• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Ay kızlar ben de salgına yakalananlar kervanına katıldım 😵‍💫 boğazım çok ağrıyor, öksürüyorum, burnum aktı akacak. Durup durup doğuma az kala hastalandım. Çok üzgünüm. Doğal tarifi olan var mı? Ballı su, tavuk suyu çorba, limonlu ballı zencefilli karanfilli çaylar, ıhlamur, ballı süt, mandalina portakal 5 gündür hepsini yiyorum ama iyileşemedim. Daha da kötü oldum.
Multivitamin içiyor musun gerçekten durduk durduk son dakka hasta olduk bende bi tık düzeldim ama çok dıkkat ediyorum insanlara sarılmamaya falan ıhlamur iyi geldi bana geçmiş olsun doktora git bence artıyorsa

Aynı durumdayim 3. Günüm ve 4 gibi uyudum simdi hem mide yanmasi hem de diş agrissina geri uyandim uzanamiyorum midem aziyor çünkü 🥲 üstüne burnumun biri tıkalı öbürü akiyor sjjsjsjs balli limonlu sicak su içtim iki gündür bogazima iyi geldi şükür boğaz ağrısı yoktu bugün yatmadan da nane limon kaynatmistim ondan içtim 🙂↕️ baska fikrim yok hapşiriktan idrae kaçırıyorum bu da bonustu

Herkese günoooo✨✨✨✨

@karlicee gözün aydin canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzunu ❤️❤️❤️
Benim de öksürürken bir şeyler kaçıyor. Sefalet vallahi.... Kulağım da ağrımaya başladı.

Doğru söylüyorsun acı sevdiğim için dedim ama gerçekten yiyemem. En iyisi sade yemeklerle bu haftaları atlatmak. Sabah bol kaşarlı tost haşlanmış yumurta zeytin tek yedim ama gayet iyi geldi. Gün içerisinde rahattım biraz. Ama akşam kanat ızgara yiyince sosundan sanırım perişanlık. Uyuyacam uyuyamıyorum. Acaba kızımda acemi miydim anlamdım takmadım yoksa bunda naz yapayım derken bilinç altım mı beni bu hale getiriyor diye de düşünmüyor değilim 🤦‍♀️
Canım ekşi, acı, baharatlı mideni yakar. Asitli limon portakal vs de yememelisin. Gaz yapan besinler belki o kadar mide yanması yapmaz ama gene de yapma ihtimali var. Tuz kullanımına da dikkat et. Hazır sosları da bence tüketme. Çok salçalı yemek yeme salça soğan kavuruyoruz ya yemek yaparken o aslında bizim midemizi baya yoran bi yemek yapma tarzı ama türküz yani yapacak bir şey yok bizde salça soğan yağ kavur üstüne koyduğun yemek olur 🥲 ama işte mide rahatsızlığı çeken kişiler için çok iyi değil bu durum. Ben normalde de midem rahatsız olduğu için bunlara dikkat etmek zorundayım artık elimden geldiğince dikkat ediyorum ama tüm ömür böyle geçmiyor mecbur yiyorum ama ilaç kullanıyorum. Tabii kullandığım ilaç hamileyken asla kullanılmadığı için ejderhaya dçndüm çok fenalardayım. Ama emzirme döneminde doktoruma danışıp tekrar başlayacağım inşallah

Multivitamin içiyor musun gerçekten durduk durduk son dakka hasta olduk bende bi tık düzeldim ama çok dıkkat ediyorum insanlara sarılmamaya falan ıhlamur iyi geldi bana geçmiş olsun doktora git bence artıyorsa

İçmiyorum. Sadece demir ilacına devam ediyorum. Doktorum diğer tüm vitaminleri 2 hafta önce kesti. Son aya denk gelmesi çok kötü oldu. Nefes egzersizi falan yapamıyorum. Nefes alamıyorum ki...

Merhabalar sezeryan korktuğum gibi değildi ben de iyiyim Bebişler de 37 artı dört olduğu içim küveze girmediler şimdilik çok şükür. Ağrılarım var tabi sütüm gelmiyor mama ile destekliyoruz herkesten Allah razı olsun korkulacak bir durum değil ameliyat ❤️
Maşallah size 😇

Ay kızlar ben de salgına yakalananlar kervanına katıldım 😵‍💫 boğazım çok ağrıyor, öksürüyorum, burnum aktı akacak. Durup durup doğuma az kala hastalandım. Çok üzgünüm. Doğal tarifi olan var mı? Ballı su, tavuk suyu çorba, limonlu ballı zencefilli karanfilli çaylar, ıhlamur, ballı süt, mandalina portakal 5 gündür hepsini yiyorum ama iyileşemedim. Daha da kötü oldum.
Ayy ben de dunden beri fenayım, surda doguma yakın hastalandım durduk yere 😟

