Amin kuzum ecmainallah kolaylk versin canim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2022
- 509
- 203
- 33
- 26
Canım henüz bende almadım ama çok beğendim mağazasına bak istersen canlı canlı görmüş olursun
canim bende tam bunu aliyordum kalibi nasil? benim oğlan suan 5 bucuk kilo 6 aylik mi alsam diyorum cok mu buyuk ol
- 6 Temmuz 2022
- 509
- 203
- 33
- 26
Teşekkür ederim takipte kalacam çok huysuz zaten peki doktor ne yaptı canım bebeğim 45 günlük ilaç falan veriyorlar mıYa korkutmak istemem ama bizim de perşembe balgamlı kustu dün gece ateşlendi eşim hastaydı ondan bulaşmış salgın varmış hastaneye gittik çok fena ortalık ateşini takip et
- 1 Mart 2023
- 879
- 794
- 23
ay magazada yokmus yaCanım henüz bende almadım ama çok beğendim mağazasına bak istersen canlı canlı görmüş olursun
- 1 Mart 2023
- 879
- 794
- 23
ozel asinin fiyati ne kadar canim biliyormusun birde saglik ocagi yapiyormuMerak etme canm o hesap bende de yok
3 tane oluyor aşılar bir kol iki bacak isimlerini bilmiyorum biri veremdi sanırım
- 1 Mart 2023
- 879
- 794
- 23
kizlar goz muayenesine ne zaman gittiniz napihorlar muayenede? bu ay 2. ay ozel asisi 2 ay kontrolu kalca ultrasonu goz muayenesi derken baya masrafli olacak devletemi gotursem diyorum ama devlet hastanelerinin durumu perisan buyuk sehir olunca bide zaten cocuk durmuyor orda saatindede tam muayeneye almiyolar cekiniyorum o yuzde gitmeye
- 1 Mart 2023
- 879
- 794
- 23
ya birde kabizlik problemi hala yasayan varmi benim 53 gunmu ne oldu hala deli gibi kabizim doktor ilac kullanmami istemedi bagidsaklari tembellestiriyor diye kadin dogumcu. organik bir surup verdi iki gun ic dedi icince ciktim sonra geri ayni fitil verdi hic bir ise yaramadi afedersiniz kaniyor tuvalete ciktigimda oyle kotu durum.
- 15 Şubat 2024
- 2.524
- 3.400
- 48
- 33
Buna benzer var bende canım ama bütün fermuarlı olsa yada çift taraflı fermuar olsa daha iyi olur giydirmek zor oluyoray magazada yokmus ya
- 1 Mart 2023
- 879
- 794
- 23
yaa bunun arkasina kadar geliyormus fermuar benide o cezbetti boyle kullanisli olurmuki?Buna benzer var bende canım ama bütün fermuarlı olsa yada çift taraflı fermuar olsa daha iyi olur giydirmek zor oluyor
bide 3 ay mi almaliyim 6 ay mi bilemedim ya oglum suan 2 aylik olacak 5 bucuk kilo
Eklentiler
- 15 Şubat 2024
- 2.524
- 3.400
- 48
- 33
Bacaklarına kadar inse daha rahat gibi ama bilemedim bu arada 6 ay al ben 3-9 aldıkça oğlum 5.5 kilo dar geliyor boy olarak değil amayaa bunun arkasina kadar geliyormus fermuar benide o cezbetti boyle kullanisli olurmuki?
bide 3 ay mi almaliyim 6 ay mi bilemedim ya oglum suan 2 aylik olacak 5 bucuk kilo
- 12 Temmuz 2022
- 24.873
- 3
- 89.189
- 528
- 6 Temmuz 2022
- 509
- 203
- 33
- 26
Evet bende buradaki mağazaya baktım burada da yoktuay magazada yokmus ya
- 28 Temmuz 2016
- 170
- 218
- 103
- 36
4unde dogdu 3unde gittik. Kontrolu o gun yapildi ama asiya sonra gittik çünkü aile hekimliginde vurulacakti. Gidebilirsiniz kontroleKasım anaları yine ben, bişi sorucam. 1 ay kontrolüne 1 ay dolunca mı dolmadan mı gittiniz? 13üne randevu almıştım 12 Aralık doğumlu bizim oğlan, biraz burnu tıkalı diye öne çektim. Kontrolü, aşısı vs yapılır mı yoksa 1 ay dolunca tekrar mı gidicez doktora?
Emzirmeden önce kaşıkla sade olarak verdim.Emzirmeden once kasikla, sade olarak mi verdiniz, yoksa sute karistirip mi?
- 1 Mart 2023
- 879
- 794
- 23
tamam xcanim cok teşekkürlerrrBacaklarına kadar inse daha rahat gibi ama bilemedim bu arada 6 ay al ben 3-9 aldıkça oğlum 5.5 kilo dar geliyor boy olarak değil ama
Fiyatını bilmiyorum canm onu bu ay yaptrcam sanırım ağıza verilen damla gibi birşey yani sende verebiliyorsun sağlık ocağıda tabi sem kendin aliyorsunozel asinin fiyati ne kadar canim biliyormusun birde saglik ocagi yapiyormu
- 4 Mart 2023
- 665
- 564
- 23
- 32
Verecekti aslında ama ben kendi doktoruma da götürmek istedimTeşekkür ederim takipte kalacam çok huysuz zaten peki doktor ne yaptı canım bebeğim 45 günlük ilaç falan veriyorlar mı
Bu e bebektemi oysa aldm ben 6 aylik ama bunun bacak kısmı dar giydirmesi zor degistirdim pelus olanlardan aldmyaa bunun arkasina kadar geliyormus fermuar benide o cezbetti boyle kullanisli olurmuki?
- 28 Temmuz 2016
- 170
- 218
- 103
- 36
Kizlar sekizinci hafta ataginda bebesi memeye dusen var mi? Bizimki meme vermezsem bicagi takicak baldirima sanki boyle bi soylenme boyle bir protesto olamaz. Meme agzindan yanlislikla ciksa dile gelip kufur edecek neredeyse. Oyle bir sinir. 8. Haftafa bunu yasayaniniz var mi ya.
Bizim doktor da böyle yatırın dedi Amerikan pediatri derneği bunu öneriyor diye valla herkes bir şey diyorAy benimkide böyle yatiyorda doktor bize yenidogdugunda yan yatırın dedi o yüzden böyle yatırmaya korkuyorum bazen ben yan yatırıyorum oğlum böyle dönüyor