2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
İğne tamam da coraspini bilemedim ya 🙄 zararı olsa vermez ama herhalde
Canım benim kanda pıhtı çıktı ben hem iğne hem ecopirin ( kan sulandırıcı aspirin) kullanıyorum . Belki doktorun riske atmak istememiştir . Sana zaten lu zaman kadar kullan şu zamanda bırak der. Dozajı ne kadar iğnenin ve hapın ?

Canım benim kanda pıhtı çıktı ben hem iğne hem ecopirin ( kan sulandırıcı aspirin) kullanıyorum . Belki doktorun riske atmak istememiştir . Sana zaten lu zaman kadar kullan şu zamanda bırak der. Dozajı ne kadar iğnenin ve hapın ?
İğne 4000 lik coraspin 100 mg. İste benim kafama takılan senin pıhtılaşma varken bunu vermiş. Benim pıhtılaşma yok🤔

biraz sakinleştim bişi olmaz inşallah cok üzgmüm ona bu üzüntüyü. yaşatmak istemezdim😣
Canım üzülmemeye çalış nasıl olsa geçmiştekiler gibi bu da unutulup gidecek. Yani ben de çok gerginim sürekli bi sebepten kızıyorum eşime alttan almadığında da büyüyor zaten çoook hassasız. Ama maalesef onlar bizim gibi ince düşünemiyor. Bebişlerimize stresten bişey olmaz Allahın izniyle ama bu stresle büyümesinler. Doğduktan sonra da hayatlarına yansımasın. Güzel düşün inşallah güzel olsun 🥲

Yok tutamıyorum ilk gün denedim titredin bildiğin. Ben midesi kötü gebelerden değilim galiba hep açım 🤣
Ay ben de tutamıyorum. Çok fazla bulantım yok ama midem hep bi huzursuz bişey yemek de istemiyorum ama en azından atıştırıyorum diye tutmuyorum bir de mide boş kaldıkça daha çok bulanıyor keşke tutabilsek ama 🫠

Benim iğne 6000 hap 150 mg. Dozaj yüksek benim sana göre. Peki sana ne zamana kadar kullan yada şu zaman bırak dedi mi
Hiii ne kadar kullanacağımı söylemedi. Önceki gebelikte doğuma kadar iğne kullandım. İyi o zaman ya en azından dozu dusukmus

Valla bende e öyleyim birde griptim yeni yeni atlatıyorum, halsizlik çöktüğü gibi yo yoo sakın düşürme kendini diyorum 😅😅
Canım vücudun dinlenmek istiyorsa dinlen uyumak istiyorsa uyu kendini çok zorlama sakın ☺️ ben çalışıyorum ama doktorum direk rapor verdi vermese de çalışamazmışım orası ayrı da 😅

Canım vücudun dinlenmek istiyorsa dinlen uyumak istiyorsa uyu kendini çok zorlama sakın ☺️ ben çalışıyorum ama doktorum direk rapor verdi vermese de çalışamazmışım orası ayrı da 😅
Yok yok zorlar mıyım hiç insan ne kadar kendini düşürse o kadarda kalkamıyor ondan canım 🥲😅 yoksa dinlenmeye çalışıyorum 😍

Selam herkese 🌸🌸🌸 genetik testte pihtilasmada sorun çıkmayan ama yine de coraspin kullanan var mı? Ben önceki gebeliğimde düşüklerim olduğu için sadece kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. Bu gebelikte başka doktora gittim hem iğne hem hap verdi. Gerek var mı bilemedim 🙄🙄
Canım bana test yapılmadı ama daha önce kaybım olduğu için ben de hem hap hem iğne kullanıyorum bu gebeliğimde

Canım üzülmemeye çalış nasıl olsa geçmiştekiler gibi bu da unutulup gidecek. Yani ben de çok gerginim sürekli bi sebepten kızıyorum eşime alttan almadığında da büyüyor zaten çoook hassasız. Ama maalesef onlar bizim gibi ince düşünemiyor. Bebişlerimize stresten bişey olmaz Allahın izniyle ama bu stresle büyümesinler. Doğduktan sonra da hayatlarına yansımasın. Güzel düşün inşallah güzel olsun 🥲
Cok sağolun kizlar iyi ki varsınız biraz kendime geldim uyumuşum cok hassasiz gerçekten erkekler bizi anlamiyorlar biraz daha katilar bize göre kelimenin nereye varacsğinni düşünmeden konusuyorlar

Kızlar cok aşiri üşüyorum neden olabilir ateşim yok ama iç ateş olabilir neden acaba ozelliklede gece yataga girince cok üşüyorum tıtrıyorum neden olabilir bebege zararı varmıdır hasta falan da değilim

Korkuyorum bebege bı zararı olur mu dıye randevumda 2 hafta sonra burda hemen gıdemıyırsun dr

Kızlar cok aşiri üşüyorum neden olabilir ateşim yok ama iç ateş olabilir neden acaba ozelliklede gece yataga girince cok üşüyorum tıtrıyorum neden olabilir bebege zararı varmıdır hasta falan da değilim
Annem bu yorumu okusa pekmez ye gızım kanın yok ondan üşüyorsun derdi. Bende de ayaklarım çok üşüyor. Aşırı zayıfsan kanın azsa yada hiçbir neden yoksa bile normal . Hormonlar malum horon tepiyor neler oluyor kim bilir içerde. Bana doktorum dedi ki işte şu var bu var diye saydım. Vücudunu dinle dedi. Uykun geliyorsa uyu üşüyorsan sıkı giyin sıcak ortama git miden yeme diyorsa yeme. Duş almak istemiyorsan alma. Sadece vücudunu dinle o seni doğru yönlendirir neye ihtiyacı varsa onu ister senden demişti

Sen ne zamana kadar kullanacakmışsın canım?
Doktor bir süre söylemedi fakat önceki gebeliğim sonlandığı gibi kan sulandırıcı hava başladık. Şimdi de keseyi görünce iğneye başladık. Sanırım doğuma kadar kullanılan yoksa doktorum derdi şu kadar süre diye

X