2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Küçücük boylarıyla huyları var işte canım. Dönemlik birşey mi acaba bizimkide kucakta uyuyor indiği an uyanıyor. Önemli olan beslenmesini sağlaman karnının doyması canım diğerine takılma bizde mama veriyoruz
Valla canm aynen daha doğarken programlanmışta gelmişler
Benim kızda aynı kucak kuşu🤣
bu çocuk gündüzleri benim kızım geceleri akşamları başkasının sanki valla çocuğumu tanıyamıyorım karnı tok gazı yok altı temiz uyku yok çıngaaa çıkarıyor
Ahanda bnde öyle
Rabbim sabr berein canm evlatlarımıza da bol bol uyku sakinlik🙏

SairGece SairGece canm benim eşimde yoğun çalıştığı için pek destek olamıyor yoksa olur ki oluyor da elinden geldiğnce
Senin eşin de işte belki yoruluyordur ondan olabilir..
Çok haklsn bu günleri de özleyeceğiz belki de kıymet bilelim

SairGece SairGece canm benim eşimde yoğun çalıştığı için pek destek olamıyor yoksa olur ki oluyor da elinden geldiğnce
Senin eşin de işte belki yoruluyordur ondan olabilir..
Çok haklsn bu günleri de özleyeceğiz belki de kıymet bilelim
Evet benim de eşimde yardımcı oluyor olmuyor değil, yoğun da çalışıyor ve daha çok fikren yoruluyor üstünde büyük bir yük var ancak kızımız için gereken özeni göstermiyor gibi hissediyorum. Ay bilmiyorum benim kız yine çıldıricak gibi kaçıyorum 😊

Hahahaha bende bugün sağlık ocağına gittim . Geçen gün eşim serdar ortaç ev hapsi almış diyordu . Aha demişim benimle aynı 😂😂😂 ay hava almaya hasret kaldım. Sürekli uykusuzluktan tükendim. Yarın yine misafir var benim sinirler tepemde . Geçicem odada takılıcam
Ben asla misafir kabul etmiyorum sabaha kadar uyumuyorum bugün bi uyuduk uyandık saat 3 eşimin annesi aramış eşimi müsaitseniz sevmeye gelelim diye ben burda ölüyorum daha kahvaltı yapmadım bi bardak su içmedim onlar bilerek küstüler bana bakmak yerine dedim evim zaten dandini gelecekler buraya kucaklarına alıp oturucaklsr köşeye beni sinir edecekler

Valla canm aynen daha doğarken programlanmışta gelmişler
Benim kızda aynı kucak kuşu🤣

Ahanda bnde öyle
Rabbim sabr berein canm evlatlarımıza da bol bol uyku sakinlik🙏
Bizde eşimle nöbetleşe kucaktan kucağa atlatalım dedik inince hemen çığlığı basıyor sakinleştirmekte çok zor sadece kendime bugünlerde geçecek diyorum başka hiç çıkar yolum yok 😪

Evet uykuya geçene kadar emmek istiyorlar emzik kullandın mı o biraz rahatlatıyor. Bende çok genzine süt kaçtığı için ve kustuğu için sık sık ters çevirip pat pat vururken farkettim ki öyle gazını daha rahat çıkarıyor, birde kafadını sol omzumdan aşağı sallar gibi tutup pat pat yaptığımda daha hızlı çıkıyor ama kucağımda yaptığımda bende çıkarmıyorum gazını. Bizde gaz çıksın çıkmasın kusma olduğu için o rutinimiz. Amin Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık afiyet versin 🤲
Amin canım vala emzik alsa o da biz de rahat edeceğiz sanki ama emziği vermeye çalışınca daha bir sinir geliyor emiyorum bir şey gelmiyor gibisinden ağlamasını hiç susturamıyorum bu sefer

Saolun kızlar dediğiniz yöntemlerden yapmadıklarımı deniycem gaz çıkartmak için ama ben emzirdikten sonra hareket ettiğim anda çıkarıyor.hareket ettirmeden kucağımda tuttum bir iki iyi durdu uyudu öyle ama çoğu zamanda gaz sancısından mosmor olup ağlıyor:(

Ben ondan dolayı gitmiştim zaten doktora bir gün yanımdayken oldu nefesi tıkandı çocuğun ama doktor kilo alımı yerinde gidiyorsa bize hastalığı düşündürmez dedi
Kilo alımı 1 aylık kontrolünde iyiydi şimdi 2 ay için gideceğiz inşallah iyidir bizm de.ama kusmaktan sanki şu birkaç gündür zayıfladı süzüldü gibime geliyor umarım ben yanılıyorumdur

Kilo alımı 1 aylık kontrolünde iyiydi şimdi 2 ay için gideceğiz inşallah iyidir bizm de.ama kusmaktan sanki şu birkaç gündür zayıfladı süzüldü gibime geliyor umarım ben yanılıyorumdur
Yok canım kusma çok etkilemiyor ama ben ara ara tartmaya çalışıyorum ne kadar doğru bilmiyorum da kusup güzel uyurken kilo alıyordu, ama uykusu bozulunca iştahıda azaldı biraz o ara vermeye başladı uyku daha çok etkiliyor bence

Yok canım kusma çok etkilemiyor ama ben ara ara tartmaya çalışıyorum ne kadar doğru bilmiyorum da kusup güzel uyurken kilo alıyordu, ama uykusu bozulunca iştahıda azaldı biraz o ara vermeye başladı uyku daha çok etkiliyor bence
Bizim de kusmak ve sancıdan uykumuz çok azaldı bu ara ya düzen hiç yok.ama geçicidir inşallah gözüyle bakıyorum artık minnoşlar içşn de kolay değil yeni yeni adapte olmaya çalışıyorlar dünyaya:)

Bizim de kusmak ve sancıdan uykumuz çok azaldı bu ara ya düzen hiç yok.ama geçicidir inşallah gözüyle bakıyorum artık minnoşlar içşn de kolay değil yeni yeni adapte olmaya çalışıyorlar dünyaya:)
Tabiki canım onlar için daha zor bence. Ağlamak dışında kendini ifade edeceği hiç bir dil yok, karşıdaki anladı anladı anlayamazsa ağlamaya devam 😅 yani zorluyor ama anne kucağı istemesi bile çok normal bu dünyada tanıdığı güvende hissettiği tek yer. Birbirimizin dilini zamanla çözeriz inşallah

Yahu bu bebeler niye bu kadar kusuyor, emzirdikten sonra dik tutuyoruz, ama yatirdigim an agzina geliyor yedikleri hop cikiyor. Bi de simdi bunun icin 30dk gitti. Toplamda emzir 10dk, gaz cikar 15 dk, dik tut 30 dk, uyutmaya calis 1 saat, offf demek istiyorum 😣

Back