Hayırlı olsun canım. Sürecin nasıl geçti.Kizlar bn doğum yaptim çok güzel bir duyguymuş
Az önce doğurmak istiyorum artık diye ağladımAl benden de o kadar serviksim de kısalmamış dahaaçıklık yok sancı yok hiçbir şey yok. Bekliyoruz hala
Sağ ol canımCanım kızlar bana emboli çorabı yada varis çorabı giy dediler bana doktor varis çorabını kan sulandırıcı olanlara veriyoruz dedi sen emboli giy dedi bana iki gün hiç çıkarmadan giydim çok şükür geçti
Al benden de o kadar. Bakalım yarın ki kontrol de ne diyecek doktor. Suni sancıyla başlatacak bu gidişle.Az önce doğurmak istiyorum artık diye ağladımbende nişan gelse rahatlicam en azından açılmaya başladı dicem ya ama tık yok ya neler neler yapıyorum adaçayları melisa çayları narlar hurmalar yer silmeler yapmadığım şey yok ama tık yok
Bende perşembe günü kontrole gideceğim eğer sezaryen yada suni sancı önerirse hemen kabuk edeceğim şuanda 38+2 deyim ama dayanamicam suyumda fazla olduğu için karnım üçüz karnı gibi oğlan zaten iri. Sağlığımız yerinde olsun şikayetçi olduğumdan değil ama dile kolay 9 ay her ay başka başka şeylerle boğuştuk yorulduk. Benim psikolojim artık bitmiş durumda bu halde lohusalığı nasıl geçireceğim bilemiyorumAl benden de o kadar. Bakalım yarın ki kontrol de ne diyecek doktor. Suni sancıyla başlatacak bu gidişle.
Ben hep normal doğum düşündüm ama bugğn doktor sezeryan yapalım istersen dese tamam dicektim. Hiç yönlendirmedi ama o kadar bekledin 1 hafta daha bekleyelim dediBende perşembe günü kontrole gideceğim eğer sezaryen yada suni sancı önerirse hemen kabuk edeceğim şuanda 38+2 deyim ama dayanamicam suyumda fazla olduğu için karnım üçüz karnı gibi oğlan zaten iri. Sağlığımız yerinde olsun şikayetçi olduğumdan değil ama dile kolay 9 ay her ay başka başka şeylerle boğuştuk yorulduk. Benim psikolojim artık bitmiş durumda bu halde lohusalığı nasıl geçireceğim bilemiyorum
Biz de avent ile veriyoruz çok sevindimPhilips avent aldk . Bugün uzun bir aradan sonra emdi bir mutlu oldum bir mutlu oldum:)
Cnm aynı durumdayız sanırım süt sağıyor musun ? 80-90 benimki de içiyo 3500 kilosu, 30-40 da süt sağıyorum günde ama kaşıkla veya enjektörle veremem 80-90 ml i biberon + emme olabilse keşke ?Bana da biberonu bırakalım dedi dedim ben çocuğumun kilo kaybını göze alamam o zman sütünü arttırmaya odaklanalım şimdi diğerini sonra çözeriz dedi kaşık biberon ben bi hafta verdim ama 80-90 ml mama içiyo şu an verilecek gbi değil
Keşke ya sağıyorum çıkanı veriyorum bendeCnm aynı durumdayız sanırım süt sağıyor musun ? 80-90 benimki de içiyo 3500 kilosu, 30-40 da süt sağıyorum günde ama kaşıkla veya enjektörle veremem 80-90 ml i biberon + emme olabilse keşke ?
Canm mamayi kiloya göre veriyorsun dimi benmkide 4000 kilo 90 içiyor bir ara bana çok geldi ama normalmiş demekkiCnm aynı durumdayız sanırım süt sağıyor musun ? 80-90 benimki de içiyo 3500 kilosu, 30-40 da süt sağıyorum günde ama kaşıkla veya enjektörle veremem 80-90 ml i biberon + emme olabilse keşke ?
Bi öğünde mi 90 içiyorCanm mamayi kiloya göre veriyorsun dimi benmkide 4000 kilo 90 içiyor bir ara bana çok geldi ama normalmiş demekki
Benim oğlan mamayı biberondan içiyor ama benim sağdığım sütü içmiyor tuhaf bi şekildeKeşke ya sağıyorum çıkanı veriyorum bende
Allah Allah çay kaşığı ile vermeyi denedin mi peki ben öyle yapıyorumBenim oğlan mamayı biberondan içiyor ama benim sağdığım sütü içmiyor tuhaf bi şekilde
Evet 80-90 içiyorBi öğünde mi 90 içiyor
Anne sütü ne kadar alıyor bende mama takviyesi veriyorum başladım da 30 cc veriyorum aynı anda iki göğsümü de emiyor sağı tam boşaltmıyor ama solu boşaltıyorEvet 80-90 içiyor
Öyle deneyeyim bir de bakalım çay kaşığı ile denemedim biberona direk sağıp veriyorumAllah Allah çay kaşığı ile vermeyi denedin mi peki ben öyle yapıyorum
Şurda 3 kişi kaldık canım galibaAz önce doğurmak istiyorum artık diye ağladımbende nişan gelse rahatlicam en azından açılmaya başladı dicem ya ama tık yok ya neler neler yapıyorum adaçayları melisa çayları narlar hurmalar yer silmeler yapmadığım şey yok ama tık yok
Annem zaten kalmaz uykusuz kalamıyor kv kalsa uyuyor zaten gece ben bakıyorum yani bi ev işi için yardım ediyor onuda ben yapıyorum az az yaniSizmi istemediniz yoksa annelermi kalmadılar yalnız bakmak daha iyi ama işte ilk zamanlar acemilik yanlış birsey yaparm hissi vardı bende
Bende sezaryenden çok korkuyorum hep normal istedim hatta sezaryen dese doktor değiştirecektim neredeyse 1 hafta öncesine kadar böyle düşünüyodum ama artık cidden zaman geçmiyo normalde 1 sn şuan 1 saat gibi geçiyoBen hep normal doğum düşündüm ama bugğn doktor sezeryan yapalım istersen dese tamam dicektim. Hiç yönlendirmedi ama o kadar bekledin 1 hafta daha bekleyelim dedi