• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Ya korkutmak istemem ama bizim de perşembe balgamlı kustu dün gece ateşlendi eşim hastaydı ondan bulaşmış salgın varmış hastaneye gittik çok fena ortalık ateşini takip et
Teşekkür ederim takipte kalacam çok huysuz zaten peki doktor ne yaptı canım bebeğim 45 günlük ilaç falan veriyorlar mı

kizlar goz muayenesine ne zaman gittiniz napihorlar muayenede? bu ay 2. ay ozel asisi 2 ay kontrolu kalca ultrasonu goz muayenesi derken baya masrafli olacak :D devletemi gotursem diyorum ama devlet hastanelerinin durumu perisan buyuk sehir olunca bide zaten cocuk durmuyor orda saatindede tam muayeneye almiyolar cekiniyorum o yuzde gitmeye

ya birde kabizlik problemi hala yasayan varmi benim 53 gunmu ne oldu hala deli gibi kabizim doktor ilac kullanmami istemedi bagidsaklari tembellestiriyor diye kadin dogumcu. organik bir surup verdi iki gun ic dedi icince ciktim sonra geri ayni fitil verdi hic bir ise yaramadi afedersiniz kaniyor tuvalete ciktigimda oyle kotu durum.

Buna benzer var bende canım ama bütün fermuarlı olsa yada çift taraflı fermuar olsa daha iyi olur giydirmek zor oluyor
yaa bunun arkasina kadar geliyormus fermuar benide o cezbetti boyle kullanisli olurmuki?
bide 3 ay mi almaliyim 6 ay mi bilemedim ya oglum suan 2 aylik olacak 5 bucuk kilo

Eklentiler

• 1000000585.jpg
    1000000585.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 11
yaa bunun arkasina kadar geliyormus fermuar benide o cezbetti boyle kullanisli olurmuki?
bide 3 ay mi almaliyim 6 ay mi bilemedim ya oglum suan 2 aylik olacak 5 bucuk kilo
Bacaklarına kadar inse daha rahat gibi ama bilemedim bu arada 6 ay al ben 3-9 aldıkça oğlum 5.5 kilo dar geliyor boy olarak değil ama

Kasım anaları yine ben, bişi sorucam. 1 ay kontrolüne 1 ay dolunca mı dolmadan mı gittiniz? 13üne randevu almıştım 12 Aralık doğumlu bizim oğlan, biraz burnu tıkalı diye öne çektim. Kontrolü, aşısı vs yapılır mı yoksa 1 ay dolunca tekrar mı gidicez doktora?

Kasım anaları yine ben, bişi sorucam. 1 ay kontrolüne 1 ay dolunca mı dolmadan mı gittiniz? 13üne randevu almıştım 12 Aralık doğumlu bizim oğlan, biraz burnu tıkalı diye öne çektim. Kontrolü, aşısı vs yapılır mı yoksa 1 ay dolunca tekrar mı gidicez doktora?
4unde dogdu 3unde gittik. Kontrolu o gun yapildi ama asiya sonra gittik çünkü aile hekimliginde vurulacakti. Gidebilirsiniz kontrole 😊

Bu e bebektemi oysa aldm ben 6 aylik ama bunun bacak kısmı dar giydirmesi zor degistirdim pelus olanlardan aldm

Kizlar sekizinci hafta ataginda bebesi memeye dusen var mi? Bizimki meme vermezsem bicagi takicak baldirima sanki boyle bi soylenme boyle bir protesto olamaz. Meme agzindan yanlislikla ciksa dile gelip kufur edecek neredeyse. Oyle bir sinir. 8. Haftafa bunu yasayaniniz var mi ya.

Ay benimkide böyle yatiyorda doktor bize yenidogdugunda yan yatırın dedi o yüzden böyle yatırmaya korkuyorum bazen ben yan yatırıyorum oğlum böyle dönüyor 😂
Bizim doktor da böyle yatırın dedi Amerikan pediatri derneği bunu öneriyor diye 😂 valla herkes bir şey diyor

Back