Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Kızlar benim oğlus cok hareketli, bu kadari fazla mi acaba diye tribe girmeye basladim son bir kac gundur. Hastayim surekli hapsiriyorum, oksuruyorum, esim de kalkti ya o da hastalandiysa ve hapsiriyorsa o yuzden bu kadar hareket hissediyorsan dedi ve beni mahvetti😥
Yok canım oyle bısey olamaz merak etme,benımkı bazı gun bır dakıka durmuyor allah allah noluyo dıyorum bazı gunde cok derınlerde cok az hıssedıyorum.o bebegın durdugu yere gore uykusuna vs gore degısıyor,bebege gecmez merak etme.🥰

Kızlar benim oğlus cok hareketli, bu kadari fazla mi acaba diye tribe girmeye basladim son bir kac gundur. Hastayim surekli hapsiriyorum, oksuruyorum, esim de kalkti ya o da hastalandiysa ve hapsiriyorsa o yuzden bu kadar hareket hissediyorsan dedi ve beni mahvetti😥
Yok canım hareketli olmasa da ona takılabilirdin yediğine uykusuna göre değişiyor biliyorsun hareketle

Eklentiler

• IMG_20241204_145351.jpg
    IMG_20241204_145351.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 60
Hareketli olması sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş canım hiç korkma🥰

Kızlar merhaba böbrek ağrısı yaşayan var mı? Bende idrar yolu enfeksiyonu cıkmıstı 1 haftalık antibiyotik kullandım. Yarın tekrar test vericem ama gectiğini sanmıyorum aynı devam ediyor ve böbreğim cok ağrı yağıyor.

Tabiii canımm daha uyguuun orasıı. Kapı süsü, hediyelik ve çiko yaptırcam. Hediyelik olarak kolonya düşünüyorum. Ama kaç tane yaptırsam bilemedim
Ben elli düşünmüştüm aslında hastaneye çok gelen olmaz diye ama sonradan ev ziyaretleri oldukça evde de veririm diye düşündüm o yüzden yüz tane yaptırırım galiba. Plastik sprey şişeye karar verdim ben kolonyada. Kiloluk alıp kendimiz doldururuz.

Ben elli düşünmüştüm aslında hastaneye çok gelen olmaz diye ama sonradan ev ziyaretleri oldukça evde de veririm diye düşündüm o yüzden yüz tane yaptırırım galiba. Plastik sprey şişeye karar verdim ben kolonyada. Kiloluk alıp kendimiz doldururuz.
Aynen aynen ben de öyle yapıcam. Arkadasım aldığı yerden memnun kaldı atarım buraya. Ya ben sonradan mevlüt yapıcam orada dağıtmak için de bi kuruma bağış yapıp magnet tipi bişi yaptırıp dağıtmayı düşünüyorum

Aynen aynen ben de öyle yapıcam. Arkadasım aldığı yerden memnun kaldı atarım buraya. Ya ben sonradan mevlüt yapıcam orada dağıtmak için de bi kuruma bağış yapıp magnet tipi bişi yaptırıp dağıtmayı düşünüyorum
Evet çok mantıklı aslında. Biz sünnet işini de doğunca bebekken halledelim dedik. Beş aylık falan olunca ben de mevlüt düşünüyorum o zaman dediğin gibi birşey yapabilirim ben de güzel olur 🥰

Kızlar selam, göğüs altında hatta kaburgada diyebilirim ağrı yaşayan var mı ya 😂 anlatması zor ama kaburga batması gibi ve sadece sol tarafımda oluyor sanki orda baskı var gibi
Ben bennn baskı acıma hissi var canım🫠 benim ikizlerim olacak birinin pozisyonu baş yukarda ayakları aşağıda ondan dedi doktor

Evet çok mantıklı aslında. Biz sünnet işini de doğunca bebekken halledelim dedik. Beş aylık falan olunca ben de mevlüt düşünüyorum o zaman dediğin gibi birşey yapabilirim ben de güzel olur 🥰
Tema vakfı falan var orası olabilir bak incele çok mantıklı 🥰 ben hemen mevlüt yapıcaktım hani gelen giden bitsin diye ama benim tam ramazana denk geliyor😅😅 mecbur bayram falan bitince yapılcak o da 1 aylık olcak. Sünneti de aynen 3 aylık falan yapabilirim dedim

Tema vakfı falan var orası olabilir bak incele çok mantıklı 🥰 ben hemen mevlüt yapıcaktım hani gelen giden bitsin diye ama benim tam ramazana denk geliyor😅😅 mecbur bayram falan bitince yapılcak o da 1 aylık olcak. Sünneti de aynen 3 aylık falan yapabilirim dedim
Evet doğru ramazan da geliyor. O kadarlık olsunlar da burada onları da konuşuruz 🥰😍

X