Oda olabilir kuzu altını değiştirirken benimki ağlıyor ya illa ellerinden birisinin tutmasını istiyor ee gece evde tekiz çok zor oluyorben soyle yapiyorum mesela once sagi veriyorum altini degistiriyorum sonra sagi veriyorum sonraki emdigindede once sag alt degisimi sonra sol bazen tek memeyle doyuyor ozamanda solu emdiyse bir dahakinde sagi veriyorum canim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bazen bende annemi arıyorum 2 aydır kv vardı ama inan o bakarken ben uyuyamıyorum kadının zararı olacağından değil ama öyleydi Perşembe günü gitti şuan tekim eşimde gececi gündüzleri uyumadigi zaman yardım ediyor gece zor oluyor tek başıma çünkü oğlum emerken uyuya kalıyorum bazen Allah korusun boğulur eder diye çok korkuyorumTek zor ya annem yanımda sagolsun ama bazen yinede gün yetmiyor sanki
tek bakanlara ayrıca bir alkış
Annemi bu dönemlerde çok arıyorum eşim ameliyat olacak 1 hafta hastanede yatacak anneme dedim gel kv de tekrar gelecek sende gel ben bu dönemde tek kalmak istemiyorum dedim zaten o ameliyati düşündükçe içim kötü oluyor rabbim eşimi oğlumuza bana ailesine bağışlasın amin
Çok geçmiş olsun Allah kolaylıkla sağlığına kavuşmayı nasip etsin .Bazen bende annemi arıyorum 2 aydır kv vardı ama inan o bakarken ben uyuyamıyorum kadının zararı olacağından değil ama öyleydi Perşembe günü gitti şuan tekim eşimde gececi gündüzleri uyumadigi zaman yardım ediyor gece zor oluyor tek başıma çünkü oğlum emerken uyuya kalıyorum bazen Allah korusun boğulur eder diye çok korkuyorum
Annemi bu dönemlerde çok arıyorum eşim ameliyat olacak 1 hafta hastanede yatacak anneme dedim gel kv de tekrar gelecek sende gel ben bu dönemde tek kalmak istemiyorum dedim zaten o ameliyati düşündükçe içim kötü oluyor rabbim eşimi oğlumuza bana ailesine bağışlasın amin
Bende ikisindende Allah razı olsn ama annemin yanında daha rahatm tabi
Bak bu doğru anneler evet yardimcilar ama eşinle bir tık ayrı kalıyorsun uyutmayi nasıl yapıyorsun bizimki yan salıncak denilen olaya alıştı o yüzden mecbur biri olması gerekiyorEşim kendini doyursun yeter diye bakıyorum o da o işi hallediyor çok şükür evi de dağıtmıyor bana yetiyor pek beklentim yok çünkü kendisi oğlumuz doğunca eski hayatımızın yasını tutmaya başladı rahatına gezmeye yemeye içmeye çok düşkün birisiydi ve birbiriimizden ayrı zaman geçirmezdik eski hayatına da bensiz devam edemediği için üzülüyor. Şuan ben bebişle ilgilenmek zorunda olduğum için yalnız kaldığını onu dışladığımı falan düşünüyor evde de kayınvalide ya da annemin varlığıyla daha da ayrı düşmek istemiyorum o yüzden de tek kalmak daha mutlu etti bizi
- 1 Mart 2023
- 870
- 783
- 23
allah kolaylk versin canimOda olabilir kuzu altını değiştirirken benimki ağlıyor ya illa ellerinden birisinin tutmasını istiyor ee gece evde tekiz çok zor oluyor
- 1 Mart 2023
- 870
- 783
- 23
- 28 Temmuz 2016
- 169
- 218
- 103
- 36
icini normal evde ne giyiyosa oyle giydirip ustune astronot tulum giydiriyorum. Tulumun kapusonu var ama icine yine sapka giydiriyorum kulaklari alni kapansin diye. Ustune mutlaka bi battaniye ortuyorum. Sonra diyorum ki keske biri de beni boyle giydirip gezdirsekizlar bebise disari çıkartırken ne giydiriyorsunuz yani astronot tulum gibi bisey ariyorum ama istediğim gibi bisey bulamadim kiyafetinin ustune mont maksadiyla giydirmelik battaniyeye sarmak fleab olmuyor artik buyudu
- 1 Mart 2023
- 870
- 783
- 23
astronot tulum nerden aldin canim ben cok icime sinen bulamqdim da link atabilir misinicini normal evde ne giyiyosa oyle giydirip ustune astronot tulum giydiriyorum. Tulumun kapusonu var ama icine yine sapka giydiriyorum kulaklari alni kapansin diye. Ustune mutlaka bi battaniye ortuyorum. Sonra diyorum ki keske biri de beni boyle giydirip gezdirse
- 28 Temmuz 2016
- 169
- 218
- 103
- 36
Benim aldigimi asla almaman icin link atmicam bir aya ulasmadan duduk kadar kaldi. Kumasi kurk gibiydi. Zaradan almistim. Simdi arkadasimin verdigini kullaniyorum LCW. E-bebekten de hediye geldi bi tane o fena degil. Ebebekte bulabilirsin sanki guzel.astronot tulum nerden aldin canim ben cok icime sinen bulamqdim da link atabilir misin
- 6 Temmuz 2022
- 508
- 203
- 33
- 26
Bir yerde mont tarzı yenidoğan tulum görmüştüm e bebek miydi hatırlamıyorum link atarımkizlar bebise disari çıkartırken ne giydiriyorsunuz yani astronot tulum gibi bisey ariyorum ama istediğim gibi bisey bulamadim kiyafetinin ustune mont maksadiyla giydirmelik battaniyeye sarmak fleab olmuyor artik buyudc
- 6 Temmuz 2022
- 508
- 203
- 33
- 26
- 6 Temmuz 2022
- 508
- 203
- 33
- 26
kizlar bebise disari çıkartırken ne giydiriyorsunuz yani astronot tulum gibi bisey ariyorum ama istediğim gibi bisey bulamadim kiyafetinin ustune mont maksadiyla giydirmelik battaniyeye sarmak fleab olmuyor artik buyudu
Midimod Yenidoğan Welsoft Patikli Tulum Erkek Bebek - ebebek
Midimod Yenidoğan Welsoft Patikli Tulum Erkek Bebek uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.
