Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
2. Aslinda dışı acisa krem fayda eder de icten aciyo
İlkinde daha dar oluyor ya acaba ondan mı diye düşündüm. Gaz olunca da gergin oluyor içten. Bebekler biyüdükçe ağrı artıyor valla. Ben de gerginim yemekten beri bebek hiç durmadı. Bazen bu kadar hareket normal mi diyorum. Canım yanıyor artık

İlkinde daha dar oluyor ya acaba ondan mı diye düşündüm. Gaz olunca da gergin oluyor içten. Bebekler biyüdükçe ağrı artıyor valla. Ben de gerginim yemekten beri bebek hiç durmadı. Bazen bu kadar hareket normal mi diyorum. Canım yanıyor artık
İlki hic hatirlamiyorum nasildi napiyodum 😁
Gaz bazi gunler cok zorluyo gerçekten ne yicemi sasirdim bende dün bi ara karnima bi yerini dayadi yumruk gibi hatta dokundum cekilmedi kasilma gibi oldu ondn beri aciyo

İlki hic hatirlamiyorum nasildi napiyodum 😁
Gaz bazi gunler cok zorluyo gerçekten ne yicemi sasirdim bende dün bi ara karnima bi yerini dayadi yumruk gibi hatta dokundum cekilmedi kasilma gibi oldu ondn beri aciyo
Valla Allah sabır versin bize bu süreç bitene kadar 🙏🏻 inşallah sorunsuz atlatırız

Merhaba arkadaşlar 29. haftama girdim. Bebeğin hareketleri resmen vajinamın biraz üzerinde kasıklarımda. Elimle bastırınca da oralarda olduğu belli sertliklerden. Böyle olan var mı ?

Kızlar merhaba son durum bildirmesi yapayım . Sabah ultrason bakıldı bebegın suyu iyiydi hareketleri de nst cekıldı dünden bugüne 8 saat arayla, Oda temız.Crp için 50 olmadan çok önemsemiyorum dedi. Antibiyotik devam.

Bebek başını tam dikişe dayamıştı oradaydı kafası, sıpa ya dur işte orda niye zorluyorsun bı 10 hafta daha dursan nolurrr sanki 🥲
İstirahat halinde olun enfeksiyon içinde bol bol su için inşallah zamanında gelir yavrunuz

Canım ne durumdasın?
Dualarımız seninle
Şu an gece 3.15
Yine nst ye bağlıyız..antibiyotik yapıldı yine ve 5 saatte biten koca bir serum var elimde.
Yarın öğleden sonra akibetimize karar verilecek
Lütfen dua edin. Geliyorsa da sağlıkla gelsin bebeğim . Dr birkaç hafta daha tutmak istiyor tabi. Ben bu birkac hafta nasıl olurum onu nasıl taşırım bilmiyorum. Aklımda o aniden olan kanlar içindeki halim.
Hastaneye yetiştik, ya bir daha yetistiremezsem korkusu.
Plasenta ayrılıyor demese, kanama bölgesi vs olsa sadece rahatlayacagim ama of..
Düşük önleyici iğne, ciğer geliştirici iğneler yapıldı. İnanın şu an ne yazdım bu mesajda onu bile bilmiyorum.

Şu an gece 3.15
Yine nst ye bağlıyız..antibiyotik yapıldı yine ve 5 saatte biten koca bir serum var elimde.
Lütfen dua edin. Geliyorsa da sağlıkla gelsin bebeğim . Dr birkaç hafta daha tutmak istiyor tabi. Ben bu birkac hafta nasıl olurum onu nasıl taşırım bilmiyorum. Aklımda o aniden olan kanlar içindeki halim.
Plasenta ayrılıyor demese, kanama bölgesi vs olsa sadece rahatlayacagim ama of..
Düşük önleyici iğne, ciğer geliştirici iğneler yapıldı. İnanın şu an ne yazdım bu mesajda onu bile bilmiyorum.
Bebişim önce sakin ol zaten öbür başlığını da okudum stres yapma eşini çağır güzel güzel doğuma şu kadar hafta var doğunca bunu yapalım şunu yapalım hayal kur pozitif kal inan bana çok savaşçılar benim de baş kısmı böyle kanamalı idi kaç kere kürtaj kelimesi duydum şimdi 32. Haftanın içindeyiz geldik buralara doğacak sağlıkla büyüyecek sen mükemmel bir anne olacaksın olumlu düşün plesanta ayrılsa bile hastanedesin anında müdahale olacak ve çok güzel ilerleyecek tek dersin aldıklarının bir tık büyük gelmesi olacak korkma

