Bizde de durum aynı ve hiç uyumuyor sürekli meme deKizlar sekizinci hafta ataginda bebesi memeye dusen var mi? Bizimki meme vermezsem bicagi takicak baldirima sanki boyle bi soylenme boyle bir protesto olamaz. Meme agzindan yanlislikla ciksa dile gelip kufur edecek neredeyse. Oyle bir sinir. 8. Haftafa bunu yasayaniniz var mi ya.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ayyyy bende deneyeyim ana kucağını . Kollarım koptu kucakta pış pış yapa yapaAy evet tek olduğum için ona alıştıramam, şuanda bile kucakta taşırken kollarım kopuyor çok ağırlaştı Anakucağında bile sallamayı bırakırsak uyanıyor adam ya nasıl bu kadar zor olabiliyor ben anlamıyorum
Bizim de öyle oldu gaz damlasını azalttım geçti yavrumKızlar 2 gündür bebis çok kusuyor yaa. Daha önce hiç kusmuyordu. Usuttugunu de düşünmüyorum ama. Doktora goturmeli miyim
Bize doktor göz muayenesini üç aydan sonra yaptırın yoksa altıncı ayda tekrar isteyecekler dedi o yüzden bekliyoruz canım. Kalça ultrasonu çekildik. 2.ay özel aşısı aldık 2400 ekizlar goz muayenesine ne zaman gittiniz napihorlar muayenede? bu ay 2. ay ozel asisi 2 ay kontrolu kalca ultrasonu goz muayenesi derken baya masrafli olacak devletemi gotursem diyorum ama devlet hastanelerinin durumu perisan buyuk sehir olunca bide zaten cocuk durmuyor orda saatindede tam muayeneye almiyolar cekiniyorum o yuzde gitmeye
- 2 Ekim 2022
- 1.310
- 1.596
- 63
- 34
- 31 Aralık 2023
- 683
- 744
- 23
- 28
Biraz kucakta mayıştır koy bence uyur o da bi kucak mantığı gibi ya inşallah sever kuzum. 2.ay aşısı oldunuz mu sizAyyyy bende deneyeyim ana kucağını . Kollarım koptu kucakta pış pış yapa yapa
- 18 Ağustos 2022
- 2.032
- 2.880
- 63
Evde sırf uyusun diye puset, babynest, ana kucağı, park yatak, bebek arabası var. Uyusun da nerede uyursa uyusun diye eve aldığımız bilimum şeyden biri mama verirken kullanıyorum çoğunlukla. Bir de mutfakta yemek hazırlarken falan gözümün önünde olsun diye. Belki ilerde daha çok kullanırım. Bence kullanışlı alınabilir. Tavsiye ediyorum. (bebeği kendi yatağı dışında bir yerde uyumayın diyorlar ama benim bebeğim kucağım ve bizim yatağımız da dahil olmak üzere her yerde uyuyor-kendi yatağı dışında tabi)Kızlar merhaba aralik annelerine sordum sizede sormaya geldim deneyimlerinizden faydalanmak isterim :) mart annesi olcam allahn izniyle. Ana kucagi kullaniyormusunuz ? Tavsiye ediyormusunuz ? Yani gunduzleri beşik dışinda ana kucagina koyarim djye dusunuyorum. Sizce ?
Yaaa benim minnoşumda 7 kasımda doğdu. Bir an yazınca duygulandım o gün geldi aklıma :)Biz 7 kasımda doğduk 7 sinden 7sine hesaplıyorum canım
- 31 Aralık 2023
- 683
- 744
- 23
- 28
Ben 2 haftadır falan gündüzleri sadece onda yatırıyorum çünkü yatağına yattığı an uyanıyor. Elektrikli de verdi arkadaşım ama onu sevmedi diğerinde epey kalıyor tavsiye ederimKızlar merhaba aralik annelerine sordum sizede sormaya geldim deneyimlerinizden faydalanmak isterim :) mart annesi olcam allahn izniyle. Ana kucagi kullaniyormusunuz ? Tavsiye ediyormusunuz ? Yani gunduzleri beşik dışinda ana kucagina koyarim djye dusunuyorum. Sizce ?
