- 31 Aralık 2023
- 600
- 613
- 28
Oldu da bitti maşallah deriz inşallah kuzucum. Allah hepsinin damatlıklarını da göstersin kolayca geçip gitsin inşallahYarın sünnetimiz var atak haftasındaymışız çok kötü denk geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu da bitti maşallah deriz inşallah kuzucum. Allah hepsinin damatlıklarını da göstersin kolayca geçip gitsin inşallahYarın sünnetimiz var atak haftasındaymışız çok kötü denk geldi
Öyle düşünme millet full sağımla besliyor ki sürahilerce süt sağıyorlar sadece bizim gibilerin sorunu az miktardaki ml ler hep ziyan oluyor sağımda yağı kalıyor mesela birbirine aktarırken dün akşam bebebao yu deneyeyim dedim onu kim övüyorsa Allah bildiği gibi yapsın mememdeyken açıldı tüm sütüm üzerine döküldü yani zaten o kadar emek veriyorum ki minicik sütler için bide öyle olmasıÇıkarıyor ama çocuğun cektıgı gıbı olmaz zaten diyorlar
Bi de sana şey derler di mi olayları sen abarttın lohusasın ya Allah şahit kv demin yaptıklarını anlatmak bile istemiyorum ahirette alacağım azalır diye o kadar canımı sıktı ki, eğer süt konusunda da yaşadıkalrımın etkisi olduysa extra alacaklı olacağım full hd izlesin millet ahirette . bide altlı üstlü oturuyoruz dedim eşime bir sonraki lohusalığım bu evde geçmeyecek bilesin.Aslında yakınız 20 km aramız ama babam göndermez gelsin kv baksın der nasıl olaylar çıkarttıysa ara bozduysa şimdi de baksın der
Bu gün annem geldi valla ilkkez deliksiz saattlerce uyudum mama ağırlıklı gittiğimiz için bana pek ihtiyacı yok bebişin ama çok iyi geldi haftada bir resetleyebilmek lazım böyle beyni lüx ama benim bünye bi haftayı anca kaldırıyorBen bizimkiler gittikten sonra 1. Hafta dayanabildim 1 hafta sonra onlarda bittim direk
Annem vefat edeli 7 sene oldu. Ablam da farklı şehirde 10 saat var aramızda. Çocukları felan var. Doğum sonrası gelebildi işte 1 hafta. Keşle yakınımda birileri olsaydı.1 haftadan sonra neden tek kalmıştın ailen gelse çok güzel olur aslında ya gelebilen yok mu
Ben içiyorum maalesefEmzirirken sigara içen var mı
MantıklıBen bizimkiler gittikten sonra 1. Hafta dayanabildim 1 hafta sonra onlarda bittim direk
Ben de onu almıştım yorumlara inanarak. PişmanımÖyle düşünme millet full sağımla besliyor ki sürahilerce süt sağıyorlar sadece bizim gibilerin sorunu az miktardaki ml ler hep ziyan oluyor sağımda yağı kalıyor mesela birbirine aktarırken dün akşam bebebao yu deneyeyim dedim onu kim övüyorsa Allah bildiği gibi yapsın mememdeyken açıldı tüm sütüm üzerine döküldü yani zaten o kadar emek veriyorum ki minicik sütler için bide öyle olması
Ara ara yapıyor canım ya bide evde misafirler var kalabalık oda rahatsız ediyor çünkü sessizliğe alışkın bebek şimdi evde bebe belki olup ses oluncada huysuzlandi sabah 7den beri onu uyutmaya çalışıyorum daha kahvaltı yapamadımHala öylemi canım ben bi iki pozisyon değiştirdim birde huysuzlandığında beyaz gürültüyü açıyorum öyle almaya başladı sanki
Geçmiş olsun canım. Neden yatışın yapıldı hastaneye anlamadım.
