- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
Ay canım bu liste işini kimse ustlenmeyince almıştım ben ama hem çalışıyorum hem bu kadar detay çok zor olur
Hayırlı uğurlu olsun . Sanırsam daha güçlü dinle sesi diye öyle demiş bu haftalar da az ve derinden geliyor ya kalp atışı . Önemli olan pot pot kalbi görmek sağlıkla doğsun miniiiğinSelam kızçeler
6+5 muayene günümdü dün. Kalp atışını ultrasondan izletti. Ama bir sonra ki muayene dinleriz dedi. O an heyecandan neden diye bile soramadım resmen. Olsun çok şükür gördük ya moduna girdim sanırım. Zaten doktorum da herşey yolunda dedi.
Sanırım bir sonrakinde duyarız.
Ama ben gerçekten hasta gibiyim canım hiç bişey istemiyor. Midem bi tuhaf. Sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum. Bu hallere hiç alışık değilim. Zor bir süreç oluyor benim içinde
Yok tutamıyorum ilk gün denedim titredin bildiğin. Ben midesi kötü gebelerden değilim galiba hep açımCanım oruç tutabiliyor musun pekiii
Yapabilen anlayan var mı aramızda ???? Belki çıkar canım yoğunsan başkasına devrederiz sıkma canınıAy canım bu liste işini kimse ustlenmeyince almıştım ben ama hem çalışıyorum hem bu kadar detay çok zor olur
Ama yapabilirim diyen varsa ona da verebilirim. Yeni gelenleri bile zor takip ettim
biraz sakinleştim bişi olmaz inşallah cok üzgmüm ona bu üzüntüyü. yaşatmak istemezdimSakin ol, zaten hassas bir dönemden geçiyoruz. Sen şimdi böyle kendini üzdüğün için psikolojik olarak da bebeğe bir zarar geldiğini düşünebilirsin. Ama bence hemen derşn nefesler al suyunu iç uzan biraz. Hiç bişey şu anda kendimizden ve bebeğimizden önemli değil. Hiç bişey olmaz allahın izniyle. Ama artık ağlama sakinleş
Olmaz tabii ki. Ama artık bu üzüntüyü yaşamamak için sende kendini bu kadar hırpalama bu süreçte. Bizde geçen gün kavga ettik bende ordan tecrübe ettim. Bir daha asla hiç bişeyi bu kadar uzatıp kendime dert etmicem diye söz verdim.biraz sakinleştim bişi olmaz inşallah cok üzgmüm ona bu üzüntüyü. yaşatmak istemezdim
Valla bende e öyleyim birde griptim yeni yeni atlatıyorum, halsizlik çöktüğü gibi yo yoo sakın düşürme kendini diyorumAyyy benim de kolum hiçbirşeye kalkmıyor resmen o kadar halsiz ve uykulu hissediyorum ki kendimihiç böyle birisi değilimdir ama acayip bi yorgunluk var üzerimde hem de bahsettiğin gibi öğleyle ikindi arası iyice yoğunlaşıyor
senin ne kadarlık bnm 5 haftalık henüz ağladim ben ama normal bir kavgadan fazla hiçkira hiçkira ağladim hem deOlmaz tabii ki. Ama artık bu üzüntüyü yaşamamak için sende kendini bu kadar hırpalama bu süreçte. Bizde geçen gün kavga ettik bende ordan tecrübe ettim. Bir daha asla hiç bişeyi bu kadar uzatıp kendime dert etmicem diye söz verdim.
Takma kafana bu süreçte bizde çok hassas oluyoruz olacağız. Daha nelere kızıp kırılacağız hayatı dar edeceğiz eşlerimize .biraz sakinleştim bişi olmaz inşallah cok üzgmüm ona bu üzüntüyü. yaşatmak istemezdim
Yaa ben çok girmeye çalışıyorum açıkçası herkesin sürecini çok merak ediyorum, herkesin söylediği bir tecrübe oluyor bir de her mesaja bakıyorum neredeyse ama sorumluluk alabilir miyim bilemedimAy canım bu liste işini kimse ustlenmeyince almıştım ben ama hem çalışıyorum hem bu kadar detay çok zor olur
Ama yapabilirim diyen varsa ona da verebilirim. Yeni gelenleri bile zor takip ettim
Bende öyle yapmıştım. Ortada da çok önemli bir konu yoktu. Saçma sapan 1 saat deli gibi ağladım.senin ne kadarlık bnm 5 haftalık henüz ağladim ben ama normal bir kavgadan fazla hiçkira hiçkira ağladim hem de
Yani aktif biri uğraşabilecek biri olması iyi olur . Arkadaşımız yoğun ee birde hastaydı normal. Denersin eğer istersen yapabilirsen yaparsın olmadı sende devredersin nolcak kız ne sorumluluğuYaa ben çok girmeye çalışıyorum açıkçası herkesin sürecini çok merak ediyorum, herkesin söylediği bir tecrübe oluyor bir de her mesaja bakıyorum neredeyse ama sorumluluk alabilir miyim bilemedim
Saol canım benim tamam öyle yapacağim sakinleştim yeni yeni zaten endişelenmiyim rn iyisiBende öyle yapmıştım. Ortada da çok önemli bir konu yoktu. Saçma sapan 1 saat deli gibi ağladım.
Benim de o zaman 5 buçuk haftalıktı.
Sen bişey olcak diye korkup iyice endişelenme güzel düşün bişeycik olmayacak inşallah
Canımsın cok sağol canımTakma kafana bu süreçte bizde çok hassas oluyoruz olacağız. Daha nelere kızıp kırılacağız hayatı dar edeceğiz eşlerimize .o yüzden her seferinde üzme kendini
Sanırım net bir açıklaması olmasada tekrarlayan gebeliklerde veriliyor bende düşüklerden sonra pıhtılaşma testimde bazı doktorlar gerekli bazıları gereksiz iğne vs demesine rağmen son gittiğim doktor vermişti Rahmi güçlendirir iğneler falan da demişti bence doktoruna güven vardır bir bildiğiSelam herkesegenetik testte pihtilasmada sorun çıkmayan ama yine de coraspin kullanan var mı? Ben önceki gebeliğimde düşüklerim olduğu için sadece kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. Bu gebelikte başka doktora gittim hem iğne hem hap verdi. Gerek var mı bilemedim
Ee deneyelim o zaman bakalım birYani aktif biri uğraşabilecek biri olması iyi olur . Arkadaşımız yoğun ee birde hastaydı normal. Denersin eğer istersen yapabilirsen yaparsın olmadı sende devredersin nolcak kız ne sorumluluğusanki yapamayınca kızcaz mı
İğne tamam da coraspini bilemedim yaSanırım net bir açıklaması olmasada tekrarlayan gebeliklerde veriliyor bende düşüklerden sonra pıhtılaşma testimde bazı doktorlar gerekli bazıları gereksiz iğne vs demesine rağmen son gittiğim doktor vermişti Rahmi güçlendirir iğneler falan da demişti bence doktoruna güven vardır bir bildiği
Yaparsın yapamayacak olursan da söylersin canım P plankolikanne sen Y Ysayy1 arkadaşa devredebiliyor musun sayfayı canım?Ee deneyelim o zaman bakalım birelimden geldiğince yapmaya çalışırım