Süt iç canm iyi geliyorKızlar mide yanması, ekşimesi sizde de oluyor mu bir çözüm bulabildiniz mi ?
Çok doğal o zaman
İnşallah hayırlı haberdir gebesindir canım. Bende hiç kanama olmadı o yüzden bilmiyorum ama yerleşme kanaması daha öncede olmuş ya senin birde 8 gün baya çok inşalalh hamilesindirKızlar bende bugün pembe akıntı geldi 1 2 silmem de devamı gelmedi, sanki gebelik var gibi geldi yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum diğer gebeliklerimden biliyorum. Haftaici kadın doğuma randevu aldım, bugün 8 gün oldu gecikeli. Gebelik yoksada genel muayene gideyim bi
Bende 5+6 da vajinal yolla dinledim kalbi benimde derinden geliyordu çok küçük ya ondanKızlar merhaba benim son adet tarihim 30 Ocak 16 Mart'ta kan testi 6234 çıktı USG kontrol doktor 5 haftalık dedi 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok az duyuldu derinden geliyor dedi bu normal mi?
Canım 2 3 günlük gecikmede test yaptım negatif çıktı o yüzden beklemiştim, bugün az az kahve akıntı geliyor ama adet yok yerleşmeye benzettimİnşallah hayırlı haberdir gebesindir canım. Bende hiç kanama olmadı o yüzden bilmiyorum ama yerleşme kanaması daha öncede olmuş ya senin birde 8 gün baya çok inşalalh hamilesindir
teşekkür ederim senin de hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun benim de aynı bu şekilde
Kendimi 6-7 aylık gibi hissediyorum
Olduuuu çubuk kraker ve su ile buldum çözümü ben hem de ne yandı ekşidiKızlar mide yanması, ekşimesi sizde de oluyor mu bir çözüm bulabildiniz mi ?
Her zamanda öyle olacağız ki birbirimize Allahın izniyle, çokça amin her duamızaÇok çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnanın şuan olumlu bir cümleniz bile benim modumu yükseltiyor. Çok tatlısınız ayrıca, Nazlı bebek demek:)
Rabbim şu mübarek günlerin hatrina bizi hayal kırıklığından korusun. Sağlıkli, hayırlı, güzel huylu evlatlar nasip etsin bizlere.
Ayy daha iyi ol İnşaAllahÇok şükür daha iyiyim sürekli uyumak istiyorum
Öncelikle hayırlı mübarek olsun inşAllah, benimde öyleydi adetimi 5. Günü 7800 lerdeydi ama dinleyemedik 1 hafta sonra kalp atışını gördük, ondan 1 hafta sonra da duydukKızlar merhaba benim son adet tarihim 30 Ocak 16 Mart'ta kan testi 6234 çıktı USG kontrol doktor 5 haftalık dedi 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok az duyuldu derinden geliyor dedi bu normal mi?
Ayyy benim de kolum hiçbirşeye kalkmıyor resmen o kadar halsiz ve uykulu hissediyorum ki kendimiAyy daha iyi ol İnşaAllahbende sadece öğle ile ikindi arası hem acıkma hemde uyku okuyır, akşamları hiiç nerdeyse
Bende de aynı durumlar sürekli uzanmak istiyorum ve esniyorum . Günün herhangi hep böyle. Ama akşam üzeri daha da yoğunlaşıyorAyyy benim de kolum hiçbirşeye kalkmıyor resmen o kadar halsiz ve uykulu hissediyorum ki kendimihiç böyle birisi değilimdir ama acayip bi yorgunluk var üzerimde hem de bahsettiğin gibi öğleyle ikindi arası iyice yoğunlaşıyor
Ben de söyledim ama vakit bulamadı sanırım
Canım oruç tutabiliyor musun pekiiiBende de aynı durumlar sürekli uzanmak istiyorum ve esniyorum . Günün herhangi hep böyle. Ama akşam üzeri daha da yoğunlaşıyor
Sakin ol, zaten hassas bir dönemden geçiyoruz. Sen şimdi böyle kendini üzdüğün için psikolojik olarak da bebeğe bir zarar geldiğini düşünebilirsin. Ama bence hemen derşn nefesler al suyunu iç uzan biraz. Hiç bişey şu anda kendimizden ve bebeğimizden önemli değil. Hiç bişey olmaz allahın izniyle. Ama artık ağlama sakinleşKizla eşimle tartiştim cok ağladim hiçkira hiçkira kasıklarim ağriyo şuan