2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
ka Geçmiş olsun umarım bulaşmaz canm maskeli evde bulunun
14 günlükkekn bzişm ablası var kreşegiden girip buluştu sağ sonra 40. Gün bir daha grip oldu eve gelenlerden bulaştı bol bol emzirmek ve burnunu açmak gerekiyor burun açma konusunda çok küçük diye aspiratörle çok çekemiyorduö korkuyordum bu yüzden hastanede 3 kere burun temizliği yapıldı o daha acılı sonra mecbur ben bebek ağlasa da temizledim

Bu kiwinin çekişi fena değil aslında

Kizlar bnm bebe geceleri dört saati bluyo uyanmasi delircm gündz asla uyumuyı bu arads bgn tam kırk günlük olduj napicam böyle yaa
Aslında gece uykusu daha önemli büyümesi açısından çünkü büyüme hormonu gece daha çok salgılanıyor. Eğer doktorunuz uyandırın demediyse ve kilo alımı iyiyse uyandırmayin geceleri çünkü 2 saatte bir uyanmaya alışınca maalesef ki o düzende kalabiliyorlar.

Saol caniim

Kilo alimi iyi ama hiç yemeden de olur mı ki 4 saat cok uzun değil mi canım 40 gün iiçin

Kızlar canınızı yakmayan bir sağma makinesi var mı benimki canımı çok yakıyor ucu kopacak sanıyorum en fazla 5 dk sağabiliyorum 15 dk 20 dk bu acıya dayanamam e bebekten almıştım baby mom elektrikli olan

Lansinoh al çok can acitmiyo canım ama çekimi cok muazzam değil işte

Bence uzun değil.keşke bizimki de uyusa öyle ama artık büyüyorlar 40 gün de yenidoğan sayılmaz ben olsam uyandırmam uyku düzeni oturur ne güzel
Yani aslında öyle ama bu kez de ay bişi mi oldu bişeyi mi var die düşünüyorum neden uyanmiyor diyorum annelerimiz diyoki sizi emzirirdik sbaaha kdr uyurdunuz biz böylr uyandirmazdık iki saatte bi şans eseri yaşamişiz dedim

Uyandırma kız uyuyan çocuğu niye uyandırıyorsun sen nasıl kızıyordur sana kırkı çıkmasa da 1 ay olunca çocuklar uykunun ne olduğunu bilirmiş canım aç olsa zaten uyanır diyenler aslında doğru söylüyor benim oğlumda gece güzel uyursa net 3.5 saat uyur iki memeyi emse belki daha fazla uyur

Kizlar bnm bebe geceleri dört saati bluyo uyanmasi delircm gündz asla uyumuyı bu arads bgn tam kırk günlük olduj napicam böyle yaa
Gayet normal bence benim kızım da 47 günlük oldu geceleri dört 5 saat kadar uyuyor YouTube’da Osman gönül al videolarını izlerseniz çocuk doktoru kendisi yeni doğanların uyku saatlerini söylüyor çok güzel videoları var

Kilo alimi iyi ama hiç yemeden de olur mı ki 4 saat cok uzun değil mi canım 40 gün iiçin
Doktorlarin görüşleri değişebiliyor ama ben artık uyandirmiyorum 40 günlükkende uyuduğu zaman ellemiyordum, zaten acıktıgi zaman uyanıyor bebişler.

Kızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?

Eklentiler

• 9DE6C94D-C546-489E-A5BA-277850E297E3.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 14
Çok geçmiş olsun Rabbim Ya Şafi ismiyle şifa versin. Doktora sormanız sanki daha iyi olur genel cerrah bakar belki ama sağmazsanız da yine süt birikir ağrı olabilir mastit olursunuz Allah korusun.Ben nette görmüştüm ayva çekirdeği jeli yapıyorlar yaralar için bir araştırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…