2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar merhaba benim son adet tarihim 30 Ocak 16 Mart'ta kan testi 6234 çıktı USG kontrol doktor 5 haftalık dedi 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok az duyuldu derinden geliyor dedi bu normal mi?

Kızlar bende bugün pembe akıntı geldi 1 2 silmem de devamı gelmedi, sanki gebelik var gibi geldi yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum diğer gebeliklerimden biliyorum. Haftaici kadın doğuma randevu aldım, bugün 8 gün oldu gecikeli. Gebelik yoksada genel muayene gideyim bi
İnşallah hayırlı haberdir gebesindir canım. Bende hiç kanama olmadı o yüzden bilmiyorum ama yerleşme kanaması daha öncede olmuş ya senin birde 8 gün baya çok inşalalh hamilesindir 🫣

Kızlar merhaba benim son adet tarihim 30 Ocak 16 Mart'ta kan testi 6234 çıktı USG kontrol doktor 5 haftalık dedi 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok az duyuldu derinden geliyor dedi bu normal mi?
Bende 5+6 da vajinal yolla dinledim kalbi benimde derinden geliyordu çok küçük ya ondan

İnşallah hayırlı haberdir gebesindir canım. Bende hiç kanama olmadı o yüzden bilmiyorum ama yerleşme kanaması daha öncede olmuş ya senin birde 8 gün baya çok inşalalh hamilesindir 🫣
Canım 2 3 günlük gecikmede test yaptım negatif çıktı o yüzden beklemiştim, bugün az az kahve akıntı geliyor ama adet yok yerleşmeye benzettim

Hayırlı olsun benim de aynı bu şekilde
Kendimi 6-7 aylık gibi hissediyorum
teşekkür ederim senin de hayırlı olsun inşallah 😍🫶🏻 eee daha şimdiden bebek bile mm ken daha nasıl olacak ilerde yani bu şişkinlik kafama çok takılıyor hareketim kısıtlanıyor 3 4 ay sonra çıkması lazımdı göbüşün

Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnanın şuan olumlu bir cümleniz bile benim modumu yükseltiyor. Çok tatlısınız ayrıca, Nazlı bebek demek:)

Rabbim şu mübarek günlerin hatrina bizi hayal kırıklığından korusun. Sağlıkli, hayırlı, güzel huylu evlatlar nasip etsin bizlere.
Her zamanda öyle olacağız ki birbirimize Allahın izniyle, çokça amin her duamıza💕 hep olumlu düşünücez, hep olumluya bağlıcaz💞

Öncelikle hayırlı mübarek olsun inşAllah, benimde öyleydi adetimi 5. Günü 7800 lerdeydi ama dinleyemedik 1 hafta sonra kalp atışını gördük, ondan 1 hafta sonra da duyduk 😍 minnacıklar daha ondan duyulmamıştıır

P plankolikanne kız bizde böyle liste yapalım neyimiz eksik diğer ay annelerinden 💜

Eklentiler

• IMG_7108.png
    IMG_7108.png
    187,2 KB · Görüntüleme: 57
Ayy daha iyi ol İnşaAllah 😍😍 bende sadece öğle ile ikindi arası hem acıkma hemde uyku okuyır, akşamları hiiç nerdeyse 🤭🌺
Ayyy benim de kolum hiçbirşeye kalkmıyor resmen o kadar halsiz ve uykulu hissediyorum ki kendimi 🥲 hiç böyle birisi değilimdir ama acayip bi yorgunluk var üzerimde hem de bahsettiğin gibi öğleyle ikindi arası iyice yoğunlaşıyor 😅

Ayyy benim de kolum hiçbirşeye kalkmıyor resmen o kadar halsiz ve uykulu hissediyorum ki kendimi 🥲 hiç böyle birisi değilimdir ama acayip bi yorgunluk var üzerimde hem de bahsettiğin gibi öğleyle ikindi arası iyice yoğunlaşıyor 😅
Bende de aynı durumlar sürekli uzanmak istiyorum ve esniyorum . Günün herhangi hep böyle. Ama akşam üzeri daha da yoğunlaşıyor

Selam kızçeler
6+5 muayene günümdü dün. Kalp atışını ultrasondan izletti. Ama bir sonra ki muayene dinleriz dedi. O an heyecandan neden diye bile soramadım resmen. Olsun çok şükür gördük ya moduna girdim sanırım. Zaten doktorum da herşey yolunda dedi.

Sanırım bir sonrakinde duyarız.

Ama ben gerçekten hasta gibiyim canım hiç bişey istemiyor. Midem bi tuhaf. Sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum. Bu hallere hiç alışık değilim. Zor bir süreç oluyor benim içinde :KK43:

Kizla eşimle tartiştim cok ağladim hiçkira hiçkira kasıklarim ağriyo şuan 😔
Sakin ol, zaten hassas bir dönemden geçiyoruz. Sen şimdi böyle kendini üzdüğün için psikolojik olarak da bebeğe bir zarar geldiğini düşünebilirsin. Ama bence hemen derşn nefesler al suyunu iç uzan biraz. Hiç bişey şu anda kendimizden ve bebeğimizden önemli değil. Hiç bişey olmaz allahın izniyle. Ama artık ağlama sakinleş

X