Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızımın da bu ara sebepsiz çığlık atarcasina ağlamaları var. Kendimi yalnız ve çaresiz hissediyorum evde kapana kısılmış gibi hissediyorum ve bir yandan vicdan azabı da çekiyorum böyle düşündüğüm için. Kızımı çok seviyorum ama eski beni de seviyordum şimdiki bene pek alışamadım. Rabbim gönlümüze ferahlık versinSelam kızlar naslsınız
Benim kız pek durmuyor sebepsiz ağlamaları var, buraya bile giremiyom , eski hayatımı özledimsanrm lohusa sendromu yaşiyorum
1 ay oldu alışamadm hala pek
Evet uykuya geçene kadar emmek istiyorlar emzik kullandın mı o biraz rahatlatıyor. Bende çok genzine süt kaçtığı için ve kustuğu için sık sık ters çevirip pat pat vururken farkettim ki öyle gazını daha rahat çıkarıyor, birde kafadını sol omzumdan aşağı sallar gibi tutup pat pat yaptığımda daha hızlı çıkıyor ama kucağımda yaptığımda bende çıkarmıyorum gazını. Bizde gaz çıksın çıkmasın kusma olduğu için o rutinimiz. Amin Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık afiyet versinHaklısın canım benim ki hiç durma emiyim istiyor sanırım ondan kaynaklı da oluyor bir de gazı çok ama ben çıkartamıyorum da gazını çıkartayım diyene kadar kusuyoruziyi olsunlar inşallah tüm kuzucuklarımız
![]()
Selam canım, inan konuşmaları bi okusan hepimiz aynıyız. Öyleki grup gece daha aktif çoğumuz uykuyu unuttuk, bebişler kriz. Aynı zorluklardan geçiyoruzSelam kızlar naslsınız
Benim kız pek durmuyor sebepsiz ağlamaları var, buraya bile giremiyom , eski hayatımı özledimsanrm lohusa sendromu yaşiyorum
1 ay oldu alışamadm hala pek
Ben ondan dolayı gitmiştim zaten doktora bir gün yanımdayken oldu nefesi tıkandı çocuğun ama doktor kilo alımı yerinde gidiyorsa bize hastalığı düşündürmez dediAynen bir kaç defa bizde de oldu burnundan da geldi kusarken
Ah ah cok zor gerçekten canm amin aminBenim kızımın da bu ara sebepsiz çığlık atarcasina ağlamaları var. Kendimi yalnız ve çaresiz hissediyorum evde kapana kısılmış gibi hissediyorum ve bir yandan vicdan azabı da çekiyorum böyle düşündüğüm için. Kızımı çok seviyorum ama eski beni de seviyordum şimdiki bene pek alışamadım. Rabbim gönlümüze ferahlık versin![]()
Giremiyom ki pek canm benim kızz hep kucakta uyuyor öyle olmasa da hep elinle temas edeceksin öyle uyuyacakSelam canım, inan konuşmaları bi okusan hepimiz aynıyız. Öyleki grup gece daha aktif çoğumuz uykuyu unuttuk, bebişler kriz. Aynı zorluklardan geçiyoruz
Ah ah cok zor gerçekten canm amin amin
Bende öyle bazen böyle hissetiğim için üzülüyorum o kadar istedin bekledin kızım neden böyle hissediyorsun diye kendimi sorguluyorum ama elimde değil
Bu sorgulama durumu sanırım çoğu annede var ama ben eşimin bana daha çok destek olacağını beklerken az destek görünce birde onun yıkımını yaşadım sanırım bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey evlatlarımız büyüyecek bu günler geçecek sımsıkı sarılalım, yıllar sonra dönüp baktığımda neden bunu yapmamişim dememek için![]()
Grupta zeytinyağ ile övme icirme falan biseyler yaziyorlardi kuzu istersen onları oku ben bunları yapıyorum az çok işe yariyor ama işte bebekten bebeğe değişiyorBen de yapıyorum canm bu dediklerini ama kusuyor yine kusuyor emzirir emzirmez bugün oturdum ağladım artık![]()
Ay deliricemSabah olunca da aklım hep sizdeydi hiç uyuyamadım gözlerim yanıyor demesin mi![]()
Küçücük boylarıyla huyları var işte canım. Dönemlik birşey mi acaba bizimkide kucakta uyuyor indiği an uyanıyor. Önemli olan beslenmesini sağlaman karnının doyması canım diğerine takılma bizde mama veriyoruzAh ah cok zor gerçekten canm amin amin
Bende öyle bazen böyle hissetiğim için üzülüyorum o kadar istedin bekledin kızım neden böyle hissediyorsun diye kendimi sorguluyorum ama elimde değil
Giremiyom ki pek canm benim kızz hep kucakta uyuyor öyle olmasa da hep elinle temas edeceksin öyle uyuyacak
Gece 1.5 saatte bir mama veriyoruZ beni emmiyor bu arada ona da ayrı takmştm ama şuan artık kendimi pek üzmüyorum
Ben bugün delirdimAy deliricem![]()
Hahahaha bende bugün sağlık ocağına gittim . Geçen gün eşim serdar ortaç ev hapsi almış diyordu . Aha demişim benimle aynıBen bugün delirdimkocama beni dışarı çıkar ölüyorum evde dedim tamam yemeğe gidelimmdedi neymiş hava soğukmuş eve yaptırmış gelmiş evde yedik gittim üstümü değiştirdim oğlanında giydirdim hafî gidiyoruz dedim sen gelmezsen biz gideriz
Dedim mecbur götürdü gezdirdi geldi bizi![]()
Bi doktora gidin mutlaka canım. Taksiye atla git ihmal etme.Kızlar lütfen yardım edin. Bebeğimi geçen hafta cuma günü sarılıktan yatırdık pazar günü taburcu olduk. Bugün gözlerinin içi tekrar sararmış hep uyuyor ağlamıyor bile zorla uyandırıp meme emdiriyorum. Değerleri tekrar mı yükseldi acaba eşim bugün iş için şehir dışına gitti hastaneye de götüremiyorum bebeğimin sesini özledim resmen ben ne yapacam bir akıl verin lütfen
Hahahahha hayat bize daha neler gösterecekhamilelikte ben yapmam dediğim ne varsa yaptığım bir akşam![]()
Bizim 5. Gün başladı canımKızlar gaz sancıları ne zaman başladı bebekleriniz de ? Kaçıncı gün de ortaya çıkıyor bu gaz durumu ?