Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Hazir son düzlükteyken hâlâ hamileyken dua edeyim herkese 🥹🥹 inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz, hepimizin doğumları da güzel acısız stressiz geçer ve vicdanlı ebelere denk düşeriz insallah ☺️ lohusalıkta da halimizden anlayan, bizi yormayacak insanlara çevrili olsun evimiz 😂😂 ay aklıma başka gelmedi mutlu olalım djndjdjdjd
Okuyunca içim ısındı ☺️🤩Amin amin amin 🤲🏻Hepimiz sağlıcakla kavuşalim yavrularimiza. Sonrası için de etrafımız sadece nazimizi çeken insanlarla çevrili olsun 😅

Haklısınız ama söylenen eskiden biz buğday biçiyoduk yok tarlada doğruyoduk böyle insanların etrafınızda olduğunu düşünün bende kimsede kalmam ne misafirlikte sevmiyorum kimsede yatılı kalmayı ama insanlar farkli
Çok biliyor onlar. Benim kv yok. Eşimin babannesi kp ile yaşıyor. Eşim hastane odası ve doktorumdan bahsediyordu geçenlerde. Babanne bunu duyunca herkesin içinde dedi ki " Ben tek başıma 8 doğum yaptım, makas bulamadım jiletle kordonunu kestim son doğumumda" Şimdikiler çok nazlı demeye getirdi. 😂 ben durur muyum, " O yüzden işte 3 bebeğin ölmüş babanne, bunlar iyi örnek değil keşke sizin zamanınızda da şimdiki imkânlar ve anlayışlı eşler olsaydı" dedim. Ağzını açamadı daha.

Çok biliyor onlar. Benim kv yok. Eşimin babannesi kp ile yaşıyor. Eşim hastane odası ve doktorumdan bahsediyordu geçenlerde. Babanne bunu duyunca herkesin içinde dedi ki " Ben tek başıma 8 doğum yaptım, makas bulamadım jiletle kordonunu kestim son doğumumda" Şimdikiler çok nazlı demeye getirdi. 😂 ben durur muyum, " O yüzden işte 3 bebeğin ölmüş babanne, bunlar iyi örnek değil keşke sizin zamanınızda da şimdiki imkânlar ve anlayışlı eşler olsaydı" dedim. Ağzını açamadı daha.
Helal olsun nsbjdjsjdjd büyükler doye saygıyı hak ettiklerini düşünüyorlar hiç demiyorlar da bu kız doğuracak korkutmayayim. Yani iyi pok yedin o zorluğu yaşadın biz de yaşayalım bencil insan. garip ya bilmiyorum hic olumlu taraf da bulamıyor böyle konuşan insanlara

Ben iki kere yaşadım bunu gerinirken oldu artık gerinmiyorum bazen yine oluyo da bi de karin bolgem gerilmek istemesem de geriliyo magnezyumdan sanırım bugün başladım yeni içmeye max 2-3 hafta kullan sonra bırak dedi :KK43: korktum 2-3 hafta sonra niye bırakıyorum doğuracak mıyım diye düşünüp duruyorum sjjdjdjdjdj
Evet evet bende gerinirken oldu fena bir acı 🤦🏻‍♀️
Magnezyum her gün bir tane içiyorum benimki öyle demişti canım

Onlar genelde magezyum eksiliginden oluyor diye biliyorum. Sen kullanıyor musun? Benimki kasıktan asagiya doğru inince endişeleniyorum ☹️
Kullanıyorum canım her gün bir tane seninki de çok ilginçmiş o şekilde farketmedim hiç bacaklarımda oluyor ama tam diz altı kapağında fena bir acı oluyor gerineşken sadece senin nasıl bir anda oluyor 🧐

Gerçekten bunaliyorum bende kimseye tahammülüm yok 2 hamileliğim çok iyi geçti herkeste alıştı rahat geciyo diye ama bunda çok kötüyüm zaman sanki durdu geçmek bilmiyor anlatamiyosun kimseye

Gerçekten bunaliyorum bende kimseye tahammülüm yok 2 hamileliğim çok iyi geçti herkeste alıştı rahat geciyo diye ama bunda çok kötüyüm zaman sanki durdu geçmek bilmiyor anlatamiyosun kimseye
Rahatsızım desen? Hatta yat uyu kimseyle ilgilenme hastayım de. Kimse de kusura bakmasın. Hamile kadının evine aileden biri değilse, yatılı gelmek daha ayıp bence.