- 31 Aralık 2023
- 683
- 744
- 23
- 28
Ah benim de suyumun gelmesiyle musmutlu hastaneye gitmem normal doğum sancısı çekerken fırlayan tansiyonum ve acil sezaryenim zorluklara rağmen sağlıkla kavuşmak çoook büyük nimetYaaa benim minnoşumda 7 kasımda doğdu. Bir an yazınca duygulandım o gün geldi aklıma :)
- 2 Ekim 2022
- 1.310
- 1.596
- 63
- 34
Kendi yatagi disinda mecbur uyucak dediginz gbi mutfakta is yaparken yada salonda otururken bebegi icerde birakamayiz :)) cok tesekkur ederimEvde sırf uyusun diye puset, babynest, ana kucağı, park yatak, bebek arabası var. Uyusun da nerede uyursa uyusun diye eve aldığımız bilimum şeyden biri mama verirken kullanıyorum çoğunlukla. Bir de mutfakta yemek hazırlarken falan gözümün önünde olsun diye. Belki ilerde daha çok kullanırım. Bence kullanışlı alınabilir. Tavsiye ediyorum. (bebeği kendi yatağı dışında bir yerde uyumayın diyorlar ama benim bebeğim kucağım ve bizim yatağımız da dahil olmak üzere her yerde uyuyor-kendi yatağı dışında tabi)
- 2 Ekim 2022
- 1.310
- 1.596
- 63
- 34
Peki ilk ayda da kullanabildinzmi anakucaginiBen 2 haftadır falan gündüzleri sadece onda yatırıyorum çünkü yatağına yattığı an uyanıyor. Elektrikli de verdi arkadaşım ama onu sevmedi diğerinde epey kalıyor tavsiye ederim
Yaaa bende son ayımda tansiyondan dolayı hep yatış yaptım. Hastanede normal olması için fitil vs verdiler ama nafile sancı doruklarda ama açılma olmadı. Tansiyonda bir türlü inmeyince zehirlenmenin eşiğinden döndüm. Gece apar topar aldılar sezeryana. 23:17 :)Ah benim de suyumun gelmesiyle musmutlu hastaneye gitmem normal doğum sancısı çekerken fırlayan tansiyonum ve acil sezaryenim zorluklara rağmen sağlıkla kavuşmak çoook büyük nimet
- 31 Aralık 2023
- 683
- 744
- 23
- 28
Ben de bugün böyle hissediyorum. Atak mıdır nedir bilmiyorum ama oğlan hiç uyumaz oldu ben çok yorgun ve bitkin hissediyorum yemek yiyemiyorum devsmlı kilo veriyorum sütüm yaramayacak diye korkuyorum herkes bu kadar sık emzirme emziğe alıştır çok bunalırsın diye yorum yapar oldu sanki ben istemiyormuşum gibi, uykuya bunalan bebeme gazı var diyip duruyorlar. Analık iznim bitiyor ücretsize devam edicem onun stresi ayrı sardı eşimle vakit geçirmek istiyorum ama fırsatım yok gezmek istiyorum ama oğlan dışarda durmuyorBen çok yoruldum ya vallahi şöyle odaya kapanıp üç ay uyumak istiyorum
- 31 Aralık 2023
- 683
- 744
- 23
- 28
Ay çok geçmiş olsun. Benim doğum anında oldu sancı çekerken 4 cm olmuştu açılmam ama tansiyonum 165 125 olunca doktorum normalin sürecini bekleyemeyiz acil sezaryen dedi ve dayadılar magnezyumu o da berbat bişey onun travmasıyla sezaryene girdim 12.46 benim deee. Aynı günde benzer şeyler yaşamışız ama çok şükür ikimizi de bebişlerimizi de korumuş Allah.Yaaa bende son ayımda tansiyondan dolayı hep yatış yaptım. Hastanede normal olması için fitil vs verdiler ama nafile sancı doruklarda ama açılma olmadı. Tansiyonda bir türlü inmeyince zehirlenmenin eşiğinden döndüm. Gece apar topar aldılar sezeryana. 23:17 :)
- 31 Aralık 2023
- 683
- 744
- 23
- 28
Yok ilk ay değil ama muhtemelen 30 günlükten itibaren kullanıyoruz bizPeki ilk ayda da kullanabildinzmi anakucagini
Ay o magnezyum çok fenaydı. Yandı resmen tüm vücudum. Rabbim korudu gerçekten.Ay çok geçmiş olsun. Benim doğum anında oldu sancı çekerken 4 cm olmuştu açılmam ama tansiyonum 165 125 olunca doktorum normalin sürecini bekleyemeyiz acil sezaryen dedi ve dayadılar magnezyumu o da berbat bişey onun travmasıyla sezaryene girdim 12.46 benim deee. Aynı günde benzer şeyler yaşamışız ama çok şükür ikimizi de bebişlerimizi de korumuş Allah.