Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
Şu an gece 3.15
Yine nst ye bağlıyız..antibiyotik yapıldı yine ve 5 saatte biten koca bir serum var elimde.
Yarın öğleden sonra akibetimize karar verilecek
Lütfen dua edin. Geliyorsa da sağlıkla gelsin bebeğim . Dr birkaç hafta daha tutmak istiyor tabi. Ben bu birkac hafta nasıl olurum onu nasıl taşırım bilmiyorum. Aklımda o aniden olan kanlar içindeki halim.
Hastaneye yetiştik, ya bir daha yetistiremezsem korkusu.
Plasenta ayrılıyor demese, kanama bölgesi vs olsa sadece rahatlayacagim ama of..
Düşük önleyici iğne, ciğer geliştirici iğneler yapıldı. İnanın şu an ne yazdım bu mesajda onu bile bilmiyorum.
Nasıl oldun? Dualarımız seninle 🙏🏻

Nasıl oldun? Dualarımız seninle 🙏🏻
Canım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.
12 gibi taburcu olacağım. İyi hal diyebilmemiz için 1 hafta kanama olmaması lazım, bundan sonra hep yatacaksın dedi.
Düşük önleyici iğne, antibiyotik ve progestan kullanacakmışım.
Bebek ne kadar dayanirsa o zamana kadar bizimle kalacak, muhtemel sezeryan olur dedi.
Hedef 4-5 hafta daha tutabilmek inşallah

12 gibi taburcu olacağım. İyi hal diyebilmemiz için 1 hafta kanama olmaması lazım, bundan sonra hep yatacaksın dedi.
Bebek ne kadar dayanirsa o zamana kadar bizimle kalacak, muhtemel sezeryan olur dedi.
Eve gidince iyice dinlen. Hiç kalkmamak ne demek iyi bilirim. Banyo bile kısıtlıydı ilk gebeliğimde ama bak az zaman kaldı. İnşallah hayırlısıyla geçecek bu günler 🙏🏻 bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına 🙏🏻

Kızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?

Kızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?
Canım bu benim ikinci hamileliğim ama aynı annenin gebelikleri birbirinden farklı olabiliyor. Şu an ben de 29. Haftamdayım karnım bazen hamur gibi yumuşacık ama bazen taş gibi kaskatı oluyor ve bebeğimi çok aşağıdan da hissediyorum. Bu hamileliğimde çok fazla çatı ağrısı çekiyorum geceleri vajinaya doğru baskı yapıyor yataktan ayağa kalkınca sanki öksürsem çıkacak gibi. Doktorum normal diyor bana. Aşağıda olması erken doğum riski mi bilmiyorum ama önemli olanın rahim uzunluğu olduğunu biliyorum. İnşallah zamanında gelirler 🌸

Eve gönderdiğine göre iyisin bak dedik sana 🥰 şimdi tek yapman gereken bebişin kilo aldıracak şeyler tüket hergun duzenlı.ve uzan kalkma bebişin dursun 37.haftaya kadar en az sonra zaten kucağında , çoook gecmış olsun ❤️❤️

Canım bu benim ikinci hamileliğim ama aynı annenin gebelikleri birbirinden farklı olabiliyor. Şu an ben de 29. Haftamdayım karnım bazen hamur gibi yumuşacık ama bazen taş gibi kaskatı oluyor ve bebeğimi çok aşağıdan da hissediyorum. Bu hamileliğimde çok fazla çatı ağrısı çekiyorum geceleri vajinaya doğru baskı yapıyor yataktan ayağa kalkınca sanki öksürsem çıkacak gibi. Doktorum normal diyor bana. Aşağıda olması erken doğum riski mi bilmiyorum ama önemli olanın rahim uzunluğu olduğunu biliyorum. İnşallah zamanında gelirler 🌸
Risk görmeseydi aslında ciğer geliştirici iğne de vurdurmazdı diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı inşallah

Risk görmeseydi aslında ciğer geliştirici iğne de vurdurmazdı diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı inşallah
Artık ciddi bir risk olana vurmuyorlar. Mevcut şartlarda artık 500 gr doğan bebegı bile yaşatacak teknolojı olduğu için doktorlar en ufak bir durumda ciğer geliştirici iğneyi vuruyorlar, bebek yaşasın diye . Ciddi bir düşük riski olmasa da yapıyorlar yanı 🙏

Artık ciddi bir risk olana vurmuyorlar. Mevcut şartlarda artık 500 gr doğan bebegı bile yaşatacak teknolojı olduğu için doktorlar en ufak bir durumda ciğer geliştirici iğneyi vuruyorlar, bebek yaşasın diye . Ciddi bir düşük riski olmasa da yapıyorlar yanı 🙏
Doğrudur bilemiyorum sağlıkla gelsin de şu süreci bi atlatalım

