2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Al benden de o kadar serviksim de kısalmamış daha açıklık yok sancı yok hiçbir şey yok. Bekliyoruz hala
Az önce doğurmak istiyorum artık diye ağladım bende nişan gelse rahatlicam en azından açılmaya başladı dicem ya ama tık yok ya neler neler yapıyorum adaçayları melisa çayları narlar hurmalar yer silmeler yapmadığım şey yok ama tık yok

Al benden de o kadar. Bakalım yarın ki kontrol de ne diyecek doktor. Suni sancıyla başlatacak bu gidişle.

Al benden de o kadar. Bakalım yarın ki kontrol de ne diyecek doktor. Suni sancıyla başlatacak bu gidişle.
Bende perşembe günü kontrole gideceğim eğer sezaryen yada suni sancı önerirse hemen kabuk edeceğim şuanda 38+2 deyim ama dayanamicam suyumda fazla olduğu için karnım üçüz karnı gibi oğlan zaten iri. Sağlığımız yerinde olsun şikayetçi olduğumdan değil ama dile kolay 9 ay her ay başka başka şeylerle boğuştuk yorulduk. Benim psikolojim artık bitmiş durumda bu halde lohusalığı nasıl geçireceğim bilemiyorum

Ben hep normal doğum düşündüm ama bugğn doktor sezeryan yapalım istersen dese tamam dicektim. Hiç yönlendirmedi ama o kadar bekledin 1 hafta daha bekleyelim dedi

Cnm aynı durumdayız sanırım süt sağıyor musun ? 80-90 benimki de içiyo 3500 kilosu, 30-40 da süt sağıyorum günde ama kaşıkla veya enjektörle veremem 80-90 ml i biberon + emme olabilse keşke ?

Cnm aynı durumdayız sanırım süt sağıyor musun ? 80-90 benimki de içiyo 3500 kilosu, 30-40 da süt sağıyorum günde ama kaşıkla veya enjektörle veremem 80-90 ml i biberon + emme olabilse keşke ?
Keşke ya sağıyorum çıkanı veriyorum bende

Canm mamayi kiloya göre veriyorsun dimi benmkide 4000 kilo 90 içiyor bir ara bana çok geldi ama normalmiş demekki

Şurda 3 kişi kaldık canım galiba O kadar iyi anlıyorum ki seni
Ben de bugün kontrole gittim 40 yarın bitmiş oluyor. 2 gün sonra yine kontrol takip sonra suni sancı ile başlatacağız gibi görünüyor. Her gün herkese güncelleme ve açıklama yapıyorum

Sizmi istemediniz yoksa annelermi kalmadılar yalnız bakmak daha iyi ama işte ilk zamanlar acemilik yanlış birsey yaparm hissi vardı bende
Annem zaten kalmaz uykusuz kalamıyor kv kalsa uyuyor zaten gece ben bakıyorum yani bi ev işi için yardım ediyor onuda ben yapıyorum az az yani

Ben hep normal doğum düşündüm ama bugğn doktor sezeryan yapalım istersen dese tamam dicektim. Hiç yönlendirmedi ama o kadar bekledin 1 hafta daha bekleyelim dedi
Bende sezaryenden çok korkuyorum hep normal istedim hatta sezaryen dese doktor değiştirecektim neredeyse 1 hafta öncesine kadar böyle düşünüyodum ama artık cidden zaman geçmiyo normalde 1 sn şuan 1 saat gibi geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…