Bizim dr. sütüne veya mamasına bir kaç damla zeytinyağı koyun dedi, öyle de yaptık. Baya işe yaradı.Yaa biraz huzursuz da zeytinyağını çubuğa sürüp makat çevresini mi uyarıyoruz
Teşekkür ederim bende leke çıkarıcı alayım o zaman sadece siveno yla olmuyor çünküBen ebebekten toz leke çıkarıcı deterjan almıştım hem siveno ve o toz leke çıkarıcıyı kullanıyorum birlikte hiç leke çıkmama problemi yaşamadım kaka lekesi vs hep güzelce çıkıyor 40 derece 800 devirde yıkıyorum bu arada
Teşekkürler deneyeceğimYıkamaya atmadan önce lavobada beyaz sabunla az birşey çitileyin geçiyor, kayınvalidem yapmıştı bembeyaz oldular
Bende öyle yapıyorum bize doktor günde bi kez içebildiği kadar su da verin 4-5 çaykaşığı falan dedi veriyor musunuzBizim dr. sütüne veya mamasına bir kaç damla zeytinyağı koyun dedi, öyle de yaptık. Baya işe yaradı.
Mama vermiyorum da anne sütünü sağıp arada veriyorum sabah koyayım öyleyse bende deneyeyim canımBizim dr. sütüne veya mamasına bir kaç damla zeytinyağı koyun dedi, öyle de yaptık. Baya işe yaradı.
Bende öyle yaptım Allah'a havale ettim.Tam 15 gün ağladım ben çünkü annem de bende bu bebeği çok istiyorduk hayalimizdi ama kadın içine etti annemle evinde karşılıklı keyif kahvesi içemedik ölsem unutmam asla hakkımı helal etmiyorum onun da bekar kızı var Allah’a havale ediyorum
Valla canım ilk sıçrama 5. Haftada ikinci sıçrama da 8. Haftada galiba. Bende harika haftalar diye bir uygulama var (bu arada bence ücretine değmez) bir de aptamil’in web sitesine üye olmuştum ücretsiz eğitimler için onlar mail atıyorlar.51 günlük benim oğlan ya bu sıçrama. Hangi günler ben hiç bilmiyorum onları
Gittim cnm mastit olmuşum antibiyotik krem ve hap verdi sürekli sağ dedi geçmezse ultrason bakacak görenlerden dua istiyorum geçsin bir an önce kemiklerim sızlıyor sıtma gibi oldum
Aynı durum 4 gündür bizde de devam ediyor devamlı meme istiyor gece esniyor mızırdanıyor 12den 3 e kadar uyumuyor gündüz emiyor uyuyor emiyor uyuyor öyleÜç gündür geceleri sinirlerim bozuldu yaa gündüz uyuyor çocuk gece yok gram uyku yok enerji tavan en son şimdi bağırdım eşim sesimize kalktı aldı gitti başka odaya üç gündür böyle ya gece üç oldu esniyor ediyor yok 12 gibi ayağımda salladım uyudu kaldı sıçrayarak ni uyandı tamam sıçraması bitsin diye kundak yapıyorum içinde asla durmuyor ne yapcam bilmiyorum yaa kendi uykumu düşündüğümden falan değil ama niye uyumadığı delirtiyor beni eşimin ailesi özellikle görümcem kv gece uyumaz gündüz uyurlar onları falan çok mu kınadım diyor. Tövbe Estağfirullah
Canım seninki de benimki gibi her bezde azar azar yapıyordu bolca kaka yapıyordu sanırım. Bizim de çok seyrekleşti ve epey sancısı oluyor. Zeytinyağı deneyeceğim ben de ama gelişimsel diye düşünüyorum sorun yoktur düşündümKızlar oğlum 2 gündür kakasını yapmıyor yapamıyor yada sizce ne yapmalıyım yaa normalden hiç böyle olmazdı aslında
Aynen canım çok şaşırdım şu an bu duruma demek tek değilmişiz bende sabah yapcam zeytinyağınıCanım seninki de benimki gibi her bezde azar azar yapıyordu bolca kaka yapıyordu sanırım. Bizim de çok seyrekleşti ve epey sancısı oluyor. Zeytinyağı deneyeceğim ben de ama gelişimsel diye düşünüyorum sorun yoktur düşündüm
Dün gece itibarıyla 4. Gündü bizim ben takip etmiyorum ama atak haftası falan herhaldeAynı durum 4 gündür bizde de devam ediyor devamlı meme istiyor gece esniyor mızırdanıyor 12den 3 e kadar uyumuyor gündüz emiyor uyuyor emiyor uyuyor öyle
Ya yalnız değilmişim çok sevindim, benimkide tüüm gün memede, akşam memede yetmiyor mama gaz derken feneri 3e doğru söndürüyoruzDün gece itibarıyla 4. Gündü bizim ben takip etmiyorum ama atak haftası falan herhalde
Yok canım onu demediBende öyle yapıyorum bize doktor günde bi kez içebildiği kadar su da verin 4-5 çaykaşığı falan dedi veriyor musunuz
Bnm de sezeryan ama agrım yokKızlar 40 ım çıkalı 1 hafta oldu ama ilişki yaşamıyorum acıdan hemen yarıda bırakıyorum ben siz nasıl yaptınız ne yapmak lazım bu arada sezeryan olmuştum ilk geceden falan çok daha kötü ağrı var ne yapacam cesaretim yok
Ben gelmesin desem de annem geldiğinden oda gelecekti bu seferde olmazdı ama bu kadar uzun süre kalmasina gerek yoktu da işte daha da kalacaktı normalde eşim ameliyat olacak bende dedim anne ay sonunda falan olacak geri gelirsinBen kayınvalidemle kalmak istemedim hiç kişisel olarak o yüzden eşime gelmesin dedim ama görüştüğümüz zaman çok güvenirim o da 2 çocuk büyütmüş eskiler proflar benim gözümde sen de güvenebilsen çok rahat edersin. Bizden daha pimpirik gibiler bana da çıkmayın dışarı hasta olcak vs vs biraürü şey dediler kızdım ya sizene dedim çıktım
Kız böyle mincirasim.ope öpe bitiresim var ama kıyamıyorum daha bunun canı ne diyorumAy gerçekten ben de böyleyim aşık oluyorum bütün hayatım o oldu dişlerimi sıkıyorum resmen severken