2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Teşekkür ederim bende leke çıkarıcı alayım o zaman sadece siveno yla olmuyor çünkü

Bizim dr. sütüne veya mamasına bir kaç damla zeytinyağı koyun dedi, öyle de yaptık. Baya işe yaradı.
Bende öyle yapıyorum bize doktor günde bi kez içebildiği kadar su da verin 4-5 çaykaşığı falan dedi veriyor musunuz

Bende öyle yaptım Allah'a havale ettim.

51 günlük benim oğlan ya bu sıçrama. Hangi günler ben hiç bilmiyorum onları
Valla canım ilk sıçrama 5. Haftada ikinci sıçrama da 8. Haftada galiba. Bende harika haftalar diye bir uygulama var (bu arada bence ücretine değmez) bir de aptamil’in web sitesine üye olmuştum ücretsiz eğitimler için onlar mail atıyorlar.

Aynı durum 4 gündür bizde de devam ediyor devamlı meme istiyor gece esniyor mızırdanıyor 12den 3 e kadar uyumuyor gündüz emiyor uyuyor emiyor uyuyor öyle

Kızlar oğlum 2 gündür kakasını yapmıyor yapamıyor yada sizce ne yapmalıyım yaa normalden hiç böyle olmazdı aslında
Canım seninki de benimki gibi her bezde azar azar yapıyordu bolca kaka yapıyordu sanırım. Bizim de çok seyrekleşti ve epey sancısı oluyor. Zeytinyağı deneyeceğim ben de ama gelişimsel diye düşünüyorum sorun yoktur düşündüm

Aynen canım çok şaşırdım şu an bu duruma demek tek değilmişiz bende sabah yapcam zeytinyağını

Kızlar eşim gribe yakalandı burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük odaları ayırdık bebekle benle teması kestik ama çok yüksek ihtimalle kaçamayacagiz bu illetten çünkü benimde hafiften bogazlarim yanmaya başladı bebeğe bulasirsa çok ciddi bişey olmaz dimi ya öyle hastalık atlatan varmı aranızda korkuyorum

Kizlar bnm bebe geceleri dört saati bluyo uyanmasi delircm gündz asla uyumuyı bu arads bgn tam kırk günlük olduj napicam böyle yaa

Ben gelmesin desem de annem geldiğinden oda gelecekti bu seferde olmazdı ama bu kadar uzun süre kalmasina gerek yoktu da işte daha da kalacaktı normalde eşim ameliyat olacak bende dedim anne ay sonunda falan olacak geri gelirsin kucağına falan veririm ya da uyutur eder ama ben uyuyamam işte aklım kalıyor şimdi küçük gorumcemde bende işte oda diyor eşime sabahlari biz bakarız ben bakarım çocuğuma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…