Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Ben de lierac kullandım ve normalde ergenlikte çatlayan vücudum bu süreçte çatlamadı çok şükür 🙏 Banyo sonrası ve kaşıntı olursa atlamadım Onun dışında çok da düzenli olmadı bazen Yeni hamile olanlara önereceğim bir şey Ben bir de kritik dönemi atlattık diye Neutrugena’nın su bazlı nemlendiricisi vardı evde onu sürüyorum karnıma değilde bacaklarıma göğsüme diz arkalarıma

devlet hastanesi de sıcak oluyor mu çok .bilgisi olan var mı acaba Doğum yerim de belli değil benim İleride giymeyeceğim pijamayı da almak istemiyorum

Benim param bitti ve gelen kargo trafiğinden sıkıldım biraz bir iki bırakayım dedim aralık sonu ya da şubata

ben de erken safhalarda çok oldu bu ağrı sonra artık kaburgam mı genişledi😀😝 kullandığım magnezyum mı yaradı bilmiyorum birden kesildi sonra diyafram acısı çektim bir süre Üst bedenim küçük benim bir şeyler sıkışıyor sürekli sanki 😄
Ben magnezyum kullanmıyorum ilgisi var mı acaba, cumartesi kontrolümde soracağım. Birde belimin sol tarafı batıyor bu ağrıyla birlikte 🙂↕️

Kizlar selam birkac gundur kotuyum midem asiri yaniyor ilac ta kullanamiyorum su karaciger duzene girse de kurtulsam birsey soracagim ben 18 kasimda progestan kullandim 22 kasimda biraktirdi doktor vajinal yolla aliyordum ve 28 inde kan verdim karaciger degerimin artmasina bu ilac sebep olmus olabilir mi?
Ben 5 ay kullandım hemde dozuda yüksekti o hiç karaciğer enzimleri mi değiştirmedi sadece Omega ve folbiol kullandığım zaman artmıştı sonra başka Omega ya geçtik

Kizlar selam birkac gundur kotuyum midem asiri yaniyor ilac ta kullanamiyorum su karaciger duzene girse de kurtulsam birsey soracagim ben 18 kasimda progestan kullandim 22 kasimda biraktirdi doktor vajinal yolla aliyordum ve 28 inde kan verdim karaciger degerimin artmasina bu ilac sebep olmus olabilir mi?
süt çok işe yarıyor ben de onun harici yanımda süt yoksa şuruptan içiyorum bikaç yudum
Evet evet dik durunca rahat ama çalışırken özellikle rahatsız ediyor
aynen bi de sabit oturuyoruz😂

Yaptırıcam canım magnetle cıkolata.instagramda ceşitli sayfalar var,hayalevent,bebekcıkolatası falan sayfaları,ben onlarınkını begendım oraya yaptırıcam
Babylukss diye bir sayfa var oraya bakıyorum bende kapı süsü, yastığı çikolatası fiyat sordum ama dönüş olmadı

Canım evet idrar yolu enfeksiyonu bende var yani idrarda protein pozitif çıkınca doktorum gebelik zehirlenmesinden şüphelenip tansiyon takibi de yap dedi ama tansiyonlarım sükür normal ve bol su iç dedi bakalım tekrar test vericem umarım düzelmiştir😬

Ben bitirmedim alacaklarım var ve kendime daha hiç bir şey almadım Aralık sonu gibi düşünüyorum artık yeni yıl indirimlerinde. Para yok😅
Hadi inşallah geçmiştir canım başa bela idrar yolu enfeksiyonu korkma gebelik zehirlenmesi sadece onunla olmuyor yüksek kilo alımı ödem ve yüksek tansiyonda eşlik ediyor 🌸
Olsun çoğu bitmiş azı kalmış onları da bitirirsin canım alınacak bitmiyor gerçekten 😩😃

Ben herşeyi tamamladım sanıyorum😁 sadece burada okudum gecelik daha çok giyilecek sanırım doğum sonrası. Sezeryan olacağı için benim de siyah bir gecelik arıyorum sadece normal pijama almıştım 🥰 galiba birşey kalmadı 🥰

Evet pijamanın lastik kısmı sezeryan yarasına gelince zor oluyor ben almamıştım ama pijamaları tepeme kadar çekmiştim 🤣 Gecelik daha rahat olur 🥰

Evet ya kasım başı hallettik herşeyi. Sabırsız bir grubuz 😄 bende de çoğu şey bitti gibi bebek için kıyafetler, kendim için gecelik bir de beşik kaldı. Beşikte verebilecek arkadaslarım var onların beşiklerini değerlendiriyorum belki almama gerek kalmaz 😊

