- 19 Nisan 2024
- 1.391
- 1.550
melegim can beni görmedin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende de oldu burnumda uçuk çıktı bağışıklık düştüğü için oluyormuş bazıları da hasta oluyorKızlar benim sat 23 Kasım , hesaplayınca ağustos son hafta çıkıyor sanırım , bir de ben de dudakta uçuk ve yaralar oldu benzer belirti yaşayan var mı gebeliği öğrendiği dönemde :)
Yemin ederim senle ben aynıyızİnanirmisin bende anlayamiyorum belirtilerim bazen kiz gibi bazen erkek hani hurafe evet ama iki tarafida yasiyorum
Canım hayırlı olsun benimde burnumda uçuk çıkmıştıKızlar benim sat 23 Kasım , hesaplayınca ağustos son hafta çıkıyor sanırım , bir de ben de dudakta uçuk ve yaralar oldu benzer belirti yaşayan var mı gebeliği öğrendiği dönemde :)
Konumuna göre kesin kız olması lazımKuzum benimkine ne diyorsun
Seninkimelegim can beni görmedin kuzum
Ay baya uçuk çıkan varmış tek değilmişim :)Canım hayırlı olsun benimde burnumda uçuk çıkmıştı
Bendede cıktı baya gıtmedı hem ust hem alt dudak kenarında görenler cok hastalanmışsın dıyodu Demekkı ucukda bı belırtıymışAy baya uçuk çıkan varmış tek değilmişim :)
Kız bebek gibi kuzummelegim can daha çok küçüküz ama bir yorumun olur mu ki vajinal ultrason
MuhtemelenBendede cıktı baya gıtmedı hem ust hem alt dudak kenarında görenler cok hastalanmışsın dıyodu Demekkı ucukda bı belırtıymış
Sabahları yataktan kalkarken beyaz leblebi deneyin yatagın yanında bulundurun iyi gelir inşallahKraker çekirdek yedim ilacı var mı bunun
Herkes kız hissediyor çin takvimi de öyle diyor erkek çıkarsa çok şaşırcam teşekkür ederim canımKız bebek gibi kuzum
Saglıkla gelsin inşallah rica ederim canımHerkes kız hissediyor çin takvimi de öyle diyor erkek çıkarsa çok şaşırcam teşekkür ederim canım
Yemin ederim senle ben aynıyız
Aynen yoksa google çok korkutuyorValla ben de mesajları didik didik ediyorum benzer durumları yaşayan var mı diye iyi oluyor birbirimizden haber almak
Kasilma şeklinde , regl agrisi gibi daha onceki haftalarda oluyorduKasık ağrın nasıl? Regl ağrısı gibimi yoksa girip çıkan bir şekilde mi?
Kuru erik kuru kayısı bana iyi geliyorKabızlığa ne yaptınız kızlar? Ne iyi geliyor napsam fayda etmedi
8. Haftadayım ben de iş yerinde çubuk kraler ve sarı leblebi yanımda tutuyorum. Hiç bir yiyeceğe bakanıyorum, sabah kahvaltı hazırlayayım diyorum gözlerim kapalı oğluma bir şeyler koyuyorum. Ne garip bir şeymiş Akşam açım ben diye söylendim durdum eşime, eşim evdeki tüm menüyü ve menü olasılıklarını saydı diyor bu kadar da olmaz herhalde dedim üstüne kusarım görürsün ben burda açım aç7 haftadan sesleniyorum. Mide bulantısına ne iyi gelir ilkez bugün hissettim. Hayatımda hiç kusmadım çok kötüyüm.