Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Kızlar, özellikle sabah uyanıp sağdan sola dondugumde sol kasiktan sol bacağıma vuran bir kramp olusuyor. Bildiğiniz hareket etmekten korkuyorum. Sanki kasigima biçak saplandı ve birşey kopacakmış gibi oluyorum. Nedir bu, endişelenmeli miyim

Kızlar, özellikle sabah uyanıp sağdan sola dondugumde sol kasiktan sol bacağıma vuran bir kramp olusuyor. Bildiğiniz hareket etmekten korkuyorum. Sanki kasigima biçak saplandı ve birşey kopacakmış gibi oluyorum. Nedir bu, endişelenmeli miyim
Kramp gibi olmuyo ama kemiklerim o bölgedeki hepsi ağrılı acılı dönmek işkence gibi geliyo aynı şey mi bilmiyorum ama

Kızlar dünden beri bebeğim az hareket ediyor bu gün hiç etmedi daha hatta endişelendim ister istemez. Böyle durumlsrda napıyorsunuz
Benim bazen aşırı hareketli bazen çok sakin ben takılmıyorım artık, endişelenirsem eğer sol ya da sağ tarafıma doğru yatıyorum göbeğim hafif altta kalıyor. göbeğime baskı olunca tekmeliyor

Hamilelikte kuşburnu içmekle ilgili bir bilgi duydunuz mu hiç sık içiyorum hastalıklardan korunmak için bal limon falanda içiyorum burası çok soğuk bir aydır kar yağışı var evimiz sobalı en takın hastanede 2 saat bize dağ yolundan
Bir şekilde korunmam gerek

ben de şekerden sanıyordum 😂😂
Ben de aynı şeyi yazacaktım😂 dün o kadar bitkin durumdaydım ki gündüz aska uyuyamayan ben yataktan başımı kaldıramadım. Bugünde halsizlik devam ediyor. Kollarımın üst kısmı kopuyor gibi parmaklarımı acıp kapatamıyorum. Dün kahvaltıdan sonra şekerim sınırdaydı acaba ondqn mı oldu diye düsündüm. Genelde şeker ölcümlerim cok iyi cıkıyor. Taş çatlasın 3 kez aşırı olmasada yüksek cıktı

Hamilelikte kuşburnu içmekle ilgili bir bilgi duydunuz mu hiç sık içiyorum hastalıklardan korunmak için bal limon falanda içiyorum burası çok soğuk bir aydır kar yağışı var evimiz sobalı en takın hastanede 2 saat bize dağ yolundan
Bir şekilde korunmam gerek
Ben içmeden önce araştırmıştım herhangi bir olumsuz bilgiye rastlamadım diye düşünüyorum, bence sakıncası yok ben de içiyorum💕

Ben de aynı şeyi yazacaktım😂 dün o kadar bitkin durumdaydım ki gündüz aska uyuyamayan ben yataktan başımı kaldıramadım. Bugünde halsizlik devam ediyor. Kollarımın üst kısmı kopuyor gibi parmaklarımı acıp kapatamıyorum. Dün kahvaltıdan sonra şekerim sınırdaydı acaba ondqn mı oldu diye düsündüm. Genelde şeker ölcümlerim cok iyi cıkıyor. Taş çatlasın 3 kez aşırı olmasada yüksek cıktı
benim arada işte esneme krizlerim tutuyor ama sadece akşamları ölçüyorum ben şekerim 111 çıktı dün

Kızlar dünden beri bebeğim az hareket ediyor bu gün hiç etmedi daha hatta endişelendim ister istemez. Böyle durumlsrda napıyorsunuz
Çikolata denediniz mi ? Yada türk kahvesi için sonra sol tarafiniza dogru yatin hareketleniyor. Hareketleri azaldiginda ben bunu deniyorm. Yada saglikocagi yakinda hemen gidin kalp atisina baktirin iciniz rahat etsin

Kızlar ultrason ve kan vs sonucu gostermeye gittim, minik kuşum 30-31 haftalık ve boyu 41 cm, kilosu da 1600 gram 🥰 +-200 diyolar işte 🥹🥹🥹🥹 biz de hala isim bulamadik no name kaldi çocuğum 🥲🥲 kilosu falan iyi mi ya haftasına göre sizce
Geçen Salı gitmiştim canım ben de. Aynı haftalarda boyu 40-41 kilosu da sanırım aynıydı Bugün başka bir doktora randevum var Bakalım Ve de biz de işimi netleştiremedik 😝

X