- 19 Nisan 2024
- 1.485
- 1.689
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende de oldu burnumda uçuk çıktı bağışıklık düştüğü için oluyormuş bazıları da hasta oluyorKızlar benim sat 23 Kasım , hesaplayınca ağustos son hafta çıkıyor sanırım , bir de ben de dudakta uçuk ve yaralar oldu benzer belirti yaşayan var mı gebeliği öğrendiği dönemde :)
Yemin ederim senle ben aynıyızİnanirmisin bende anlayamiyorum belirtilerim bazen kiz gibi bazen erkek hani hurafe evet ama iki tarafida yasiyorum![]()
Canım hayırlı olsun benimde burnumda uçuk çıkmıştıKızlar benim sat 23 Kasım , hesaplayınca ağustos son hafta çıkıyor sanırım , bir de ben de dudakta uçuk ve yaralar oldu benzer belirti yaşayan var mı gebeliği öğrendiği dönemde :)
Konumuna göre kesin kız olması lazımKuzum benimkine ne diyorsun![]()
Seninki
Ay baya uçuk çıkan varmış tek değilmişim :)Canım hayırlı olsun benimde burnumda uçuk çıkmıştı![]()
Bendede cıktı baya gıtmedı hem ust hem alt dudak kenarında görenler cok hastalanmışsın dıyodu Demekkı ucukda bı belırtıymışAy baya uçuk çıkan varmış tek değilmişim :)
Kız bebek gibi kuzum
MuhtemelenBendede cıktı baya gıtmedı hem ust hem alt dudak kenarında görenler cok hastalanmışsın dıyodu Demekkı ucukda bı belırtıymış![]()
Sabahları yataktan kalkarken beyaz leblebi deneyin yatagın yanında bulundurun iyi gelir inşallahKraker çekirdek yedimilacı var mı bunun
Herkes kız hissediyor çin takvimi de öyle diyor erkek çıkarsa çok şaşırcamKız bebek gibi kuzum![]()
Saglıkla gelsin inşallah rica ederim canımHerkes kız hissediyor çin takvimi de öyle diyor erkek çıkarsa çok şaşırcamteşekkür ederim canım
![]()
Aynen yoksa google çok korkutuyorValla ben de mesajları didik didik ediyorum benzer durumları yaşayan var mı diye iyi oluyor birbirimizden haber almak![]()
Kasilma şeklinde , regl agrisi gibi daha onceki haftalarda oluyorduKasık ağrın nasıl? Regl ağrısı gibimi yoksa girip çıkan bir şekilde mi?
Kuru erik kuru kayısı bana iyi geliyorKabızlığa ne yaptınız kızlar?Ne iyi geliyor napsam fayda etmedi
8. Haftadayım ben de iş yerinde çubuk kraler ve sarı leblebi yanımda tutuyorum. Hiç bir yiyeceğe bakanıyorum, sabah kahvaltı hazırlayayım diyorum gözlerim kapalı oğluma bir şeyler koyuyorum. Ne garip bir şeymiş7 haftadan sesleniyorum. Mide bulantısına ne iyi gelirilkez bugün hissettim. Hayatımda hiç kusmadım
çok kötüyüm.