Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    26
Kızlar
Geçen Cuma gece 2de lavaboya kalktığımda klozet suyu kıpkırmızıydı panikle acile gittik. Doktorumu arattık geldi çok yoğun kanamam oldu 3 gece hastanede yattım. Bebiş çok şükür iyiydi. Doktor sadece yatmamı söyledi ilerleyen günlerde kahverengi lekelenmelerim ve bazen kanamalarım devam etti. Dün kontrolüm vardı hiç leke gelmemesine rağmen yeni bir kanama alanı oluşmuş yani her an yine kanama başlayabilir bir hafta daha rapor yazdı. Bu süreçte tekrar Progestan başladık. Hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum sanırım. Umarım kızım beni bırakmaz sağlıkla gelir.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, böyle hikayeler çok var sonu güzel sonuçlanan. merak etme bebeğin bu kadar şeye dayandiysa demek ki bundan sonra Allahin izni ile bişey olmayacak 😊 haberdar et... Geçmiş olsun

Kızlar çok teşekkür ederim canımsınız. Şimdi gittik. Bebiş çok iyi kanama alanı vs de yok. Kesede de sorun yokmuş. Bebek haftasıyla uyumlu kalbi gayet güzel atıyor dedi. Son bir buçuk aydır vajinal ultrason yapmamıştı kendi doktorum ama bugün acildekiler vajinal baktılar. Bi de spektulumla rahim ağzına baktı ama hiç canım bu kadar yanmamıştı niye böyle yandı anlamadım. Siz hassassınız dedi doktor hanım. Peki dedim. Kendinizi yormayın dedi ayakta çok kalmayın peogestana devam edin bir şey olmaz dedi çok şükür
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına ❤️ Gelmiş geçmiş olsun

Kızlar, ikili test sonucum için doktor risk değerin yüksek tekrardan perinatolojiyle bı görüş dedi neden ki ?
ikili test tarama testi tanı testi değil onun için üzme hiç kendini sonucunu alıp muhakkak perinatologla görüş onlar daha ayrıntılı bakıyor. benim 12. haftada ense kalınlığı ve ödem görünce yönlendirmişti ikili test yaptırmadım ama ilk hamileliğimde yaptırdım bir oran veriyor tanı koymuyor yani
ekstra bir şey görürlerse farklı testler önerirler içini ferah tut

ikili test tarama testi tanı testi değil onun için üzme hiç kendini sonucunu alıp muhakkak perinatologla görüş onlar daha ayrıntılı bakıyor. benim 12. haftada ense kalınlığı ve ödem görünce yönlendirmişti ikili test yaptırmadım ama ilk hamileliğimde yaptırdım bir oran veriyor tanı koymuyor yani
ekstra bir şey görürlerse farklı testler önerirler içini ferah tut
Teşekkür ederimm bende hiç yaptirmamistim ilk kez yaptırdım pişman oldum içeriğini de bilmeden bı tedirgin olmuştum

Kızlar
Geçen Cuma gece 2de lavaboya kalktığımda klozet suyu kıpkırmızıydı panikle acile gittik. Doktorumu arattık geldi çok yoğun kanamam oldu 3 gece hastanede yattım. Bebiş çok şükür iyiydi. Doktor sadece yatmamı söyledi ilerleyen günlerde kahverengi lekelenmelerim ve bazen kanamalarım devam etti. Dün kontrolüm vardı hiç leke gelmemesine rağmen yeni bir kanama alanı oluşmuş yani her an yine kanama başlayabilir bir hafta daha rapor yazdı. Bu süreçte tekrar Progestan başladık. Hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum sanırım. Umarım kızım beni bırakmaz sağlıkla gelir.
İyi düşünmeye çalış kendini yorma özelliklede psikolojik olarak, gelmiş geçmiş olsun inşaallah bir daha yaşanmaz onlar bizden daha güçlüler ruhen ve bedenen onlara ayak uydurmamız lazım. Dinlen güzel şeyler oku izle dinle sadece 💕

Kızlar
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kolaylıkla atlatırsın inş bu süreci

Kızlar
Allah şifa versin inşAllah kanamalarınız kesilir iyi düşünün iyi olsun bolca dua edin bu gece bende kanama yaşadım şükür sıkıntı yokmuş kanama alanım devam ediyormus Allah hepimize şifa versin inşAllah bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin 💗

Ay evet 😀 ama o an o kadar paniktim ki bebeğin kalp atışını duyunca hiç bi şey diyemedim 😀
Kıyamam kuzumm benim 😍 neyse gelmiş geçmiş olsun bir daha gerek olmasın inşallah ❤️ 🤲
Korkudan Paris'i mı kalmış bu işin sınıra bile yaklasamiyoruz bu aralar herkeste öyle değil mi :stop:
Valla biz habire gidiyoruz Paris'e beyim sağolsun 🙈 daha hiç kesintimiz olmadı. İlkinde de doğuma kadar devamdı 🙈🙈🙈
Kızlar
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle inşallah hiç bir şey olmadan alacaksın küçük kızını kucağına dinlenmeye çalış bol bol 🤲
Evt gittim önceki kanama alanım devam ediyormuş ondan kaynaklı olabileceğini söyledi Allaha şükür bebeğin kesesi kalp atışı iyi iki gün sonra tekrar kontrol gideceğim
Çok geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim bebeğinin dikkat et dinlen ❤️

Kilo mu aldınız ?
Göbeğiniz mi çıktı ?
Hamile pantolonları hem istediğiniz gibi değil, hem de çok mu pahalı ?

