2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Evet normal kabul ediliyir ama benim bebe rahatsiz oluyor kuzum ya ıkınmakdan cocuk domates gibi oluyor
benim ki 4-5 gün yapmadı en son o kadar ıkınıyordu ki bezini actim peteğin onunde kendisi sıktıkça kakası cıkıyor bırakınca geri içine kacıyordu ben de tuttum cıkardım baya sertleşmişti sonra rahat yaptı

Bizim şu emzikleri tutturmamız lazım ya

Kızlar doktorum bana 1 aylıkken göz muayenesi olacak dedi normal rutin muayene mi bu siz biliyor musunuz yaptırdınız mı

Reflü kusması olabiliyor. Emzirdikten ya da mamadan sonra mümkün oldugunca dik tutabiliyorsan hemen yatırmazsan iyi olur
dikkat etmeye çalışıyorum emzirdikten sonra ama benim minnoş rahat durmuyor ki basıyor çığlığı birakınca şaşırttrıyor insanı.mamayı da veriyorum acaba doymadı mı diye yine emmek istiyor yine

Bence vere vere bi süre sonra alışcak ben hep öyle duydum. Aventin normal olanı kullanıyorum onu sevmedi bir de soothie diye bir şey vardı acaba öyle değiştirerek bi denesek mi
Aynen ben de bir kaç aldım öyle farklı deniyorum chigago nun silikon var onu biraz sevdi ama işte biraz tutup atıyor sürekli daha hiç tutturamadım ben

“En son artık bebek bi yandan ağladı ben bir yandan ağladım” cümlesini çok görüyordum anlam veremiyordum dün yaşandı
İnsan çaresiz kalınca bir yerde yetersizlik hissiyle oluyor öyle durumlar cnm.geçecek bu güzel günlerin de kıymetini bilmek istiyorum ben bir yandan.azcık uslu dursada minnoşlar bol bol sevsek:)

Kızlar mandalina sizce gaz yapar mı dün dayanamadım yedim bir kaç tane hatta 3-4 tane olabilir yavrum sabaha kadar pırtlattı ama uyuyamadı tabi bende

Merhaba kızlar nasılsınız öncelikle bütün herkesin evladı hayırlı olsun Ameli sâlih ve salihlerden olsunlar bugün birazcık duygusaldım açıkçası bundan aylar öncesinde hepimiz bebeğin kesesini görüp, kalp atışını duyup heyecanımızı burada paylaşıyorduk şimdi de bebişlerimizi konuşuyoruz hamdolsun
Bugün bizim kırkımız çıkıyor içim çok tuhaf zaman su gibi, daha dün gibi karnımda oluşu, öyle mucizevi bir şeyin içindeyiz ki, çok çok kıymetliyiz çok güzel duygular içimde bir duygu seli var ve burada paylaşmak istedim.. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın

Kızlar şimdi Kv geliyor bir saat çocuğu görüp gidiyor ya ama ben kadını görünce sinirim zıplıyor, sonki laf sokmasından dolayı falan da…sizce bir sonraki geleceğim dediğinde bugün ziyaret kabul etmek istemiyorum desem ne kadar ayıp etmiş olurum ?

Kızlar mandalina sizce gaz yapar mı dün dayanamadım yedim bir kaç tane hatta 3-4 tane olabilir yavrum sabaha kadar pırtlattı ama uyuyamadı tabi bende
Kız o zaman hiçbişi yemeyelim Herşey gaz yapar ona kalırsa, erkek bebek gazlı oluyormus neyseki bizimki gazı gelince Alttan rahat salıyor

Canım emzik yapısı nasıl ben normal emzik almıştım 0-3 ay ona çok büyük gelmişti ve midesini bulandırıyordu. Daha sonrasında düz damaksız yenidoğana uygun aldım tuttu rahatlattı bizi inanılmaz meme emiyordu ve gerçekten bazen göğsümü boş çekip, emzik haline getirmişti. Emziği verirken ağzına ittirmedim memeyi verir gibi gezdirerek, diş alanlarına hafifçe sürerek verdim yavaş yavaş verdim çok ittirdi ama tuttu şükür

1 ayda toplasam iki ya da uc kere o sekilde uyumustur gunduzleri. Asla yatmiyor hep kucagimda. Tek elimle bisiler yapmakta ustalastim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…