Ay hadi maşallah 🥰 🤩

Ben de lierac kullandım ve normalde ergenlikte çatlayan vücudum bu süreçte çatlamadı çok şükür 🙏 Banyo sonrası ve kaşıntı olursa atlamadım Onun dışında çok da düzenli olmadı bazen Yeni hamile olanlara önereceğim bir şey Ben bir de kritik dönemi atlattık diye Neutrugena’nın su bazlı nemlendiricisi vardı evde onu sürüyorum karnıma değilde bacaklarıma göğsüme diz arkalarıma

devlet hastanesi de sıcak oluyor mu çok .bilgisi olan var mı acaba Doğum yerim de belli değil benim İleride giymeyeceğim pijamayı da almak istemiyorum

Benim param bitti ve gelen kargo trafiğinden sıkıldım biraz bir iki bırakayım dedim aralık sonu ya da şubata

ben de erken safhalarda çok oldu bu ağrı sonra artık kaburgam mı genişledi😀😝 kullandığım magnezyum mı yaradı bilmiyorum birden kesildi sonra diyafram acısı çektim bir süre Üst bedenim küçük benim bir şeyler sıkışıyor sürekli sanki 😄
Pijama da iş görüyor canım bende unutmuşum Funda yazınca aklıma geldi o üşüme ameliyattan çıkınca olmuştu buz gibi donmuştum özel de yaptım doğum üstüme yorgan örtmüşlerdi resmen 😁 Sonra ısınınca da çok sıcaktı valla daraldım 2 koğuşa pijama takımı almıştım biri kısa kolluydu onu giymiştim sonradan rahat etmiştim pijama da iş görüyor aslında zaten yetişkin pedi de olduğu için oraya kapatıyordu sanırım ben pijamayı da çekmiştim yukarı doğru bilemedim ihtiyaç hissetmedim hatta bu sefer kohısa tarzı da almadım önü düğmeli pentiden iki pijama takımı aldım sonradan rahat kullanıp emzirebileceğim düğmeli olması güzel diğer türlü alttan sıyırmaya çalışmakta konforsuz oluyor 🌸

Kendinize neler aldınız lohusa pedi falan ben hiçbir şey almadım 🤭😍
Lohusa pedi ben de almadım depend konuşulmuş onu ocakta falan bedenime göre alırım diye düşündüm. İki takım önden düğmeli pijama bir tane gömlek gibi dizde bir elbise gecelilk niyetine aldım. Sabahlık yerine kimono aldım. Bir tane polar gibi bir babet bir tane de içi polar deri bir terlik aldım. Gümüş kapak aldım bir de ama krem almadım henüz. Onu da son aydan itibaren kullanın denmişti burada o zaman alıp kullanırım diye düşündüm. 🥰
AdChoices
ADVERTISING​
Kızlar çikolata ya da hediyelik yaptıracak mısınız? Ya da nereden yaptıracaksınızzz
Ben Instagram üzerinden birkaç sayfaya sordum yaptırmak istiyorum evet. Aklıma yatan var birkaç yer ama daha karar veremedim. Çikolata dayanan birşey dedi sorduğum her yer bu ayın sonuna doğru yaptırıp serin bir yerde saklarım diye düşünüyorum 😁 ocaktan sonraya mümkün olduğunca birşey bırakmayacağım herşeyin fiyatı artacak çünkü 🙄
Hadi inşallah geçmiştir canım başa bela idrar yolu enfeksiyonu korkma gebelik zehirlenmesi sadece onunla olmuyor yüksek kilo alımı ödem ve yüksek tansiyonda eşlik ediyor 🌸
Olsun çoğu bitmiş azı kalmış onları da bitirirsin canım alınacak bitmiyor gerçekten 😩😃

Evet pijamanın lastik kısmı sezeryan yarasına gelince zor oluyor ben almamıştım ama pijamaları tepeme kadar çekmiştim 🤣 Gecelik daha rahat olur 🥰

Ay hadi maşallah 🥰 🤩
Ya ben de lastikten çekindim iki takım düğmeli alt üst aldım aslında lastikleri rahat görünüyor ama duruma göre hareket edeceğim sanırım.

