Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kuzum bı ara benimde öyleydi oğlum 10 15 gün falan sadece uyudugumda emdi bazen emmedi aç yattı stres yapma sütun azalmasin büyük ihtimal huy değiştiriyor ya da atak haftasında uykusu geldiğinde de bebekler çok ağlıyor yani benim oğlan öyle hala uykusu varken memeyi almıyor baş bas bağırıyor aç olarak yatıyor uykusunu alınca emiyor tahin pekmez dene sabahları kefir ve ballı süt ben bunları içiyorum gün içinde canım ama yeme içme ne kadar önemliyse senin rahatligin huzurun falanda önemli oda sütü etkiliyor ilk başta kendini frenle sonra bebeğini beslersin sen iyi ol bebeğinde iyi olacak emin olKızlar nasıl üzgünüm anlatamam. Nolur bilenler yazsın yol göstersin zaten kilo alımı Sıkıntımız var. Üstüne bir de oğlum emmiyor. Çekip bırakıyor çekip bırakıyor. Sonra ağlamaya başlıyor tekrar tutturamıyorum asla. Çığlık çığlığa ağlıyor. Pilates topunun üstünde denedim, yürüyerek denedim yok olmuyor. sütüm de azaldı stresten. Zar zor mama verdikten sonra uyuturken emzirdim onda da sadece ağzında tuttu. Üzülmeyim sütüm daha çok etkilenecek diyorum ama olmuyor. Ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Süt için de solgar'ın brewer's I içiyorum, bol yeşillik, dut kurusu, suyu, hurma, badem, tahin, ceviz aklınıza ne geliyorsa yiyorum içiyorum ama yok
8 den bu saate 10 dk uyuyup uyanıyor. 11.30 Dan itibaren yatak odasına getirdim karanlıkta uyutmaya çalışıyorum 3 dk uyuyup uyanıyor. Sürekli mama emzik diye bas bas bağırıyor. Şişti artık karnı mamadan. Ama inatla devam etmek istiyor. İçerken de ağlıyor kavga ederek içiyor. Sonra tabi gazımız başlıyor. İnadından perişan ediyor bu kız kendini. Şimdi bi hışımla kundak yaptım kavga gürültü. Sakinledş biraz. Gözünü de kapadım.
Yoruldum valla ya. Saat 1 oldu. Ne diye direnir ki uykuya anlamıyorum da. Gün içinde de az az uyudu. Yat uyu işte. Dinlen.
Cidden bu bebekleri anlamak çok zor. Eşim de horul horul yanımda uyuyor. Ağladıkça bi kızımmmm diyip geri uykuya devam ediyor.
Gamsız olacaksın valla. Erkeklerde ki rahatlık biz de olmalıydı.
Yoruldum valla ya. Saat 1 oldu. Ne diye direnir ki uykuya anlamıyorum da. Gün içinde de az az uyudu. Yat uyu işte. Dinlen.
Cidden bu bebekleri anlamak çok zor. Eşim de horul horul yanımda uyuyor. Ağladıkça bi kızımmmm diyip geri uykuya devam ediyor.
- 6 Temmuz 2022
- 508
- 203
- 33
- 26
Aynı durumu yaşıyorum gün içinde az uyudu gaz damlası da verdim şuan çığlık çığlığa ağlıyor sürekli emmek istiyor memede uyuyor bırakınca tekrar aynı sürekli emdiği için gazıda oluyor.. bu akşam misafirlerim de vardıı çok yorgunum gerçekten elimi yüzümü yıkayıp uyumak istiyorum yemek bile yemedim daha bu kadar yorgunluğa zayıflamıyordumda8 den bu saate 10 dk uyuyup uyanıyor. 11.30 Dan itibaren yatak odasına getirdim karanlıkta uyutmaya çalışıyorum 3 dk uyuyup uyanıyor. Sürekli mama emzik diye bas bas bağırıyor. Şişti artık karnı mamadan. Ama inatla devam etmek istiyor. İçerken de ağlıyor kavga ederek içiyor. Sonra tabi gazımız başlıyor. İnadından perişan ediyor bu kız kendini. Şimdi bi hışımla kundak yaptım kavga gürültü. Sakinledş biraz. Gözünü de kapadım.