Valla ben de öyle yapmayı planladım yarın gidicem 😂 bari strese girmem yüksek çıkınca geriliyorum çok
aa bak streste yükseltirrr
Hazir son düzlükteyken hâlâ hamileyken dua edeyim herkese 🥹🥹 inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz, hepimizin doğumları da güzel acısız stressiz geçer ve vicdanlı ebelere denk düşeriz insallah ☺️ lohusalıkta da halimizden anlayan, bizi yormayacak insanlara çevrili olsun evimiz 😂😂 ay aklıma başka gelmedi mutlu olalım djndjdjdjd
Gazsız uykucu emen bebeler 🙏
Kızlar uyuyamıyorum gırtlağıma kadar yanıyor midem jsjxjsndj bana update ler geç geldi ben gelmez saniyodum 😂😂 süt öneriyodu maya sanırım bunun dışında var mi çözüm 🥲
ayy gaviscoonnn

Kızlar uyuyamıyorum gırtlağıma kadar yanıyor midem jsjxjsndj bana update ler geç geldi ben gelmez saniyodum 😂😂 süt öneriyodu maya sanırım bunun dışında var mi çözüm 🥲
Bahratlı şeylerden uzak durakcaksın canım :) Dik yat yastığını yükselt ben iki yastıkla yattım o süreçte

aa bak streste yükseltirrr

Gazsız uykucu emen bebeler 🙏

ayy gaviscoonnn

Bahratlı şeylerden uzak durakcaksın canım :) Dik yat yastığını yükselt ben iki yastıkla yattım o süreçte
Ben var ya kendime nazar degdirdim galiba 🥲 hece 2 de baharatlı dolu solu yiyip yatiyodum bu haftaya kadar şuan yemiyom yatmadan hemen önce ona rağmen oluyo bu gece yatmadan önce yine deniyim belki bunyeme ters geldi yememek 😅😅😅

Kızlar, özellikle sabah uyanıp sağdan sola dondugumde sol kasiktan sol bacağıma vuran bir kramp olusuyor. Bildiğiniz hareket etmekten korkuyorum. Sanki kasigima biçak saplandı ve birşey kopacakmış gibi oluyorum. Nedir bu, endişelenmeli miyim
Beni de çok korkutuyor bu durum. Rahmim yırtılıyor sanki. Yırtılma gibi bıçak saplanır gibi. çok şiddetli oluyor sonra geçiyor. Ani harekette ve yatakta dönerken falan oluyor. Sonra geçiyor. Ciddi bir şey mi bilmiyorum

Beni de çok korkutuyor bu durum. Rahmim yırtılıyor sanki. Yırtılma gibi bıçak saplanır gibi. çok şiddetli oluyor sonra geçiyor. Ani harekette ve yatakta dönerken falan oluyor. Sonra geçiyor. Ciddi bir şey mi bilmiyorum
idrar tahliliniz nasıl? Bende protein çıkmıştı, ondan şüphelendim

Sizin de mi üçüncü gebelik. Ben de aynıyım ya ilk ikisi çok rahattı. Şimdi sürekli bir yerlerim ağrıyor. Şikayet etmekten ben yoruldum. Doğum sonrası zor olur mu diye ayrı bir korkuyorum 😕

Kızlar selam aranızda hiç bir damla kan gelen oldu mu? İğne ucu kadar bir damla sadece ama endişendim görünce ben yinede şuan sizce doktora gitsem mi
Canim tam nereden geldiginden emin ol istersen, ona gore git. Basurdan, sivilceden, belki iliskiden ya da cizikten gelmediyse ben olsam giderdim sanirim icini rahatlatmak icin

X