Cok şükür bak bugün alacaklar almayacaklar stresini attın 😃 evinde güzel güzel dinlen ve eğlenceli şeylere odaklan. Birkaç haftacik kaldı artık stres sıkıntı yapmak yok 👍

Çoook geçmiş olsun. Lütfen kendinize bu süreçte daha fazla dikkat edin ve olumlu düşünmeye çalışım. Bebeklerimiz birer savaşçı.. Bol bol dua edin.

cikibum cikibum gözün aydın diyelim bu da bişi demek ki korktuğun gibi değil eve gidince de kimseye kızıp tavırlanıp ayağa kalkma iş yapma banyoya da seyrek gir allahtan hava da soğuk 2-3 gün idare edersin eşine de nazlan yemeği de dışarıdan söyle kendini strese sokacak hiçbir şey yapma yorma 🫶

Bebegin iyi olsun da yatarsin hastane de yakinmis zaten doktorunla da iletisimde olursun surekli kilo aldircak seyler yemeye calis kan yapici seyler de tabi Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah 🤲

@beezuus
E Etaa
Siz nerelerdesiniz yazmıyorsunuz bayadır
Çok teşekkürler canım sorduğun için :)

32 haftalık oldum çalışabilir raporu aldım işe gidip geliyorum. 37 ye kadar çalışacağım bir sıkıntı olmazsa. cumartesi günü kontrol vardı nst ye girdim ilk defa iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. vallahi ben de durumlar böylee sende ne var ne yok yolunda mı her şey :)

Çok teşekkürler canım sorduğun için :)

32 haftalık oldum çalışabilir raporu aldım işe gidip geliyorum. 37 ye kadar çalışacağım bir sıkıntı olmazsa. cumartesi günü kontrol vardı nst ye girdim ilk defa iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. vallahi ben de durumlar böylee sende ne var ne yok yolunda mı her şey :)
Maşallah çalışabilmek her yiğidin harcı değil odadan odaya nasıl geçerim diye düşünüyorum çünkü 🫠
Bebeğimle uğraşıyorum memleketede geldik doğumu bekliyoruz bakalım daha da bir buçuk ay var çatı ağrılarıyla başetmeye çalışıyorum beni herşey iyi diye nst ye almadı doktor bidahakinde bakarız dedi bende bişey demedim sancı olmadığından

Herkese merhaba. Doğum yaklaştıkça doğumu nerde yapıcam düşüncesi sardı beni. Özele de gidiyorum, devlete de . Malum hastane fiyatları ve doktorumun da doğumu yaptırdığı hastaneler var. Özel muayenehanesine gidiyorum normalde. Doktorumu çok beğensem de çalıştığı hastaneler çok tercihim değil.
Devlet Hastanesi'nde ise tavsiye üzerine bir doktora gidiyorum ama malum yoğunluktan dolayı çok fazla içerde kalamıyoruz. Onunla ilgili de net değilim.
Kısacası çok kararsızım. Hem etik açısından hem durumlar açısından. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Benimle aynı olan var mı. Hem özele hem devlete gidenler neye karar verdiniz.

Herkese merhaba. Doğum yaklaştıkça doğumu nerde yapıcam düşüncesi sardı beni. Özele de gidiyorum, devlete de . Malum hastane fiyatları ve doktorumun da doğumu yaptırdığı hastaneler var. Özel muayenehanesine gidiyorum normalde. Doktorumu çok beğensem de çalıştığı hastaneler çok tercihim değil.
Devlet Hastanesi'nde ise tavsiye üzerine bir doktora gidiyorum ama malum yoğunluktan dolayı çok fazla içerde kalamıyoruz. Onunla ilgili de net değilim.
Kısacası çok kararsızım. Hem etik açısından hem durumlar açısından. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Benimle aynı olan var mı. Hem özele hem devlete gidenler neye karar verdiniz.
Benim doktorum özel hastne de idi ilkindede bundada ona takipliydim
Ama doktorumun yeni hastane değiştirdiğini öğrendim benim doğum yaptığım hastneden ayrılmış şuan bende büyük bir çıkmazdayım doktoruma diğer hastneyemi geçsem ama oranında doğumhane kısmını bilmiyorum yeni açılmış pahalı öncekinde kalsam artık doktorum yok doğumhaneyi biliyorum nasıl işliyor diye devlet burda hiç tavsiye edilmiyor maalesef yeni hastne açılacak yetişecekmi bana onuda bilmiyorum büyük bir bilinmezlik içindeyim

Eğer devlet güvenilirse memnun kalınıyorsa temiz yeni bir hastneyse heralde ilgiyi çok düşünmeden devlete giderdim ben özeli tercih etmezdim

Back