• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Gözlemlemeye devam et canım. Belki sağ elini kullanacağı içindir. El emmesi ilerleyen haftalarda çığırından çıkıyor bilgin olsun. İkisini birden ağzına sokmaya çalışıyor. Garip olan bunu emerken yapmaya çalışması 😂
haahaha hadi ya :D ay cok tatli oluyorlar ama yaa emerkenn sap sup :D

Ben kullanıyorum uyku tulumu. 45 gün falan kundak kullandım. 10 gündür de uyku tulumu kullanıyorum. İçim rahat üşüyor mudur diye derde kalıyordum çünkü. 2 tog kullanıyorum. Ve biçimi çok güzel alt tarafı bütün. Üstü kolları var elleri kapalı. Bunu kuzenim hediye etmişti. Yurt dışına ithal gidiyormuş aynısından bulamıyorum. Genelde hep ayaklı satılan tulumlar. Ayaklı tulumda çorap mı giydircez o sıkıntı
Bende deneyeceğim bakalm üzerini çok açıyor belki fayda eder

Kızlar selam,
Benim kızım 45 günlük oldu çok şükür. şöyle bir durum var kakasını 2-3 günde bir defa yapıyor doktora sorduk normal dedi ama sizin de böyle mi?
durum?
Acaba probiyotik D vitamini veya gaz damlası mı böyle yapıyor?

Kızlar selam,
Benim kızım 45 günlük oldu çok şükür. şöyle bir durum var kakasını 2-3 günde bir defa yapıyor doktora sorduk normal dedi ama sizin de böyle mi?
durum?
Normal canm özellikle mamaylada besleniyorsa yapabiliyor büyüdükçe de düzene giriyor doktor bize günde yedi defada yapabilir yedi gün yapmayadabilir demişti ama bu durum bebeğini rahatsız ediyorsa fitil vs yardımcı olabilirsin

Normal canm özellikle mamaylada besleniyorsa yapabiliyor büyüdükçe de düzene giriyor doktor bize günde yedi defada yapabilir yedi gün yapmayadabilir demişti ama bu durum bebeğini rahatsız ediyorsa fitil vs yardımcı olabilirsin
Teşekkür ederim canım. Böyle geç yapınca insan tedirgin oluyor.

Kizlar sizinkiler de bebek arabasi durdugunda veya arabayla bi yere gittiginizde araba durdugunda aglamaya basliyo mu? Biz surekli mobil olmak zorundayiz. Araba isikta trafikte durdugunda bizimki basiyo yaygarayi. Bebek arabasinda da oyle :/

Kızlar selam,
durum?
Bizim ki 5,6 günde bir yapıyor kırkı çıktığından beri. Normal diyorlar

Back