Son olarak pes edip 60 cc mama daha verdik. Gözü kapalı sallıyorum ama yerine koysam uyanacak hala dalmış değil. Aklı eksik verdiğimiz 30 cc de benceAynı durumu yaşıyorum gün içinde az uyudu gaz damlası da verdim şuan çığlık çığlığa ağlıyor sürekli emmek istiyor memede uyuyor bırakınca tekrar aynı sürekli emdiği için gazıda oluyor.. bu akşam misafirlerim de vardıı çok yorgunum gerçekten elimi yüzümü yıkayıp uyumak istiyorum yemek bile yemedim daha bu kadar yorgunluğa zayıflamıyordumda
Normal de 90 cc veriyoruz ama uyku öncesi çılgınlar gibi emmek istiyor ayarı kaçıyor. Ne verdiğimizi şaşırıyoruz. Çünkü atıyorum 90 cc mama var diyelim bunu uyumaya çalıştığı 1-2 saate yayarak içiyor. Bi seferde değil. Sonra bakıyoruz yine mama yapmışız. Böyle bi kısır döngüye soktu bizi sıpa
- 1 Mart 2023
- 870
- 783
- 23
valla ondads uzulmekte sonuna kadar hakkin canim allah sabir versinAminnnn gerçekten benim de en çok zorlandığım kısım gece uykusuz kalmak yoksa kendimi her anlamda hazırlamışım anneliğe çok şükür motive bi şekilde bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum. 2 saat uyuduğunda bile iyi hissediyorum ama yarım saat bir saat olunca çok üzücü
- 6 Temmuz 2022
- 508
- 203
- 33
- 26
Aynen öyle bir kere de içip mayışıp uyusalar tamam taksitle içip sürekli emmek istiyorlar buda birsürü gaz olarak geri dönüyor ne yapacam bende bilmiyorum gerçekten 1 gün iyiyse t gün kötüSon olarak pes edip 60 cc mama daha verdik. Gözü kapalı sallıyorum ama yerine koysam uyanacak hala dalmış değil. Aklı eksik verdiğimiz 30 cc de bence
Normal de 90 cc veriyoruz ama uyku öncesi çılgınlar gibi emmek istiyor ayarı kaçıyor. Ne verdiğimizi şaşırıyoruz. Çünkü atıyorum 90 cc mama var diyelim bunu uyumaya çalıştığı 1-2 saate yayarak içiyor. Bi seferde değil. Sonra bakıyoruz yine mama yapmışız. Böyle bi kısır döngüye soktu bizi sıpa
- 1 Mart 2023
- 870
- 783
- 23
ben soyle yapiyorum mesela once sagi veriyorum altini degistiriyorum sonra sagi veriyorum sonraki emdigindede once sag alt degisimi sonra sol bazen tek memeyle doyuyor ozamanda solu emdiyse bir dahakinde sagi veriyorum canimBenimde öyle oluyor canım ben her kalkisinda farklı memeyi veriyorum ama genede ikiside dolmuş oluyor ama biri daha fazla oluyor ya sagacaz gece ya da duracaz öyle ama işte akıp boşuna gidiyorda uykuda çok tatlı geliyor ben bazen bı memeyi emip bırakınca azda diğerini veriyorum oda azda olsa rahatlasın diye son sütü falan düşünmüyorum bazen belki bencillik ama çok zorluyor dolunca
- 1 Mart 2023
- 870
- 783
- 23