www.e-bebek.com
- 1 Mart 2023
- 870
- 783
- 23
canim bende tam bunu aliyordum kalibi nasil? benim oğlan suan 5 bucuk kilo 6 aylik mi alsam diyorum cok mu buyuk olurMidimod Yenidoğan Welsoft Patikli Tulum Erkek Bebek - ebebek
Midimod Yenidoğan Welsoft Patikli Tulum Erkek Bebek uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
- 4 Mart 2023
- 662
- 561
- 23
- 32
Ya korkutmak istemem ama bizim de perşembe balgamlı kustu dün gece ateşlendi eşim hastaydı ondan bulaşmış salgın varmış hastaneye gittik çok fena ortalık ateşini takip etKızlar bebeğim dün geceden beri 4 defa ağız dolusu balgamlı kusuyor birde çok huzursuz hastamı oldu acaba
- 31 Aralık 2023
- 676
- 732
- 23
- 28
Canım hahaha nasıl uyuttuğumu düşündüm bugün de o kadar zor uyuyor ki bazen iyice emzirip göğsümde uyuyakalmasını bekliyorum bi ara kucakta pişpişle uyuyordu son günlerde de şu ana kucakları var ya onda sallanarak uyumaya başladı ama ya tutarsa gibi hepsini deneye deneye uyutuyorum o yan salıncak nasıl bişeyBak bu doğru anneler evet yardimcilar ama eşinle bir tık ayrı kalıyorsun uyutmayi nasıl yapıyorsun bizimki yan salıncak denilen olaya alıştı o yüzden mecbur biri olması gerekiyor
Carsafta battaniyede elde sallama yani mümkün olduğunca alıştırmayın zaten el kol kalmıyor gaz sancıları zamanı durmayinca en son onu denemistik bizimkide alıştı bazen 1 saat bazen 10 dakika ama ille o sallamayı istiyorCanım hahaha nasıl uyuttuğumu düşündüm bugün de o kadar zor uyuyor ki bazen iyice emzirip göğsümde uyuyakalmasını bekliyorum bi ara kucakta pişpişle uyuyordu son günlerde de şu ana kucakları var ya onda sallanarak uyumaya başladı ama ya tutarsa gibi hepsini deneye deneye uyutuyorum o yan salıncak nasıl bişey
Merak etme canm o hesap bende de yokbir soru daha 2. ay asilari hangileri kac tane asi vurulcak özel asi var sanirim fiyati nedir bilen varmi?
birde ay hesaplamasi nasil yapiliyor 8 haftayi doldurdugunda mi 2 aylik oluyor ay benim cahillik
3 tane oluyor aşılar bir kol iki bacak isimlerini bilmiyorum biri veremdi sanırım
- 31 Aralık 2023
- 676
- 732
- 23
- 28
Ay evet tek olduğum için ona alıştıramam, şuanda bile kucakta taşırken kollarım kopuyor çok ağırlaştı Anakucağında bile sallamayı bırakırsak uyanıyor adam ya nasıl bu kadar zor olabiliyor ben anlamıyorumCarsafta battaniyede elde sallama yani mümkün olduğunca alıştırmayın zaten el kol kalmıyor gaz sancıları zamanı durmayinca en son onu denemistik bizimkide alıştı bazen 1 saat bazen 10 dakika ama ille o sallamayı istiyor
- 31 Aralık 2023
- 676
- 732
- 23
- 28
Biz 7 kasımda doğduk 7 sinden 7sine hesaplıyorum canımbir soru daha 2. ay asilari hangileri kac tane asi vurulcak özel asi var sanirim fiyati nedir bilen varmi?
birde ay hesaplamasi nasil yapiliyor 8 haftayi doldurdugunda mi 2 aylik oluyor ay benim cahillik