Acaba probiyotik D vitamini veya gaz damlası mı böyle yapıyor?
- 1 Mart 2023
- 879
- 793
- 23
amin canim ilk etapta taraf tercigi olmamasi gerekiyormus bebeklerde solak vs gibi diyip gecmemek lazimmis yani sizlerinde aklinizda bulunsun takipte kalın :)Yaaa Allah korusun canm
- 1 Mart 2023
- 879
- 793
- 23
ya guzel uygun bir tulum bulabildinmi canim genelde 6 ay sonrasina yapmislar uyku tutumunuBende deneyeceğim bakalm üzerini çok açıyor belki fayda eder
Teşekkür ederim canım. Böyle geç yapınca insan tedirgin oluyor.Normal canm özellikle mamaylada besleniyorsa yapabiliyor büyüdükçe de düzene giriyor doktor bize günde yedi defada yapabilir yedi gün yapmayadabilir demişti ama bu durum bebeğini rahatsız ediyorsa fitil vs yardımcı olabilirsin
- 28 Temmuz 2016
- 170
- 218
- 103
- 36
- 15 Şubat 2024
- 2.524
- 3.400
- 48
- 33
Keşke ulaşabilsek. Adamların en kötü bezi bile bizim en iyi bezimizden iyi yahuAy bana da hediye gelmişti ondan bende çok beğeniyorum onu onun için merak ettim prima çocuğun poposuna yapışıyordu ondan sonra ilaç gibi gelmişti bize
Bizim ki 5,6 günde bir yapıyor kırkı çıktığından beri. Normal diyorlarKızlar selam,
Benim kızım 45 günlük oldu çok şükür. şöyle bir durum var kakasını 2-3 günde bir defa yapıyor doktora sorduk normal dedi ama sizin de böyle mi?
durum?
Acaba probiyotik D vitamini veya gaz damlası mı böyle yapıyor?
- 31 Aralık 2023
- 683
- 744
- 23
- 28
En son öyle yaptık kuzum kucağımda 1 saat uyumuşuz çok şükürKuzum ayaklarına sıcak su yorbasi köy bide kiraz çekirdeği kemeri kullan iyi geliyor masaj falan yap
- 31 Aralık 2023
- 683
- 744
- 23
- 28
Yaaa biz de bez değiştirecektik bunları da eledim o zamanSleepy bio natural, Prima bu ikisi de gece sızdırdı
Aa oylemi daha bakamadim üst komşum aldı sorayım bakalm kaç aylık almsya guzel uygun bir tulum bulabildinmi canim genelde 6 ay sonrasina yapmislar uyku tutumunu
Ben prima kullanıyorum doğduğundan itibaren 1 2 sızdırdı sonra olmadıSleepy bio natural, Prima bu ikisi de gece sızdırdı