Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
Benim doktorum özel hastne de idi ilkindede bundada ona takipliydim
Ama doktorumun yeni hastane değiştirdiğini öğrendim benim doğum yaptığım hastneden ayrılmış şuan bende büyük bir çıkmazdayım doktoruma diğer hastneyemi geçsem ama oranında doğumhane kısmını bilmiyorum yeni açılmış pahalı öncekinde kalsam artık doktorum yok doğumhaneyi biliyorum nasıl işliyor diye devlet burda hiç tavsiye edilmiyor maalesef yeni hastne açılacak yetişecekmi bana onuda bilmiyorum büyük bir bilinmezlik için
Sizinki daha kötü olmuş. Ama sizin durumunuzda olsam endişelerimi doktorumla paylaşırdım ve onunla devam ederdim sanırım. Veya gittiğiniz hastanede güvenebileceğiniz doktor varsa o da bir tercih olabilir

Eğer devlet güvenilirse memnun kalınıyorsa temiz yeni bir hastneyse heralde ilgiyi çok düşünmeden devlete giderdim ben özeli tercih etmezdim
Evet hastane yeni ve imkanları da çok iyi. Kızımda özelde yaptım. hem oda o kadar küçüktü ki hem de yaz sıcağında klima çalışmadığı için bir hayli zor olmuştu.

Canım benim ... Teşekkür ederim iyi ki bu grup var.
12 gibi taburcu olacağım. İyi hal diyebilmemiz için 1 hafta kanama olmaması lazım, bundan sonra hep yatacaksın dedi.
Düşük önleyici iğne, antibiyotik ve progestan kullanacakmışım.
Bebek ne kadar dayanirsa o zamana kadar bizimle kalacak, muhtemel sezeryan olur dedi.
Hedef 4-5 hafta daha tutabilmek inşallah
Oh içimiz rahatladı bundan sonrası dinlen artık haber bile izleme kendini strese sokma yemek yapma hiç birşey yapma otur tv izle önemli olan sen ve bebiş şuan için bırak ev işleri herşey kalsın

kasık ve iç bacak kaslarımda baya bi ağrı var son 1 haftadır. magnezyum da kullanıyorum. özellikle ilk kalktığım anda pelvik kemiklerimde inanılmaz bir ağrım var.

doktora söyledim son gittiğimde (bu kadar şiddetli değildi başta) ultrason vs baktı bi sorun yok bi de enfeksiyon bakalım dedi o da temiz çıktı.

ne yapacağımı şaşırdım adım atmak bir işkence oldu, yaşayan varsa bana da bi akıl verse çok sevinirim
Birebir aynı şeyi yaşıyorum. Kalça, pelvik taban, pubis kemiği, bacaklarım her yerim ağrıyor. Dün artık korktuğum için doktora gittim bebek iyi çok şükür enfeksiyon da çıkmadı. Doktor dedi ki mecbur çekeceksin yapacak bir şey yok🤷🏻‍♀️ sanırım bu haftalarda önlenemez bir durum

Birebir aynı şeyi yaşıyorum. Kalça, pelvik taban, pubis kemiği, bacaklarım her yerim ağrıyor. Dün artık korktuğum için doktora gittim bebek iyi çok şükür enfeksiyon da çıkmadı. Doktor dedi ki mecbur çekeceksin yapacak bir şey yok🤷🏻‍♀️ sanırım bu haftalarda önlenemez bir durum
Benim doktorum da öyle dedi bazı gebelerde bu ağrılar fazla olabiliyor yapacak bir şey yok diye 🙁

Benim doktor da normal diyor. Ben sandalyede unutup bacak bacak üstüne atarsam veya rahatsiz oturursam daha da siddetlendigini farkettim bir de merdiven yüzünden. Simdi otururken bacaklarimi aciyorum masanin altinda evde de olabildiginde uzatıyorum ve birlestirmemeye çalışıyorum azaldi ama geçmedi tabi. Ozellikle hareketsiz durup kalkinca cok aci verici oluyor. Bazi kişiler bu agriyi sadece yatakta dönerken filan hissediyormus 🤔 biz biraz çekeceğiz gibi duruyor 🥲 bebekler iyi olsun da

İyi akşamlar hanımlar, temiz içerikli bebek çamaşır sabunu, şampuanı, pişik kremi, yağı vs araştırdığınız ürünler var mı acaba?

İyi akşamlar hanımlar, temiz içerikli bebek çamaşır sabunu, şampuanı, pişik kremi, yağı vs araştırdığınız ürünler var mı acaba?
Siveno biberon temizleyici ve deterjan mustela bebek bakım ürünleri kendime de zaten vücut losyonunu kullanıyorum.

cikibum cikibum hazır yatarken de alışveriş yaparsın ;) bak aklında olsun süt arttırmak için rezene, e bebek ten promalt içeceği, süt arttırıcı çay, bestlak damla bebeğin gazı için aktarlardan tatlı elma yağı, kiraz çekirdekli kemer, gaz damlası falan. Diğer kıyafet ihtiyaçları vs bakarsın bol bol 🤣

Benim doktor da normal diyor. Ben sandalyede unutup bacak bacak üstüne atarsam veya rahatsiz oturursam daha da siddetlendigini farkettim bir de merdiven yüzünden. Simdi otururken bacaklarimi aciyorum masanin altinda evde de olabildiginde uzatıyorum ve birlestirmemeye çalışıyorum azaldi ama geçmedi tabi. Ozellikle hareketsiz durup kalkinca cok aci verici oluyor. Bazi kişiler bu agriyi sadece yatakta dönerken filan hissediyormus 🤔 biz biraz çekeceğiz gibi duruyor 🥲 bebekler iyi olsun da
Ay evettt uzun süre yatınca çok ağrım oluyor benim de ayağa kalktığım zaman. Bir de geceleri sağıma soluma dönmeye çalışırken. Ben doğum kanalına falan mı girdi acaba diye korktum da alakası yokmuş. Bir çare magnezyum tablet yazdı doktor magosit diye bakalım onu deniycem inşallah işe yarar

Benim doktorum da öyle dedi bazı gebelerde bu ağrılar fazla olabiliyor yapacak bir şey yok diye 🙁
Benim doktor dedi ki bazen hastaneye bile yatırıyoruz bu ağrılardan tamamen anatomik bir şey yapacak bir şey yok dedi napalım 🤷🏻‍♀️ bebişler sağlıklı olsunlar da çekeriz artık

cikibum cikibum nasıl hissediyorsun? Moralini yüksek tut olur mu
Vallahi kelimenin tam anlamıyla canlı bomba gibi hissediyorum. Korkuyorum ama bir taraftan da eve gönderdiler bu riski almazlardı diyorum.
Psikolojim hariç bir sorunum da yok aslinda. Güç kuvvet olarak 32 haftadır ilk kez iyiyim belki de . Ama şimdi de ayağa kalkmam yasak

Back