• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bu konuda bana çok baskı var özellikle büyüklerden 😉 doktor gerek yok diyorum olsun sen ver iki damla bir ağzı çalkalanıyor diyorlar 😅 belkide doğru söylüyorlar
3 5 gün verdim sonra vermedim
Banada çok baskı var günde 2 kez 90 ml mama veriyorum sütüm çok yok su ver diyorlar

Oy gelesi yokmuş cidden🤭
Hiç yalnız hissetme inan hepimiz bu dönemden geçiyoruz. Ben eşimle öyle saçma kavgalar ediyorum ki kendime şaşıriyorum. Anne baba olmak karı koca olmaktan daha zormuş ama alışıcaz🏵️🏵️
Ay evet bu cümle çok doğru anne olmak cidden çok zor büyüsün istiyoruz ama büyüyüncede ayrı dertler olacak valla Allah ikiz üçüz bebeği olanlara sabır versin 🥰🤲🤲
Canım meme delisi oğlan uykusu varken göğsümü bile almıyor ağzına sokuyorum ama emmiyor. Bazen de emerken çekiştirip eliyle yüzünü falan sıkıyor o kadar daralıyor ki uykuya. Yani evet sütüm azalıyor ona da sinirlenir belki ama tüm bunlar hep uykusu varken oluyor. kilo alıyorsa ve çişli bezi yeterliyse hiç kendini üzme
Kilo alıyor kuzum cisli bezde çıkıyor günlük 4 5 bazen daha fazla en son kilosu 4180 di haftalık 150 300 kilo arası alıyor yani

Bir okusaniza kizlar:
IMG_4263.jpeg

Su cumleyi suradaki annelerin hepsi en az bes kere kurmustur. Gececek mi kizlaaaaar
lütfen geçsin. bu gercekten insanin sabrını cok sinayqn bir durum ya tam tamam uyudu diyorum baygin yatiyo cunku. bende uyku ya tam geçeceğim sıra aciliyor gözler dalgq gecer gibiii :D cok yoruldumm

kızlar memeyi tutup tutup bırakmanin sebebi nedir? bırakıyor sonra birakan kendisi degil gibi hunharca araniyor buldugundada hirsli yapisiyor gazimi var diye cikartmaya omzuma aldigimdada cildiriyo meme ariyo omzumda boynumda
Sıktığında süt geliyor mu? Benimki son süte geçip akış yavaşlayınca yapıyor

Kızlar bebişlerinize su veriyor musunuz? Mama kullanan anneler özellikle

Bu konuda bana çok baskı var özellikle büyüklerden 😉 doktor gerek yok diyorum olsun sen ver iki damla bir ağzı çalkalanıyor diyorlar 😅 belkide doğru söylüyorlar
3 5 gün verdim sonra vermedim

Banada çok baskı var günde 2 kez 90 ml mama veriyorum sütüm çok yok su ver diyorlar
Kv, kayınbaba, komşular, arkadaşlar, akrabalar yer gök herkes su ver diye baskı yapıyor. Vermeyeceğim su. Çünkü mama da veriyorum, anne sütü de veriyorum. Hepsinin içinde zaten yeteri kadar su var doktor gerek yok diyor diyorum.

Doktor ne bilecek diyorlar çıldırıyorum 😅

Boşver kuzum alıcaz izinleri oturcaz aşağı hahahah maddiyat bari eşlerde olsun ben artık saldım. Bırakıp başlamak gibi bi ihtimal olsa belki değerlendirirdim de duşa bile girmek için kaç gündür fırsat kolluyorum😅
Doğru söylüyorsun çiçeğim 😂 ben duşa şafak operasyonu yapan komando gibi hızlı ve sessiz giriyorum hahah . Anlamış gibi uyanıyor

Doğru söylüyorsun çiçeğim 😂 ben duşa şafak operasyonu yapan komando gibi hızlı ve sessiz giriyorum hahah . Anlamış gibi uyanıyor
Hahahahah kesinlikle anlıyorlar bizim yattığımızı oturduğuöuzu yemek yemeye başladığımızı 😅 bugün tam duşa girdim kombi arıza verdi. Tam eşim düzeltti elektrikler gitti 😬 upuzun saçlarım köpüklü kaldı ama oğlan uyanır diye eşimin su ısıtmasını beklemeden soğuk suyla yıkayıp çıktım 😭

Hahahahah kesinlikle anlıyorlar bizim yattığımızı oturduğuöuzu yemek yemeye başladığımızı 😅 bugün tam duşa girdim kombi arıza verdi. Tam eşim düzeltti elektrikler gitti 😬 upuzun saçlarım köpüklü kaldı ama oğlan uyanır diye eşimin su ısıtmasını beklemeden soğuk suyla yıkayıp çıktım 😭

Ay evet bu cümle çok doğru anne olmak cidden çok zor büyüsün istiyoruz ama büyüyüncede ayrı dertler olacak valla Allah ikiz üçüz bebeği olanlara sabır versin 🥰🤲🤲

Kilo alıyor kuzum cisli bezde çıkıyor günlük 4 5 bazen daha fazla en son kilosu 4180 di haftalık 150 300 kilo arası alıyor yani
canım zaten o aç olsa yıkar ortalığı merak etme bunlar yenidoğan değiller artık

uyutuyorum yatagina koyuyorum 5 dakika sonra gozler aciliyor ya
Benimki de öyle ya özellikle 2 gündür resmen gündüz uykularını kesti. Önceden yine 1 saat iyi kötü uyu uyan uyuyordu ama şimdi 10 dk. max 20 dk uyuyor o da çok zor 1/2 defa. Uykusuzluktan ölğyor ama uyumuyor evde kıyamet. 8. haftaya girecek ataktan mı direniyor acaba.

canım zaten o aç olsa yıkar ortalığı merak etme bunlar yenidoğan değiller artık
Öyle biliyorum kuzuda işte insanların lafları beni çok etkiledi habire aynı şeyleri duymak yıprattı
Yenidoganken daha mı iyiydi acaba ya veriyodun memeyi emip duruyordu her geçen gün huyu suyu değişiyor bebeklerin 😂

Kızlar bez soracağım size. Kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi? Baby turco ve sleepy denedik sızdırdı. Migrosun kendi bezini önerdiler denedik fenaa sızdırdı. Almanyadan ucuz Bi bez almıştık o kadar iyi çıktı ki keşke dedim bu kadar kaliteli olsa bizim bezlerde. Bide molfix alayım diyorum ama onda da çiş göstergesi yokmuş. Siz ne kullanıyorsunuz?

Kızlar bez soracağım size. Kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi? Baby turco ve sleepy denedik sızdırdı. Migrosun kendi bezini önerdiler denedik fenaa sızdırdı. Almanyadan ucuz Bi bez almıştık o kadar iyi çıktı ki keşke dedim bu kadar kaliteli olsa bizim bezlerde. Bide molfix alayım diyorum ama onda da çiş göstergesi yokmuş. Siz ne kullanıyorsunuz?
Sleepy cort. Basta iyi gibiydi sonra cisler ensesinden cikti. Molfix sanki bi tik daha iyi.

Back