Lady peacock size bir çözüm sunuyor. :KK52:
Saç lastiği :p

Daha önceden de düğmesi zor kapanan pantalonu bugün bu şekilde giyebildim. :super:

Eklentiler

• IMG_3946.jpeg
    IMG_3946.jpeg
    230,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Kilo mu aldınız ?
Göbeğiniz mi çıktı ?

Daha önceden de düğmesi zor kapanan pantalonlu bugün bu şekilde giyebildim. :super:
Ay ben de deneyeceğim aslında 4 kilo verdim ama göbeğim çok var. Pantolonlarım olsa da çok sıkıyor hemen bugün deneyim 😀

Yemek yaptım tadına tuzuna bakmadım hemen pismistir diye kapattım kaçtım mutfaktan yemek evde görmeye tahammülüm yoktu yapmıyordum kaç haftadır birşey, eşim yiyor bayıla bayıla bı kaşık yedim iyice pişmemiş tat tuz yok garibim uzun süredir tencere yemeği yemeyince tadı cok iyi geliyor diyor 😂😂 bı rahatlasam da kendim de yesem biraz yemeksizlikten kurudum 😮‍💨

Kilo mu aldınız ?
Göbeğiniz mi çıktı ?

Daha önceden de düğmesi zor kapanan pantalonu bugün bu şekilde giyebildim. :super:
Ladyim güzel çözüm olmuş bu 😅 bu arada o kadar güzel anlatıyorsun ki her şeyi senin mesajları okumaya bayılıyorum valla ❤️🥰🤣

Yemek yaptım tadına tuzuna bakmadım hemen pismistir diye kapattım kaçtım mutfaktan yemek evde görmeye tahammülüm yoktu yapmıyordum kaç haftadır birşey, eşim yiyor bayıla bayıla bı kaşık yedim iyice pişmemiş tat tuz yok garibim uzun süredir tencere yemeği yemeyince tadı cok iyi geliyor diyor 😂😂 bı rahatlasam da kendim de yesem biraz yemeksizlikten kurudum 😮‍💨
Kıyamam kuzum benim inşallah ennn kısa zamanda yiyebilirsin seni çok iyi anlıyorum ben de her şeyin tadının bozuk gelmesinden sıkıldım zevk alarak yiyememekten her an tiksinecek gibi olmaktan sıkıldım 🥲 olan adamlara oluyor zaten 🤣

Ya şey oluştu bir de sanki herşey bozuk zehirlenicrm korkusu herşey pis geliyor bebeğe dokunur mu diye, önceden böyle değildi düşüklerden sonra artık herşeyden huylanip tedirgin oluyorum aslında gıda sıkıntısı yaşamadım hiç ama nerden geldi anlayamadım herşey dokunacak gibi hissediyorum

Ya kızlar aklıma ne geldi..

Geçen acile gidince Dr a sordum. İlk doğumum sezaryenle 12 sene önce oldu. Şimdi normal doğum yapabilirim, di mi dedim.

Olmaz. Devlet hastanesinde yapsan doğumu, kimse riske etmez. Direkt planlı sezaryen olursun dedi. 🤔

Devlet hastanesinde doğurmayı planlamıyorum ama bu böyle midir?

Kilo mu aldınız ?
Göbeğiniz mi çıktı ?

Bu lastik sizi kesiyor mu cidden ya, ne güzel... ben kocaman oldum hiç bir pantolonum olmuyor 🥲

Ya şey oluştu bir de sanki herşey bozuk zehirlenicrm korkusu herşey pis geliyor bebeğe dokunur mu diye, önceden böyle değildi düşüklerden sonra artık herşeyden huylanip tedirgin oluyorum aslında gıda sıkıntısı yaşamadım hiç ama nerden geldi anlayamadım herşey dokunacak gibi hissediyorum
Kaybetme korkusu düşükleri olunca insanın öyle oluyor ama bence çok kasma. Ben pastörize mayonez dışında mayonez yemiyorum, sebzeyi meyveyi güzel yıkıyorum, bı de hayvansal ürünleri iyice piştiginden emin olup tüketiyorum, civa oranı yüksek büyük baliklar tuketmiyorum bunun dışında dikkat edilecek bişey var mı bilmiyorum.... Ha bı de tavuk çabuk bozuluyormuş ona dikkat...

X