Biz dün 2. Ay aşımızı olduk gittiğimde bebeğim uyuyordu uyurken yapamam aşıyı diye hemşire burnunu sağa sola çevire çevire sert şekilde sıktı bir anda(hiç kıyamadım yavruma hatta kendime kızdım neden bırak ben uyandırırım çocuğumu demedim diye salaklık bende
).yavrum ağlayarak bir anda neye uğradığını şaşırarak uyandı ağladı. Sonrada bacağını düzgün tut diye beni azarlayarak yaptı aşıyı bitti.gıcık oldum diğer hemşiremiz yoktu o anda o yaptı her neyse bitti neyseki iyiyiz diye düşünmüştüm ki aşıdan birkaç saat sonra feryat figan uyandık susturamadım ne yaptıysam bebeğimi çok ağladı ağlarken emmeyi de retetti.ne yapacağımı şaşırdım geri sağlık ocağına götürdüm annemi çağırıp apartopar bu çocuk susmuuor ne yaptıysanız diye gitmeden sünnetçimizin yazdığı parol vardı ondan vermiştim sanırım onun etkisiyle akşama doğru sakinleşti ve emdi. Benim için çok yorucu zor bir gündü kızlar çok moralim bozuldu.hem yavruma kıyamadım hem de kendime aşırı kızgınım evladıma o salak hemşirenşn davranışına sessiz kaldım diye.bana moral verin lütfen tam herşey yoluna girdi derken yeniden depresif moda girdim
Çok uzun oldu ama moralim çok bozuldu sizlerle dertleşmek istedim.bu ara herşey üstüste geldi gibi