2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Nasıl kusuyor cnm ağız dolusu mu böyle pütürlü süt kesiği gibi mi?? Benim ki çom emdikten sonra olduğu gibi emdiği sütü kusuyor sanki.bazende az kesik şeklinde.ama arka arkaya çok kustuğu da oluyor sebebi inşallah çok emmektendir Allah korusun başka bir şey olmasında tek.ama kafama da taktım biz daha doktora gitmedik ay sonunda randevumuz var
Emdikten sonra gazını ağızdan mutlaka çıkart canım ve mutlaka hemen yatırma biraz omzunda dik göğsünde dik pozisyonda yatır

Bizde pütürlü kusmanında hakkını veriyor canım o bile az değil miktar olarak. Ama onda korkmuyorum bende, dediğin gibi diğeri canımı sıkıyor
İnşallah geçer zamanla bilmiyorum arka arkaya kustuğu bile oluyor bizim de bu gittiğimde soracağim inşallah doktora da canım sıkılıyor evet ama birşey de yapamıyorum sanki ona cnm daha çok sıkılıyor

Bnde aldım beyzanur diye birinden hiç memnun kalmadım, ya bide sağım sıklığı çok fazla değil mi hangi ara bebişin ihtiyaçlarını giderip sağıma oturucaz sizin makinanız eller serbest makina mı
Ben programın başında sağdım başlangıcı görmek için bidaha program sonunda sağ dedi bana ben dün bir kere sağdım göğüslerim çok ağrıyordu sağım yerine şimdilik çokça emziriyorum saatleri kaç dk emzirdiğimi Çiş kaka notunu tutuyorum o bana gerekeni söylüyor ben memnunum

3 litreyi belki daha fazlasını içiyorum bende, uyku maalesef biraz az o uyudukça uyumayıp sağım yapıyorum çünkü beni emmiyor 2 saatte bazen 4 saate bir sağım yapıyorum.Sabah ilk sağdıgım 40 ya yakın çıkıyor ama sonrakiler 10-15-20 olabiliyor Bestlak bende de var almıstım günde 2-3 kez alıyorum birde lacmix ve solgarın takviyesini alıyorum sonra rezene çayı vs hepsini yapıyorum.Biraz kv sinirimi
Bozdu aramız bozuk eşimle tartışmalar oldu stres seviyem yükseldi belki o ve biraz uyku etkiliyordur bilmiyorum ama sadece sağarak da süt artar mı emin değilim, benim oğlan ağzına aksın istiyor kendisi damla damla çekmiyor uğraşmıyor belki emse daha çok artardı sütüm acaba sağmayı mı yanlış yapıyorum
Stres çok etkiliyor sütün oluşumunda gerçekten ilk zaman çok zor şeyler yaşadım bende eşimin ailesi tarafından, emse sizin bebişte süt inecek emmeyip inmezse sağım yapmakta işe yarar mı bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Ben de bebeğimin kilo alımı az olunca yemekti evdi hepsini saldım 😅 her gün misafir geliyordu artık kabul etmiyorum, boşluklarda ben de dinleniyorum, bebeğime odaklandım, misafirler de 40 tan sonra gelsin artık, gelenden gidenden çocuğumu ve kendimi ihmal ettim 😔
Boşver gitsin kendin ve bebeğinle ilgilen toparlandınız mı rutinlere geri dönersin 🙏🏻

İnşallah geçer zamanla bilmiyorum arka arkaya kustuğu bile oluyor bizim de bu gittiğimde soracağim inşallah doktora da canım sıkılıyor evet ama birşey de yapamıyorum sanki ona cnm daha çok sıkılıyor
Benim beş defa arka arkaya kustuğu nefesinin tıkandığı oldu. Elimizden gelecek birşeyde istesekte olmuyor canım ona canını sıkma tedbirlerini alır doktorunla görüşürsün elinden gelen bunlar

Normal doğum oldum doğumum çok zordu iç dış dikişlerim var 15 gün oldu ilk bir hafta çok zordu oturamıyordum hâlâ bile yan oturuyorum bazen çok ayakta kalınca ağrımaya başlıyor ama ilk gün ki ağrı yok
Kaç dikişin var ki canım peki kaşınma falan var mı dikiş yerinde

Gazını çıkartmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım ya nasıl yapmalıyım:KK43:
Bana doktor göğsüne al öyle sirtini ovala dedi ondan sonra yatır ayaklarını hafifçe karnına ittir ve karnına masaj yap dedi kuzu ben bazen yan yatırıp sırtını ovuyorum gazını çıkartıyor öylede

İyi akşamlar kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var 🥹 ben 9 kasımda regl oldum 14 kasımda ovu testine başladım 10/11 aralık gibi regl olmam gerekiyor düzenli ilşkimiz oldu bazen iki gün aşırı bazen her gün fakat son 3 gündür ovulasyon testlerim pik çıkıyor 3 gün üst üste pik olması normal mi ? her gün aynı saate yapıyorum hep pik bugün kaset test yaptım negatif çıktı kasıklarımda ağrı var sancı oluyor bazende başka bir belirtim yok sayılır sormak istediğim ben daha önce pik görmüştüm testte şimdi tekrar pik oldu ben tekrar mı yumurtluyorum nasıl değerlendirmeliyim daha önceki piki ve son 4 günü ekliyorum lütfen yardımcı olun 🥹🙏

Eklentiler

• IMG_1469.jpeg
    IMG_1469.jpeg
    197,1 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1589.jpeg
    IMG_1589.jpeg
    276,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1591.jpeg
    IMG_1591.jpeg
    160,2 KB · Görüntüleme: 9
Canım iç dikişim çok fazla biliyorum 2 saat diktiler çünkü ama sayısını söylemediler dışarda 5 dikişim var iç tarafta kaşıntı başladı ama aşırı değil. Doktor normal dedi iyileşme belirtisiymiş
Kaç dikişin var ki canım peki kaşınma falan var mı dikiş yerinde

Bana doktor göğsüne al öyle sirtini ovala dedi ondan sonra yatır ayaklarını hafifçe karnına ittir ve karnına masaj yap dedi kuzu ben bazen yan yatırıp sırtını ovuyorum gazını çıkartıyor öylede
Ben de yapıyorum canm bu dediklerini ama kusuyor yine kusuyor emzirir emzirmez bugün oturdum ağladım artık:(

Benim beş defa arka arkaya kustuğu nefesinin tıkandığı oldu. Elimizden gelecek birşeyde istesekte olmuyor canım ona canını sıkma tedbirlerini alır doktorunla görüşürsün elinden gelen bunlar
Haklısın canım benim ki hiç durma emiyim istiyor sanırım ondan kaynaklı da oluyor bir de gazı çok ama ben çıkartamıyorum da gazını çıkartayım diyene kadar kusuyoruz:( iyi olsunlar inşallah tüm kuzucuklarımız🤲🙏

Gazını çıkartmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım ya nasıl yapmalıyım:KK43:
Gazını çıkartmazsan mutlaka kusar biz eşimle bir formül var emdikten sonra alıyoruz elimize soda gazoz aklıma ne girişe onun gibi sallıyoruz omzumuza almamızla gaz çıkıyor sırtına pat pat vur yada eline yüz üstü yatır o şekilde ama gazını mutlaka çıkart

Back