Tek odada kalacaksan almanda sakınca olmaz ama yine de hastane ortamı dikkat etmek gerekir
Bestlak ve mamsel still teayi beraber kullanmıştım ama aşırı bir şekilde bile değil çayı haftada bir haftada sadece iki kere içtim damlayı da her gün 10 damla. Maalesef toksik hepatit tanısı kondu 5 gün hastanede kaldım bebeğimden ayrıldım kabus gibiydi. İşin kötü tarafı hastanede sütüm kesildi, gerçi kesilmese de veremezdim tedavi sebebiyle yasaktı. Lütfen herkes dikkat etsin, hepimizin bünyesi birbirinden farklı birimizi etkilemezken bir başkası hastanelik olabiliyor, gecikseydim organ yetmezliğine kadar yolu vardı çok acı ama :/ doktorum tarım bakanlığı onaylı takviyelerden uzak durmamı önerdi sizler de dikkat edin.Geçmiş olsun bende Bestlak ve lacmix i aynı anda içince kusuyorum ama sebebi bu değil di miyim
Ah canım ah daha neler neler duyacaz Allah bilir aynılarını bende yaşıyorum dışarı çıkmak istiyorum kv laf ediyor hasta olur falan diye ya bunaldım diyorum yokValla biraz çıktık hava aldık inan ki . KV hava soğuk falan diye eşime carlamış eşimde ben çocuğumu düşünüyorum merak etme demiş. Bana bir şey demedi o nasıl sevmektir ya valla çocuk oldu olalı neler duyuyorum
Ben eşimden başka kimseye veremiyorum ay kendi annem olsa veririm ama kv ye verip gönül rahatligiyla uyuyamıyorum ya bişey yapacağından değil ama içim rahat etmiyorBiz şuan iyi idare ediyoruz eşimle çok şükür ama sebeplerden biri de 3. Kişi olması. bunaldığımda babama veya anneme veriyorum tabiri caizse kitliyorum uyutuyolar bir şekilde eşim de işe gidecek diye çok üstüne gitmiyorum artık. Fakat 10 günüm kaldı şimdiden şu 40’ı 60 ‘a mı tamamlasak diye pazarlık ediyorum resmen ne yemeğe ne bişeye karışmıyorum evde bir anda hepsi üstüme yığılınca nolcak acaba ama mecburr
Allah'tan lohusalık hamilelik varmış yoksa her yaptığımızı neye bağlayacaklardı merak ediyorum. Sana kızsa bile tepki göstereceği bebek değilki, dediğin gibi saatlerce biz uğraşıyoruz zaten Birde anne karnında baba sesinede alışkın bence babalarda annelerden daha fazla sakinliyorlarEvet aslında tek istediğim bi saat en kötü yarım saat uzanabilmek. Ben gün boyu onca zorluğuna gıkımı çıkarmayıp öpe koklata sakinleştirmeye çalışıyorum ama o aslında tepkiyi bana gösterdi. Destek olmadığı sebebiyle ağladım diye.
Çocuk uslu uslu 10 dk alt değişirken durduğunda canım kızım balım kızım öpüp kokluyor bunu bana destek olarak görüyor. Sağolsun. Çocuk bakmaktan bu kadar anlıyor eşim.
Bi de diyor ki gün boyu nasıl özlüyorum burnum da tütüyor. Yanlış yapıyor çok pişman olacak biliyorum tanıyorum onu ama şuan at gözlüğüyle dolanıyor ne desem boş.
Sen lohusasın ondan bu kadar tepki veriyorsun. Ve çocuk sende duruyor senin kokunda benim yapabileceğim bişey yok diyor kısaca.
Bende arada içiyorum sonra pişman oluyorum günde kaç tane içiyorsunBen içiyorum maalesef
5. Hafta atağında bende öyleydim. Banyo tuvalet lüks geliyordu ve sinirlerim daha çok bozuluyordu kızımın ağlama krizlerinde. 8. Haftada yine hepsi lüks ama onun keyfi yerinde olsun moduna geçtim alışıyoruz galiba. İkimizde uzanıyoruz Kolumun üstünde yatarak uyuyor kolum uyuşuyor inan sadece arada parmaklarımı oynatıyorum kan gelsin diye, ne uyusa kardır diyorumAy hala memede bırakırsa deniycem daha önce istememişti ama bakalım
Canım inşallah yarın aşınız çok kolay geçer herkes öyle diyor 8.hafta için o zaman bende yalnız olucam şimdiden gözüm korkuyor valla ya All hepimizin yardımcısı olsun valla ne diyeyim
Ya bende tam olarak senin gibiyim millete ben asla aynı yatakta yatmam çok korkarım diyordum şimdi kendime inanamıyorum. O kadar yabancılaştım ki kendime anlatamam. Banyodan sonra uzun uzun bakım yapmayı, rahat rahat tuvalete girmeyi özledim ya
Çok normal canım uyku çok büyük faktör. Çocuğa sabrın bile farklı oluyor. Hep destek olacak biri olsa yanımızda çok daha kolay geçiyorBu gün annem geldi valla ilkkez deliksiz saattlerce uyudum mama ağırlıklı gittiğimiz için bana pek ihtiyacı yok bebişin ama çok iyi geldi haftada bir resetleyebilmek lazım böyle beyni lüx ama benim bünye bi haftayı anca kaldırıyor
Dediğin gibi rahatsızlığından dolayı öyle tepkide veriyor olabilir. Yatılı misafir mi canımAra ara yapıyor canım ya bide evde misafirler var kalabalık oda rahatsız ediyor çünkü sessizliğe alışkın bebek şimdi evde bebe belki olup ses oluncada huysuzlandi sabah 7den beri onu uyutmaya çalışıyorum daha kahvaltı yapamadım
Ya aslında huysuzlanmasa memeyle derdi yok
Evet canım 1 haftalık hemdeDediğin gibi rahatsızlığından dolayı öyle tepkide veriyor olabilir. Yatılı misafir mi canım
Rahat hareket edebileceğin kişiler mi pekiEvet canım 1 haftalık hemde
Ay inşallah bende öyle olurum ya. Şu an bende ağlama krizlerinde eşime verip banyoya giriyorum sonra da kendimi suçlu hissediyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum5. Hafta atağında bende öyleydim. Banyo tuvalet lüks geliyordu ve sinirlerim daha çok bozuluyordu kızımın ağlama krizlerinde. 8. Haftada yine hepsi lüks ama onun keyfi yerinde olsun moduna geçtim alışıyoruz galiba. İkimizde uzanıyoruz Kolumun üstünde yatarak uyuyor kolum uyuşuyor inan sadece arada parmaklarımı oynatıyorum kan gelsin diye, ne uyusa kardır diyorum