canim sen daha napicaksin? elinden gelen herseyi yapmissin nicin bu kadar uzuyorsun kendini? evet anne sütü cok onemli olabilir ama mamada zehir degilki. bir kere sutunun azalmamasini istiyorsan yedigin ictginden de ziyade piskolojini iyi tutmalisin neden aglayip yipratiyorsun kendini. biliyorum hormonlar cok zorluyor ama sutun artmasini saglayan seylerde hormonlar. olmadi emzirme danışmanlıgi alirsin yada eds yontemi dene ama olmuyorsa da olmuyordur once kendini rahatlat lutfenKızlar nasıl üzgünüm anlatamam. Nolur bilenler yazsın yol göstersin zaten kilo alımı Sıkıntımız var. Üstüne bir de oğlum emmiyor. Çekip bırakıyor çekip bırakıyor. Sonra ağlamaya başlıyor tekrar tutturamıyorum asla. Çığlık çığlığa ağlıyor. Pilates topunun üstünde denedim, yürüyerek denedim yok olmuyor. sütüm de azaldı stresten. Zar zor mama verdikten sonra uyuturken emzirdim onda da sadece ağzında tuttu. Üzülmeyim sütüm daha çok etkilenecek diyorum ama olmuyor. Ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Süt için de solgar'ın brewer's I içiyorum, bol yeşillik, dut kurusu, suyu, hurma, badem, tahin, ceviz aklınıza ne geliyorsa yiyorum içiyorum ama yok
- 31 Aralık 2023
- 676
- 731
- 23
- 28
Tekiz canım 5.günden itibaren. Hatta eşim de geceleri yardım etmiyor sadece ben bakıyorum. Aslında aileler beşer dakika uzaklıkta ama biz tekiz. Gündüz en azından bebeğim emerken kafamı koymaya çalışıyorum gece de elimde olmadan emerken uyuyakalıyorum. Onlarla ayakta kalıyorumYanınızda yardımcı varmi canm tek mi bakıyorsun sağlıklı olsunlarda ilerleyen günlerde düzene girecekler inşallah
Tek zor ya annem yanımda sagolsun ama bazen yinede gün yetmiyor sankiTekiz canım 5.günden itibaren. Hatta eşim de geceleri yardım etmiyor sadece ben bakıyorum. Aslında aileler beşer dakika uzaklıkta ama biz tekiz. Gündüz en azından bebeğim emerken kafamı koymaya çalışıyorum gece de elimde olmadan emerken uyuyakalıyorum. Onlarla ayakta kalıyorum
tek bakanlara ayrıca bir alkış
- 6 Temmuz 2022
- 508
- 203
- 33
- 26
Yaaa korkmuyomusunuz uyurken bişey olur diye biliyorum elinizde değil ama benim ödüm kopuyor emzirirken uyuyakalacam diye gözlerim açık Rüya görüyorum . Birde ben tekim eşimde şehir dışında çalışıyor evde bir ben birde 40 günlük bebekTekiz canım 5.günden itibaren. Hatta eşim de geceleri yardım etmiyor sadece ben bakıyorum. Aslında aileler beşer dakika uzaklıkta ama biz tekiz. Gündüz en azından bebeğim emerken kafamı koymaya çalışıyorum gece de elimde olmadan emerken uyuyakalıyorum. Onlarla ayakta kalıyorum
- 31 Aralık 2023
- 676
- 731
- 23
- 28
Evett gerçekten korkuyorum hatta o yatağındayken uyuyup uyandıysam eyvsh çocuk göğsümde kaldı diye panikle uyanıyorum. Ama göğsüm doluyken uyumuyorum emziğe çevirmiş oluyor genelde bizimki saati geçiyor emmesi o zaman koltukta kafamı koyuyorum. Bi de uykum bile çok hafif hep tetikteyimYaaa korkmuyomusunuz uyurken bişey olur diye biliyorum elinizde değil ama benim ödüm kopuyor emzirirken uyuyakalacam diye gözlerim açık Rüya görüyorum . Birde ben tekim eşimde şehir dışında çalışıyor evde bir ben birde 40 günlük bebek
- 31 Aralık 2023
- 676
- 731
- 23
- 28
