Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Canını hiç sıkma canım. Orada bir karışıklık olmuştur. Sen gebelik haftası ilk regl gununden hesaplamaya devam et. Bazen erken döllenme veya geç döllenmeye göre doktor değişiklik yapıyor ama genel olarak hesap bu şekilde yapılır. Eğer doktor kafanı daha çok karıştırıyorsa değişiklik yapmak daha iyi olabilir. İlk gebelik ilk heyecanlar. Stresli oluyor ister istemez. Sen ne güzel kalp atışını falan duymussun. Sıkıntı yoktur Allah in izniyle.

Selam kızlar, doktorunuzu nasıl seçtiniz? Özel hastane mi özel muyenehane mi yoksa devlete mi gidiyorsunuz kontroller için?

Selam kızlar, doktorunuzu nasıl seçtiniz? Özel hastane mi özel muyenehane mi yoksa devlete mi gidiyorsunuz kontroller için?
Ben şimdilik devlete gidicem canım 900 mt evime 🤭 açıkçası çok cazip geldi yakınlık ☺️ ilkini özel doktorla özel hastanede yaptım. Hiç de pişman değilim. Doktorumu çok seviyordum. Ama doğumları bıraktı. Ben de şimdi bir de devlet hastanesi denicem

Benim geçen sene hayati önem taşıyan sezeryanımın üstesinden gelip beni diğer evlatlarıma sapasağlam gönderen doktorumla devam edicem bu hamileliğimi de başka doktoralara artık imkanı yok güvenemem

Canını hiç sıkma canım. Orada bir karışıklık olmuştur. Sen gebelik haftası ilk regl gununden hesaplamaya devam et. Bazen erken döllenme veya geç döllenmeye göre doktor değişiklik yapıyor ama genel olarak hesap bu şekilde yapılır. Eğer doktor kafanı daha çok karıştırıyorsa değişiklik yapmak daha iyi olabilir. İlk gebelik ilk heyecanlar. Stresli oluyor ister istemez. Sen ne güzel kalp atışını falan duymussun. Sıkıntı yoktur Allah in izniyle.
Duymadim ki daha duyulmaz dedi stressa sokan kafa karistiran sey oldu, yarin aristirip baska doktora gidicem

ben kilolu gebe olduğum için mi bilmem ama doktor şunları yasakladı: asitli içecekler, işlenmiş gıdalar: sucuk sosis salam vb, turşu, şerbetli tatlılar, sakatatlar, başla hatırlamıyorum. topuklu ayakkabı giyme dedi. Yatarken sağ veya soluna dizlerini karnına çekerek yat dedi. Şişede böyle bir şeyler dedi mi acaba ?

ben kilolu gebe olduğum için mi bilmem ama doktor şunları yasakladı: asitli içecekler, işlenmiş gıdalar: sucuk sosis salam vb, turşu, şerbetli tatlılar, sakatatlar, başla hatırlamıyorum. topuklu ayakkabı giyme dedi. Yatarken sağ veya soluna dizlerini karnına çekerek yat dedi. Şişede böyle bir şeyler dedi mi acaba ?
Turşu niye yasak ya 🥲

Benim de sürekli midem boş gibi geliyor. Ne kadar cok yersem yiyim. Hemen acikiyorum. Ama öyle böyle bir acıkma değil. Sanki kıtlıktan çıkmışım gibi. Bu gebeliğimde çok kilo almaya meyilliyim gibi geldi 😔

İnan bilmiyorum ama turşu çok severim 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz, o zaman soracağım tekrar. Kalp atışı için genelde 6 haftalık çağrılmış ama beni 7. Haftada çağırdı Ahaha zaman geçmiyor sankiii
Tuzlu diyedir canım. Çok su tutuyor vücutta tuz. Ödem yapıyor.

7. hafta iyidir ya garanti olur kalp atışı görmek. Ben de ilk kontrolume 7+5 TE randevu aldım ❤️

Bana eti tam pişirerek ye içi pembe kalmasın dedi. Şarküteri yok, somon füme ve onun gibi pişmemiş veya işlenmiş herhangi bir et yok. Yumuşak peynirlerler ve pastörize olmamış peynirler yok. Yumurtanın sarısı tam pişecek ama çok da pişmeyecek. Pastörize olmamış hiç bir süt ve süt ürünü tüketilmeyecek. Meyveler kabuğuyla yenmeyecek. Kesin unuttukların vardır 😅

X