Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Benim bebis erkek, pamir koyucaz biz. Pamir ismiyle ilgili duygu ve dusunceleriniz var midir? Benim tanidigim gordugum tum pamirler cok cool ve boyle yakisikli, sanki guclu insanlarmis gibi. O yuzden istedim biraz da :KK70:
Aaaa erkek oldugu kesinlesmissss hayirli olsunn djdjs bizim de erkek ama isim secemedik bi tane buradan araklicam en son :KK70: kerem güzel gibi sanki ama onu da cok duydum bilemedim ya

Ay çok şükür yaa içimi ferahlattınız teşekkür ederşm 🙏 bende hemen başladım ama yine gece ateşim çıktı sabaha kadar düşmedi serum taktılar parol tabiki sadece şimdi iyiyim şükür 34 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle ateş yaşamamıştım hatta ateş nedir bilmezdim olacağı varmış hemde tatilde oldu nasip daha bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil. Boğaz enfeksiyonu benimde zorla yutkunuyorum o böyle yaptı demek rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah birdaha
Rica ederim. Tekrar çok çok geçmiş olsun. Ben de 34 yaşındayım inşallah 2.kez anne olacağım. Ben de sakındıkça bir şey çıktı maalesef. İnşallah bundan sonrası rahat ve sağlıkla geçsin hepimiz için ve sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi. Biz iyi olalım ki onlar da iyi olsun inşallah. 🥰

Erkek :) ben de tutmuyorum, annem bebek istiyo diyo beni cesaretlendiriyo hahahah ben de 176yim boyumdan dolayi zayif gorunuyorum hala ama yine de yeme potansiyelim var o yuzden secerek hem keyif alicagim istedigim hem de bebege yararli seylere yoneliyorum, insallah dondurma yararlidir icinde sut var :KK70:
Dondurma dediniz mecbur bu akşam yenecek hemen sipariş verdim kocişe😅 sizin benden de fazla boy avantajınız varmış o zaman siz daha rahat takılabilirsiniz. Bebeğiniz sağlıkla hayırla gelsin 💕

İnşallah amin 🙏🏻🙏🏻 ben de hareketliyim bebek zaten yatınca yatıyor hareketlenince o da tekmeye başlıyor demek ki çok fark ediyor onun için de. Kaslarımızı şimdiden hazırlamak lazım normal doğum için diye düşünüyorum 🥹
Sushi inanılmaz severim ve doğurur doğurmaz odaya sushi getirin dedim en yakınlarıma nick name beni benden alıyor şu an derin nefeslerle 4 ay erteliyorum😅😅😅

Benim bebis erkek, pamir koyucaz biz. Pamir ismiyle ilgili duygu ve dusunceleriniz var midir? Benim tanidigim gordugum tum pamirler cok cool ve boyle yakisikli, sanki guclu insanlarmis gibi. O yuzden istedim biraz da :KK70:
Enver Paşa geliyor aklıma Pamir dağlarında şehit olmuştu. Benim eşim de Enver Paşa hayranı. Enver ismini ikinci isim olarak düşünüyoruz biz de. Yağız Enver olarak. Buraya çok isim yazdım ya hangisini seçeceğiz cidden hiçbir fikrim yok 😄

Sushi inanılmaz severim ve doğurur doğurmaz odaya sushi getirin dedim en yakınlarıma nick name beni benden alıyor şu an derin nefeslerle 4 ay erteliyorum😅😅😅
Değiştirsem mi acaba benim de canım çok çekiyor. Sadece o degil okudugum gordugum her seyi canım cekiyor bi tık fazla kilo almısım. Gecen bulyonların ne kadar saglıksız oldugunu okurken bulyon bile canım cekti😭

Değiştirsem mi acaba benim de canım çok çekiyor. Sadece o degil okudugum gordugum her seyi canım cekiyor bi tık fazla kilo almısım. Gecen bulyonların ne kadar saglıksız oldugunu okurken bulyon bile canım cekti😭
Sushi sevenler olarak gözlerimiz yaşlı🥲 ya bence tamamen hormonlar farklı şeyler istetiyor bize.

Pişmiş sushi yiyorum ben arada ya bişi olmaz heralde pişmişten :)

bazı isimler nicknameler insanlarla bütünlesir ve akla direkt o gelir ondan soyledim ilerde problem yasanmaması icin ben de surekli o isimde kim var diye bakarim. Ornegin aski memnudan sonra kimse bihter koymadi cocuguna ondan once vardi o isim. Larin de oyle iste twitterda pek guzel anilmayan bir ablamiz :KK70: ismini yazarak aratabilirsiniz cogu kisi bilir yas grubumda (24 yasindayim)
Kız ben 30 yaşındayım benim keşfettimden siyaset ve buhran fışkırıyor larin kim haberim yok valla 🤣 🤣 algoritma ilgi alanlarımıza göre tivit atıyor önümüze koymak isteyen kişi çok takılmasın buna bence :)

bazı isimler nicknameler insanlarla bütünlesir ve akla direkt o gelir ondan soyledim ilerde problem yasanmaması icin ben de surekli o isimde kim var diye bakarim. Ornegin aski memnudan sonra kimse bihter koymadi cocuguna ondan once vardi o isim. Larin de oyle iste twitterda pek guzel anilmayan bir ablamiz :KK70: ismini yazarak aratabilirsiniz cogu kisi bilir yas grubumda (24 yasindayim)
25 yaşındayım ilk kez duydum 😅 bence Bihter kadar bilindik değilse çok da önemli değil burda başka bilen de çıkmadı bence konulabilirr

