Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Canım ben önceki gebeligimde adete 1 gün kala 24 ile ogrenmistim 3500 e kadar kan verdirdiler düşün.gayet normal.zaten önemli olan artıs olması.hic keyfini bozma 2 gün sonra tekrar güzel bir artış goruceksin🤲🤲🤲
Evet moralimi bozmuyorum haklısın 🥰

Selam Güzel Ağustos anneleri

Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.

İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Sevgiler ❤️

ANNE ADIYAŞKaçıncı
Çocuk
SAT. KESEKALP ATIŞI💓🩵🩷T D TBEBEĞİN İSMİ
Eldorin Eldorin 35223 Ekim01 Ağustos
@Sakayik3533125 Ekim4+601 Ağustos
turuncusev turuncusev 27125 Ekim5+001 Ağustos
B Bu benim dunyam 35225 Ekim5+301 Ağustos
Umutvari Umutvari 32124 Ekim5+502 Ağustos
Elo16 Elo16 29326 Ekim02 Ağustos
@Arzu_Azra29227 Ekim03 Ağustos
@Mercan2430130 Ekim03 Ağustos
@Wunsch_dk29128 Ekim04 Ağustos
@anoniiim33129 Ekim05 Ağustos
M maysahanim 24129 Ekim05 Ağustos
@94bassuk30229 Ekim4+305 Ağustos
@nonsense3834329 Ekim5+005 Ağustos
@kngl99932130 Ekim06 Ağustos
@Flowersgirl5729130 Ekim5+406 Ağustos
ben boyle sey gormedim ben boyle sey gormedim 34230 Ekim07 Ağustos
@pitircikkurdu28131 Ekim07 Ağustos
@mirage123621 Kasım08 Ağustos
@Cemile hatun4022 Kasım08 Ağustos
@hobicianne2725 Kasım11 Ağustos
Merve3553 Merve3553 2847 Kasım13 Ağustos
@karenhan34230 Ekim13 Ağustos

Kızlar yarın regli günüm yumurtlamadan 14 gün sonra bugün kan verdim beta 102 çıktı nasıl sizce ?
Gayet normal artış. Hayırlı olsun 😍
Bende program var o reglin ilk gununden hesapliyordu yanlis mis sata goreymis 🤷‍♀️
Gebelik haftası reglin ilk gününden hesaplanır. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir. 3 haftalık gebelikte kese görünmez. Beklenen adet gününde 4 haftalık gebe sayılıyoruz. Hematom olduğu için fitil vermiştir. Düşük olmasın diye
Canım adetim düzensiz 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bebeğine kavuşursun. Daha vakit varmış. Güzel düşün güzel olsun 😍

Gözün aydın 😍 Darısı bizlere olsun inşallah 🥲 keseyi ne zaman görmüştün peki ilk
Kuzum benim tarihler biraz karışıktı. Dön adetim lekelenme ile başladığı için hangi günü bir sayacağımı tam bilmiyordum ama biz bugünki doktorum hesabına göre 5+1 de keseyi gördük. Bugün 5+6 kalp atışını duyduk. Vajinal ultrason ile baktı

Herkese merhaba, son adet tarihim 1 Kasım, 30 kasımda idrarda pozitifi gördük, hemen kan vermeye gittik 185 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 360 çıktı, doktor gayet güzel dedi, tekrar ayın 14 ünde hem kese hem kalp atısı ve diğer kan tahlilleri icin kontrole gideceğiz. Bu geçen yıl eylül ayı geçirdiğim dış gebelik ve sol tüpümün alınışından sonra 1 yıl boyunca denemenin ardından İlk pozitif sonuç. son 3 4 aydır konuyu konusmuyorduk bile :) Heyecanla 14ünü bekliyorum. Yakın çevremize söyledik. Sosyal medya ve diğer kişiler icin cinsiyetin belli olmasını bekliyoruz.

