• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Ay hadi ya. Benim ilk gebeliğimde sürekli çağırıp bakıyorlardı başka ildeydik o zaman. Burda bir kere çağırdılar. Başka sorma yok. Umarım tansiyonun normale döner canım hastalığın geçer bu süre zarfında doktora gittin mi tedavi için? Ben kbb ya gittim o göğüse yönlendirdi geçen ay ciğerde hırıltı falan duyuldu sonra Aksef 500 boğaz spreyleri falan kullandım geçiyor gibi oldu daha beter döndü ağır grip üstüne öksürük boğaz ağrısı ses kısıklığı. Göğüs uzmanına bir daha gittim geçen hafta. Dedi bu şekilde çalışamazsın asla istirahat etmen lazım dedi. Augementin 1000 yazdı ona başladım o daha iyi geldi sanki. Sen de git mutlaka yoksa geçmiyor
Bende de boğaz ağrısı dışında ses kısıklığı yoğun burun tıkanıklığı aşırı kuru öksürük var.
Yanı ne yapsak geçmiyor. Sef 500 içiyorum ama fayda etmıyor sanki çok çaresizim.

Senin kaç çıkıyor şu an açlık tokluk canım
benim stripim bitti ölçemiyorum şu an canım ama ben tek tokluk ölçüyorum açlık istememişti doktor. Strip bulabilirsem sabah açlık ölçeyim bii. En son 2 hafta önce sağlık ocağında kan vermiştim 77 çıktı. Senin nasıl?

Benim de 178 çıkmıştı dahiliyeye gittim diyet yapıyorum iki haftadır düzene girmeye başladı çok şükür inşallah senin de öyle olur hemen insilün düşünme beslenme ile düzelmezse o zaman mecbur zaten. Bebeğin önden gitme durumu ya da suyun fazla demiş miydi doktorum sana
Bebegın suyu yerınde diyorlar. Önde gitme durumu da yok.
Ben gripten ötürü çok bal pekmez pastil kullandım. Ondan olur mu acaba doktora sorsam yarın bakalım

Bebegın suyu yerınde diyorlar. Önde gitme durumu da yok.
Ben gripten ötürü çok bal pekmez pastil kullandım. Ondan olur mu acaba doktora sorsam yarın bakalım
ondansa zaten diyetle düzelir korkma, 3 aylık şekerin falan da baktır. Açlık kaç çıkyıor

benim stripim bitti ölçemiyorum şu an canım ama ben tek tokluk ölçüyorum açlık istememişti doktor. Strip bulabilirsem sabah açlık ölçeyim bii. En son 2 hafta önce sağlık ocağında kan vermiştim 77 çıktı. Senin nasıl?
Açlığım 87/90çıkıyor tokluk 118/127falan. Doktorumun söylediği şu açlık 95altı tokluk 140altı olmalı

ondansa zaten diyetle düzelir korkma, 3 aylık şekerin falan da baktır. Açlık kaç çıkyıor
Bugün açlığa da bakıldı 93 çıktı. 3 aylığa
açlık 4 ocakta 82 çıkmış.
Bugün de 93 çıkmış.
3 aylık da en son 1 ay önce bakılmış 5.30 çıkmış.

Açlığım 87/90çıkıyor tokluk 118/127falan. Doktorumun söylediği şu açlık 95altı tokluk 140altı olmalı
benim bu ara tokluk 140larda geziyordu ve aşırı mutsuzum stripim bittiği için dün akşam ve bugün ölçemedim kafam aşırı rahat. Beni doktor herhangi bi yere yönlendirmedi kendin dikkat et dedi. Ama aşırı yorucu oluyor tek başıma :(

benim bu ara tokluk 140larda geziyordu ve aşırı mutsuzum stripim bittiği için dün akşam ve bugün ölçemedim kafam aşırı rahat. Beni doktor herhangi bi yere yönlendirmedi kendin dikkat et dedi. Ama aşırı yorucu oluyor tek başıma :(
Bana sürekli ölçmene gerek yok sabah açlık akşam tokluk ölç yeter dedi ama ben öğlen de ölçüyorum bazen dikkat edince düzeliyor dün çok canım cipsle kola çekmişti onu yedim diye yükseldi ama düzelir

Bana sürekli ölçmene gerek yok sabah açlık akşam tokluk ölç yeter dedi ama ben öğlen de ölçüyorum bazen dikkat edince düzeliyor dün çok canım cipsle kola çekmişti onu yedim diye yükseldi ama düzelir
bana da gün de 1 kere ölç dedi ama ben takıntılı 3 kere ölçüyorum kendime dert ediyorum. Acaba kaçı geçince bebeğe zararlı
sana her gün sarılıyorum :(

bana da gün de 1 kere ölç dedi ama ben takıntılı 3 kere ölçüyorum kendime dert ediyorum. Acaba kaçı geçince bebeğe zararlı
Ben de öyle sürekli ölçüyorum takıntı oldu 🤦🏻‍♀️ bence 140 üstü olunca sıkıntıya giriyor inşallah bebişlermiz sağlıklı olsun az kaldı kucağımıza almaya 🫠🫠

Bende de boğaz ağrısı dışında ses kısıklığı yoğun burun tıkanıklığı aşırı kuru öksürük var.
Yanı ne yapsak geçmiyor. Sef 500 içiyorum ama fayda etmıyor sanki çok çaresizim.
Aynısı vardı bu saydıklarının hepsi bende işte canım Aksef 500 işe yaramadı Agumentin 1000 başladık. Bence bir tık artırmak gerekiyor ilacı.

Ben de öyle sürekli ölçüyorum takıntı oldu 🤦🏻‍♀️ bence 140 üstü olunca sıkıntıya giriyor inşallah bebişlermiz sağlıklı olsun az kaldı kucağımıza almaya 🫠🫠
benim bu ara hep 140-142-143 çıkıyor kendimi kötü hissediyorum :(

Protein ağırlıklı beslen ekmek meyve kısıtla düzelir inşallah yoğurt da işe yarıyor düşmesinde
ekmek azcık yanii azcıık yiyorumm sadece sabah 1 dilim. Meyve gün de tek 1 tane :( yanında mutlaka ya yoğurt ya da kefirlee
Bende sanaaaa 🫶 ❤️
Allah'ım bitsin gitsin bir an önce çoook sıkıldım şekerden ve yorulduuum diyetten 🥺
ben de nasıl bitmesini istiyoruuumm :( bizim de sınavımız bu sanırım.

Back