Bebişim önce sakin ol zaten öbür başlığını da okudum stres yapma eşini çağır güzel güzel doğuma şu kadar hafta var doğunca bunu yapalım şunu yapalım hayal kur pozitif kal inan bana çok savaşçılar benim de baş kısmı böyle kanamalı idi kaç kere kürtaj kelimesi duydum şimdi 32. Haftanın içindeyiz geldik buralara doğacak sağlıkla büyüyecek sen mükemmel bir anne olacaksın olumlu düşün plesanta ayrılsa bile hastanedesin anında müdahale olacak ve çok güzel ilerleyecek tek dersin aldıklarının bir tık büyük gelmesi olacak korkma
Biz de 31+3 teyiz ama 32.haftaya uyumluymuş.
Nst normalde 140-150 çıkıyordu az önce 180 oldu 50 oldu aniden. Kalbim yerinden çıkacaktı, şoka girdim .
Ebe sorun yok diyor cihazdan kaynaklı. Ölçüm yapmamış, yok kemer kaymış, yok makinanın kağıdı bitmiş vs.
Sanki ben kafaya taktikca daha tuhaf şeyler oluyor. Haklısın güzel düşünmem lazım
Güzel olacak inşallah

Suyum gelse, kasılma olsa bu denli korkmazdım da. İnanılmaz bir kanama boşaldı bir anda. Hiçbir şeyim yoktu.
Dekolman plesenta diye bir şey varmış. İnternetten bir şeyler okudukça kafayı yedim
Şu an şu saatte bile nst bağlı
Ciğer geliştirici iğne vs her şey yapıldı
Korkuyorum
Şimdi nasılsınız
Bu ara tansiyonum genelde 9a 6 çıkıyor. Düşük olması yüksek olmasından iyi demişti doktorum ama bu da bilmiyorum sorun yaratır mı?
Sorun olmaz diyorlar genelde ama tansiyonun olması gereken sanırım hamilelikte tansiyon biraz düşer normal tansiyonum bile benim 9-6 çıkmıyor en yüksek 8 -5 baygın baygın dolanıyorum o ayrıda 😅

Şu an gece 3.15
Çok geçmiş olsun. Kolay değil biliyorum ama kötü ihtimalleri düşünmemeye çalışın. Allah'ın izniyle sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız evladınızı. Bol bol dua edin ferahlatacaktır inşallah. Hastanede tüm önlemler alınıyordur eminim. Dualarımız sizinle. 💐

Merhaba arkadaşlar 29. haftama girdim. Bebeğin hareketleri resmen vajinamın biraz üzerinde kasıklarımda. Elimle bastırınca da oralarda olduğu belli sertliklerden. Böyle olan var mı ?
Ben aynı durumdayım. İlk oglumda da hep kasıklarımdaydı hareketi. Herkes kaburgam acıyor yukarılara vuruyor derken bebekleri icin ben o hissi hiç yaşamadım. Bu oğlumda da hep kasıklarda hareketler. Ama doktorum o kadar da aşağıda değil merak etme dedi. Annem de kimisi kasığındq taşır senin de oyle geçiyor galiba diyor.

Şu an gece 3.15
Sağlıkla gelsin canım, hiç stres yapma hastanede emin ellerdesin artık. En doğru zamanda alacaklar demek ki bundan sonra. Kritik zamanları atlattık, sadece dua edelim sana, her şey güzel olacak 🙏

Back