Midem çok yanıyor ya. Ağzımı açsam röaar diye alev çıkacak adeta. Bir de hiç doymuyorum hep açım. Bunlar için erken değil mi ya

Gayet normal artış. Hayırlı olsun 😍

Gebelik haftası reglin ilk gününden hesaplanır. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir. 3 haftalık gebelikte kese görünmez. Beklenen adet gününde 4 haftalık gebe sayılıyoruz. Hematom olduğu için fitil vermiştir. Düşük olmasın diye

İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bebeğine kavuşursun. Daha vakit varmış. Güzel düşün güzel olsun 😍
Teşekkür ederim devamlı gelir inşallah ☺️🙏

Aiyy evet. Temmuza geç kaldım ağustosta da büyük kaldık 😀😀 ama doktor bebeğin boyutuna göre son adet tarihimi güncelledi. 5+6 bugün
😍 Benim de bugün 5+4. Senin heyecanını gördükçe kendim kese kalp atışı görmüş gibi seviniyorum 😍😍

Ayyyy hadi gözünaydın darısı bize inşallahhhh😍 bence 6+1 de gideceğim cumartesi günü inşallah hepimiz tek tek güzel haberlerle geliriz buraya 🙏🏻♥️
İnşallah burada herkesinkine böyle kendime nasıl seviniyorsam öyle sevineceğim. Çok güzel duygulanmış hepiniz yaşayın arkadaşlarım tüm güzel dualarım dileklerim sizlerle 😍
😍 Benim de bugün 5+4. Senin heyecanını gördükçe kendim kese kalp atışı görmüş gibi seviniyorum 😍😍
Yaaa inşallah seninkini de duyalım görelim kuzucummm. Bence 5+6 için kalp atışı duymak garip hissettirdi 😀 hatta doktor dedi ki bugün duyamayabiliriz çok erken. Duramazsak korkma dedi. Biz de video falan hiç çekmedik o yüzden. Sonra çat diye aaaa bak burda ne var diyip kalp atışını gösterdi 😀 neyse ağladık falan. Sonra kalktım üstümü giyinmek için. Eşim dedi ki tüh video çekemedik dedi. Doktor dedi ki hadi yat bi 5 sn daha dinleyeyim çok kısa video da çekin dedi😀 hemen video da çektik ailelere attık 😀

Herkese Merhaba
Henüz keseyi görmediğimiz için listeye kaydolmak istemedim.
Geçen hafta perşembe beta 216 çıktı Salı 2260 a çıkmış 4 günde 10 katına çıkmasında bir sorun var mı? Sat 1 Kasım. Öncelikle tecrübeli annelere bunu sormak istiyorum çünkü 2260 olmasına rağmen keseyi göremedik. Doktor pazartesine randevu verdi.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ☺️
Bu arada kalp atışı duyan herkese hayırlı olsun.

Herkese Merhaba
Henüz keseyi görmediğimiz için listeye kaydolmak istemedim.
Geçen hafta perşembe beta 216 çıktı Salı 2260 a çıkmış 4 günde 10 katına çıkmasında bir sorun var mı? Sat 1 Kasım. Öncelikle tecrübeli annelere bunu sormak istiyorum çünkü 2260 olmasına rağmen keseyi göremedik. Doktor pazartesine randevu verdi.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ☺️
Bu arada kalp atışı duyan herkese hayırlı olsun.
Canım benim doktorum beta 5000 i bekler kese için. Garanti olsun diye 3000den ince görünmesi düşük bir ihtimal zaten.

Artışın da gayet iyi daha çok yeni bir gebelik. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏

İnşallah burada herkesinkine böyle kendime nasıl seviniyorsam öyle sevineceğim. Çok güzel duygulanmış hepiniz yaşayın arkadaşlarım tüm güzel dualarım dileklerim sizlerle 😍

Yaaa inşallah seninkini de duyalım görelim kuzucummm. Bence 5+6 için kalp atışı duymak garip hissettirdi 😀 hatta doktor dedi ki bugün duyamayabiliriz çok erken. Duramazsak korkma dedi. Biz de video falan hiç çekmedik o yüzden. Sonra çat diye aaaa bak burda ne var diyip kalp atışını gösterdi 😀 neyse ağladık falan. Sonra kalktım üstümü giyinmek için. Eşim dedi ki tüh video çekemedik dedi. Doktor dedi ki hadi yat bi 5 sn daha dinleyeyim çok kısa video da çekin dedi😀 hemen video da çektik ailelere attık 😀
Yaaa 🥹ne kadar güzel maşallah gözümde canlandı darısı bize olsun 🙏🏻

102 ile öğrenmek biraz korkuttu beni açıkçası 4 gün oldu öğreneli erken öğrendim ama değer 102 olunca korkmadım değil canım adet günü normal mi sence değer 🥹 2 gün sonra tekrar kan vericem inşallah güzel artış olur da bir daha kan vermem gerekmez
Korkma kuzum adetten iki gün önce bende 60 la öğrenmiştim

X