Merhabalar sezeryan korktuğum gibi değildi ben de iyiyim Bebişler de 37 artı dört olduğu içim küveze girmediler şimdilik çok şükür. Ağrılarım var tabi sütüm gelmiyor mama ile destekliyoruz herkesten Allah razı olsun korkulacak bir durum değil ameliyat ❤️
Canım gözünüz aydın, gule gule sağlıkla büyütün bebeklerinizi, darısı da bize olsun saglıkla alalım hepimiz kucagımıza 🌸🩷

Tebrik ederim 🤗 🧿

Maşallah sağlıklı güzel hayatları olsun 🍀 sütü kafana takma yanındalar ya sık sık emzirmeye calış masaj yap sıcak koy gelmesede kafana takma çok sevndim iyi olmanıza bizden tarihleri görelim 🧿💞

Tebrik ederim canım benim süt zaten hemen inmiyor ama sakın dertme annesi her türlü doyacak onlar beslenirler. Sıcak gazlı bezle kompress yapsınlar süt kanallarına o çok iyi geliyor

Canımmm hayırlı olsun, allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim yanında olmalarına❤️❤️❤️ keyfini sür bebeklerinin

Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün kaç kilo doğdular bende ikiz gebeyim size dün çok dua ettim darısı bizim başımıza inşallah

İçmiyorum. Sadece demir ilacına devam ediyorum. Doktorum diğer tüm vitaminleri 2 hafta önce kesti. Son aya denk gelmesi çok kötü oldu. Nefes egzersizi falan yapamıyorum. Nefes alamıyorum ki...
Allah Allah benimki kesmedi modunu düşürme herkes nefes egzersizi yaparak doğuma gitmiyor iyi olursun inşallah tez vakitte

kızlar çalışabilir raporu aldıktan sonra 5 hafta tam çalışmadan ayrılan var mı? nasıl yapıyoruz?3 hafta gelip pazartesi ayrılmak istiyorum artık. Tekrar çalışamaz raporu mu almam gerekir ? yoksa zaten o aralıkta ayrılma hakkım var diye direk dilekce versem kuruma olur mu?bilgisi olan varsa yazabilir mi ? daha önceki gebeliklerde 5 hafta çalıştıum sorun yaşamadım bunu nasıl yapacagımı bilemedim. netten baktım örnek bulamadım.

kızlar çalışabilir raporu aldıktan sonra 5 hafta tam çalışmadan ayrılan var mı? nasıl yapıyoruz?3 hafta gelip pazartesi ayrılmak istiyorum artık. Tekrar çalışamaz raporu mu almam gerekir ? yoksa zaten o aralıkta ayrılma hakkım var diye direk dilekce versem kuruma olur mu?bilgisi olan varsa yazabilir mi ? daha önceki gebeliklerde 5 hafta çalıştıum sorun yaşamadım bunu nasıl yapacagımı bilemedim. netten baktım örnek bulamadım.
Canım ben eksik rapor almıştım 5 hafta yerine 4 hafta sonra kendimi iyi hissedince ben uzattım raporu 5 haftaya. ik'a sorduğumda rapor aldığınız kurumun yeniden düzenlemesi gerekiyor demişti uzatmak ya da erken ayrılmak istersem.

Canım ben eksik rapor almıştım 5 hafta yerine 4 hafta sonra kendimi iyi hissedince ben uzattım raporu 5 haftaya. ik'a sorduğumda rapor aldığınız kurumun yeniden düzenlemesi gerekiyor demişti uzatmak ya da erken ayrılmak istersem.
hastaneden tekrar çalışamaz almam lazım o zaman . tamamdır canım teşekkür ederim.

Oh maşallah sağlıkla büyütmekte nasip olsun 🥰

Canım ekşi, acı, baharatlı mideni yakar. Asitli limon portakal vs de yememelisin. Gaz yapan besinler belki o kadar mide yanması yapmaz ama gene de yapma ihtimali var. Tuz kullanımına da dikkat et. Hazır sosları da bence tüketme. Çok salçalı yemek yeme salça soğan kavuruyoruz ya yemek yaparken o aslında bizim midemizi baya yoran bi yemek yapma tarzı ama türküz yani yapacak bir şey yok bizde salça soğan yağ kavur üstüne koyduğun yemek olur 🥲 ama işte mide rahatsızlığı çeken kişiler için çok iyi değil bu durum. Ben normalde de midem rahatsız olduğu için bunlara dikkat etmek zorundayım artık elimden geldiğince dikkat ediyorum ama tüm ömür böyle geçmiyor mecbur yiyorum ama ilaç kullanıyorum. Tabii kullandığım ilaç hamileyken asla kullanılmadığı için ejderhaya dçndüm çok fenalardayım. Ama emzirme döneminde doktoruma danışıp tekrar başlayacağım inşallah
Zaten bunların hepsine dikkat etsem yiyecek pek birşey kalmıyor. Son ayın ödülü☺️

Canım doktordan çalışamaz raporu alıp kuruma ver. Onlar iznini rapora göre başlatacaklar

Back