Tabiki de zor ama annem biraz rahatsız bazen gelince uykudan kafasını kaldıramıyor. İyi olduğu günler gelmeye çalışıyor ya da arada ben gidiyorum ama sanırım kendi evimde yalnız daha rahat oluyorum ben. Bir de yemek yapmıyorum o kısım eşimde onun da rahatlığı var tabiki.Tek zor ya annem yanımda sagolsun ama bazen yinede gün yetmiyor sanki
- 18 Ağustos 2022
- 2.026
- 2.869
- 63
Kesinlikle tek zor. Beni de en çok ev işi yemek ve uyku 3lüsü zorluyor. Onları da eşim hallediyor sağ olsun. Birinin bana bakması lazım ki ben de bebeğe bakabileyim. Şimdi annem olsaydı yanımda eminim bu kadar zor olmadı hiçbir şey. Ya da yakınımda oturan yakın akraba falanTek zor ya annem yanımda sagolsun ama bazen yinede gün yetmiyor sanki
Cook geçmiş olsun. Kendi evin tabiki daha rahat ne güzel eşinde yardımcı oluyormuşTabiki de zor ama annem biraz rahatsız bazen gelince uykudan kafasını kaldıramıyor. İyi olduğu günler gelmeye çalışıyor ya da arada ben gidiyorum ama sanırım kendi evimde yalnız daha rahat oluyorum ben. Bir de yemek yapmıyorum o kısım eşimde onun da rahatlığı var tabiki.
- 28 Temmuz 2016
- 169
- 218
- 103
- 36
Ben galiba doktoru degistiricem ya. Bana diyoki iki saatte bir emzir. Emzirme danismani bi kadini dinledim ilk uc ay ne zaman isterse meme vericeksiniz bebekler sadece beslenmek icin emmek istemezler diyo. Bizim doktor sanki tum bebekler ayniymis gibi konusuyo :/ hic icime sinmiyo bu doktor ya.2 aylık bebek nasıl istiyorsa öyle uyutun diyor hep uzmanlar 3 ay kendini sizin bir parçası görüyor demiyorlar mıydı yanına uzanıp uyutma işinin sonu hep ağlamayla bitiyor kendi dalamıyor ki Ben de denedim
- 31 Aralık 2023
- 676
- 731
- 23
- 28
Eşim kendini doyursun yeter diye bakıyorum o da o işi hallediyor çok şükür evi de dağıtmıyor bana yetiyor pek beklentim yok çünkü kendisi oğlumuz doğunca eski hayatımızın yasını tutmaya başladı rahatına gezmeye yemeye içmeye çok düşkün birisiydi ve birbiriimizden ayrı zaman geçirmezdik eski hayatına da bensiz devam edemediği için üzülüyor. Şuan ben bebişle ilgilenmek zorunda olduğum için yalnız kaldığını onu dışladığımı falan düşünüyor evde de kayınvalide ya da annemin varlığıyla daha da ayrı düşmek istemiyorum o yüzden de tek kalmak daha mutlu etti biziCook geçmiş olsun. Kendi evin tabiki daha rahat ne güzel eşinde yardımcı oluyormuş
- 31 Aralık 2023
- 676
- 731
- 23
- 28
Bizimki de kilo alımı iyi diye 3 saate bir emzir hazımsızlık rahatsız eder diyor evet fizyolojik olarak öyle olabilir ama duygusal olarak da emmek ve rahatlamak istiyor. doktorlar sanal bebek bakıyoruz sanıyor sanırım. Emme zamanını bebek belirliyor malesef.Ben galiba doktoru degistiricem ya. Bana diyoki iki saatte bir emzir. Emzirme danismani bi kadini dinledim ilk uc ay ne zaman isterse meme vericeksiniz bebekler sadece beslenmek icin emmek istemezler diyo. Bizim doktor sanki tum bebekler ayniymis gibi konusuyo :/ hic icime sinmiyo bu doktor ya.