Pijama da iş görüyor canım bende unutmuşum Funda yazınca aklıma geldi o üşüme ameliyattan çıkınca olmuştu buz gibi donmuştum özel de yaptım doğum üstüme yorgan örtmüşlerdi resmen 😁 Sonra ısınınca da çok sıcaktı valla daraldım 2 koğuşa pijama takımı almıştım biri kısa kolluydu onu giymiştim sonradan rahat etmiştim pijama da iş görüyor aslında zaten yetişkin pedi de olduğu için oraya kapatıyordu sanırım ben pijamayı da çekmiştim yukarı doğru bilemedim ihtiyaç hissetmedim hatta bu sefer kohısa tarzı da almadım önü düğmeli pentiden iki pijama takımı aldım sonradan rahat kullanıp emzirebileceğim düğmeli olması güzel diğer türlü alttan sıyırmaya çalışmakta konforsuz oluyor 🌸
O zaman ince bir pijama takımı alsam Kalın da bir üzerime alabileceğim yumoş oysho polarım var hem güzel rengi falan krem onu da yanıma alsam olur sanki Üşürsem onla idare ederim

Lohusa pedi ben de almadım depend konuşulmuş onu ocakta falan bedenime göre alırım diye düşündüm. İki takım önden düğmeli pijama bir tane gömlek gibi dizde bir elbise gecelilk niyetine aldım. Sabahlık yerine kimono aldım. Bir tane polar gibi bir babet bir tane de içi polar deri bir terlik aldım. Gümüş kapak aldım bir de ama krem almadım henüz. Onu da son aydan itibaren kullanın denmişti burada o zaman alıp kullanırım diye düşündüm. 🥰
AdChoices
ADVERTISING​

Ben Instagram üzerinden birkaç sayfaya sordum yaptırmak istiyorum evet. Aklıma yatan var birkaç yer ama daha karar veremedim. Çikolata dayanan birşey dedi sorduğum her yer bu ayın sonuna doğru yaptırıp serin bir yerde saklarım diye düşünüyorum 😁 ocaktan sonraya mümkün olduğunca birşey bırakmayacağım herşeyin fiyatı artacak çünkü 🙄

Ya ben de lastikten çekindim iki takım düğmeli alt üst aldım aslında lastikleri rahat görünüyor ama duruma göre hareket edeceğim sanırım.
Sepetime bunları ekledim emzirme özellikli. Bir tanede koyu alıcam

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-04-18-11-13-159_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-04-18-11-13-159_trendyol.com.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2024-12-04-18-11-00-463_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-04-18-11-00-463_trendyol.com.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2024-12-04-18-10-53-180_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-04-18-10-53-180_trendyol.com.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ablam bizdeydi bugün evde küçük bir stüdyo kurduk resmen ve fotoğraf çektirdim yılbaşı temalı harika oldu 🎉😅 sanırım stüdyoya girmeyeceğim. Eşimle de evde çekim yaparız rahat rahat paramız cebimizde kalır 😁 orta halli bir makine vardı onunla halledeceğiz galiba 🥰 bu aradaaaaa ayın 14üne kadar oda takımı geliyor miniğimin🥹 ben Aralık sonunda başlayacağım aldıklarımı yıkamaya yavaş yavaş 🥰

Kızlar benim oğlus cok hareketli, bu kadari fazla mi acaba diye tribe girmeye basladim son bir kac gundur. Hastayim surekli hapsiriyorum, oksuruyorum, esim de kalkti ya o da hastalandiysa ve hapsiriyorsa o yuzden bu kadar hareket hissediyorsan dedi ve beni mahvetti😥
Canım yaa endişelenme ben öyle birşey olduğunu hiç düşünmüyorum. Giderek güçleniyorlar içimizde normalde hep yaptıkları hareketler bence biz yeni yeni daha kuvvetli hissediyoruz. Bir de anne karnında hastalanma ihtimali var mı ki ben pek sanmıyorum ama. Sonuçta hepimiz iyi kötü hasta olduk hamileyken. Bence yüreğin ferah olsun 🥰 artık daha da fazla hissetmeye devam edeceğiz minik ayaklarını 🥰❤️🧿

Kızlar ablam bizdeydi bugün evde küçük bir stüdyo kurduk resmen ve fotoğraf çektirdim yılbaşı temalı harika oldu 🎉😅 sanırım stüdyoya girmeyeceğim. Eşimle de evde çekim yaparız rahat rahat paramız cebimizde kalır 😁 orta halli bir makine vardı onunla halledeceğiz galiba 🥰 bu aradaaaaa ayın 14üne kadar oda takımı geliyor miniğimin🥹 ben Aralık sonunda başlayacağım aldıklarımı yıkamaya yavaş yavaş 🥰
Bende öyle yaparım Aralık sonu gibi yıkarım kızlar bime vakumlu hurçlar geliyor #reklamdegil

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-04-15-45-10-530_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-12-04-15-45-10-530_com.whatsapp.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2024-12-04-15-44-40-011_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-12-04-15-44-40-011_com.whatsapp.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2024-12-04-15-46-20-385_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-12-04-15-46-20-385_com.whatsapp.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 37
Ayy bızede atsanaaa fotilerdeeen hadii çook merak ettım🥰🥰🥰

X