Yaaa ben de biliyorum onu maalesef ahahahah 🤣🤣 İnsan etkileniyor cidden, ben de kimde ne isim var diye çok bakarım. Hatta Ada o sebeple koymasam mı diye düşünüyorum; herkes “Ada ben ayrılmak istiyorum “ diyor çünkü 🥲 Ama böyle de geriye isim kalmıyor. Lara ismini çok severim bir güney sahilleri aşığı olarak ama şarkıcı Lara var vs vs…

Kız ben 30 yaşındayım benim keşfettimden siyaset ve buhran fışkırıyor larin kim haberim yok valla 🤣 🤣 algoritma ilgi alanlarımıza göre tivit atıyor önümüze koymak isteyen kişi çok takılmasın buna bence :)
inan ilgi alanim larin degil normal biriyim ahhahaha ben sadece minik kizimizin hayatini kurtarmak istemistim isteyen istedigini koysun fjfjjdk

Yaaa ben de biliyorum onu maalesef ahahahah 🤣🤣 İnsan etkileniyor cidden, ben de kimde ne isim var diye çok bakarım. Hatta Ada o sebeple koymasam mı diye düşünüyorum; herkes “Ada ben ayrılmak istiyorum “ diyor çünkü 🥲 Ama böyle de geriye isim kalmıyor. Lara ismini çok severim bir güney sahilleri aşığı olarak ama şarkıcı Lara var vs vs…
Ahahaha larinimiz🙏🏻🫶🏻 ben lara ismini cok severim bu arada sarkıcı lara da iyi bence :KK70: ada icin de film guzel bitti sonucta ada da iyi bana kalirsa. Bu arada geriye isim kalmiyor gercekten cok da takilmamak gerek ya her ismin kotu bi tasiyicisi olabilir dusunmemek lazim.. kiz ismi olarak beril ve defneyi hep cok begenirdim cok yeni moda da degil bi dusunun derim ikisini de tanidim caliskan guzel kizlardi.

İşte eğilmeden ayakkabı giyebilmem için eşimin bulduğu çözüm ve arkada da hala açmadığımız park yatak sjdjd evdeki son durumm

Eklentiler

• IMG_1391.jpeg
    IMG_1391.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 11
Selamlar herkese, şöyle son sayfaları okudum da herkesin keyfi yerinde gibi, çok sevindim🩷🩷

Ben 13.haftada bulantılar bitince hamilelik çok güzelmiş diye dolaşırken mutluluğum kısa sürdü, son 1 haftadır yürütmeyen siyatik ağrılarım başladı. Sol kalçada popoya doğru inanılmaz bi ağrı var ve yürüyemiyorum, eğilemiyorum ki yani ayakkabı giymeyi geçtim dişimi fırçalarken eğilmem gerektiğinde bile gözümden yaşlar akıyor. Henüz 21. haftamdayım ve simdiden bu kadar siddetli olması fiziksel ve mental olarak beni cook yıprattı, her gün magnezyum iciyorum, süt iciyorum ama bir ise yaramıyor. Sıcak su torbaları da denedim, sadece parol icersem biraz hafifliyor. Özellikle deneyimli kisilere sormak istiyorum, yasadınız mı böyle bir sey nasıl gecti, gecer mi? :KK43:

Bende 25 ama hiç duymadım 😂😂 baktım da askolandın larin mevzusu mu hekimlikten alındı vs o mu

Selamlar herkese, şöyle son sayfaları okudum da herkesin keyfi yerinde gibi, çok sevindim🩷🩷

Ben 13.haftada bulantılar bitince hamilelik çok güzelmiş diye dolaşırken mutluluğum kısa sürdü, son 1 haftadır yürütmeyen siyatik ağrılarım başladı. Sol kalçada popoya doğru inanılmaz bi ağrı var ve yürüyemiyorum, eğilemiyorum ki yani ayakkabı giymeyi geçtim dişimi fırçalarken eğilmem gerektiğinde bile gözümden yaşlar akıyor. Henüz 21. haftamdayım ve simdiden bu kadar siddetli olması fiziksel ve mental olarak beni cook yıprattı, her gün magnezyum iciyorum, süt iciyorum ama bir ise yaramıyor. Sıcak su torbaları da denedim, sadece parol icersem biraz hafifliyor. Özellikle deneyimli kisilere sormak istiyorum, yasadınız mı böyle bir sey nasıl gecti, gecer mi? :KK43:
bu ağrılar ne yazık ki bende de var. Üstelik benim kusmam da hiç azalmadı. O kadar ağır bir hamilelik geçiriyorum ki… bu yürüyememe oturamama ne yapacağını bilememe durumu tüketiyor insanı. Bebekler sağlıklı olsun da bu süreç hep geçici diyorum kendime…

X