Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Canım benim boş yerim var ama zaten yanımda yatacak bir de şimdiden alırsam sonradan ihtiyaçlar değişebilir bilemiyorum ki. Şuan odaya aldığım şeyler yanımdan ayırdığımda işlevsiz ya da gereksiz olabilir, kullanışlı olmayabilir. Biraz ihtiyaca göre biraz da bebişe göre şekillendirmek istiyorum şahsen. Heves ediyorum tabii ama şuan mantıklı gelmiyor
Evet söyledikleriniz bana da mantıklı geliyor bir yandan da gün içerisinde ben uyanıkken kendi odasında uyuturum oraya da alışır mi diye düşünüyorum kafam çok karıştı

Kızlar ya ben de anne yani beşik istiyorum ama oda yapmak da istiyoruz. Birçoğunuzun oda yapmak istememesi neden acaba? Erken yapmak mantıksız mi? Odasına uzayabilen beşiklerden aliriz diye düşünmüştük eşimle. Biraz heves ediyoruz aslında oda için de, özellikle esim.
Ben de ilk etapta ayrı yerde duramam ama bilemedim simdi. 🥹
merhabalar, bende oda yapmak isteyenlerdenim sizi destekliyorum 😊 hatta dolabını yaptırıyorum suanda sonra da yatagını falan alacagım.. hem oda yaptırıyorum hemde kendı yanıma park yatak alacagım.. kendı adıma konusuyorum ben bugune kolay gelmedım bebegım tüp bebek içimde heves ettiğim ne varsa imkanım dahilinde almayı/yapmayı düşünüyorum.. herkesın düşüncesi farklıdır içinizden gelıyorsa odasını da yaptırın yanınıza da yatak alın özellikle ilk çocuksa cok hevesli oluyoruz tecrübeli anneler daha temkinli 😊

Sadece hemen ihtiyacınız olmayacak diye. Bir de insan yaşadıkça ne gerekir ne gerekmez anlıyor bence. Odasını da ona göre yapmak daha iyi olabilir. İlk başlarda sizinle aynı odada yatması gerekiyor. Okuduğum kitaplarda idealinin en azından 1 yaşından sonra ayrı odaya geçmesi olduğu yazıyordu ama emzirme durumunuza, bebeğe ve size bağlı bu. Bi de ilk başlarda gece 2 saatte bir emzirmek gerektiği için kalkıp başka odaya geçmek de zor olur gibi geliyor bana. 😉
Evet ben de yanımda uyutacağım ayrı tutmayı düşünmüyorum ama odasını yapıp bir sure sonra gün icerisinde oranın ortamına da alıştırmak mantikli midir bunu da düşünüyorum. Geceleri zaten ayni odada olacağız, gün içerisinde cogu zaman yan yana olacagiz belki salonda bile yanımda olacak ama bir iş yapacağım zaman odasına yatırmak ister miyim diye de düşünüyorum. Hiç bilemedim, sizin düşünceleriniz de mantıklı geliyor 🥲

Evet söyledikleriniz bana da mantıklı geliyor bir yandan da gün içerisinde ben uyanıkken kendi odasında uyuturum oraya da alışır mi diye düşünüyorum kafam çok karıştı
Olabilir canım nasıl istersen tabii, ben kendimce sebebimi açıkladım. Benim de ilk bebiş hevesliyim ama kendimce mantıklı gelmiyor. Sen nasıl rahat edeceksen mutlu olacaksan öyle yap

Canım ben ilk oğlumda çok heveslendim yaptım sıkıntı da olmadı 🤣🤣 ilk 4 5 ay yanımda yattı sonra odasına geçirdim şimdi de odasını çok benimsiyo. Sürekli yanında yatınca da çok sık kalkıp emmek istiyo kokuyu alıyo herhalde 🤣🤣 arkadaşım 8 aylıkken bu sebeple ayırdı odayı, 7 8 kez kalkıyomuş gece şimdi 2 kez falan kalkıyo.
Ne güzel yatağına alışması zor olmamış. Ben hem benimle olsun hem odası olursa orayıda sevsin istiyorum. Biraz daha büyüdükten sonra gün icerisinde orada vakit geçirir miyiz diye de düşünüyorum

merhabalar, bende oda yapmak isteyenlerdenim sizi destekliyorum 😊 hatta dolabını yaptırıyorum suanda sonra da yatagını falan alacagım.. hem oda yaptırıyorum hemde kendı yanıma park yatak alacagım.. kendı adıma konusuyorum ben bugune kolay gelmedım bebegım tüp bebek içimde heves ettiğim ne varsa imkanım dahilinde almayı/yapmayı düşünüyorum.. herkesın düşüncesi farklıdır içinizden gelıyorsa odasını da yaptırın yanınıza da yatak alın özellikle ilk çocuksa cok hevesli oluyoruz tecrübeli anneler daha temkinli 😊
Evet tecrubeli olanların fikirlerini duymak da güzel. Ben de heves ediyorum bir çok şey için. Hepimiz öyleyiz galiba. Onu hem yanımdan ayirmamak istiyorum hem de her şeyi elimden geldiğince olsun istiyorum.
Rabbım sağlıkla güzellikle kucağımiza almayı nasip etsin inşallah hep birlikte 🥹😍🙏🏻

Ne güzel yatağına alışması zor olmamış. Ben hem benimle olsun hem odası olursa orayıda sevsin istiyorum. Biraz daha büyüdükten sonra gün icerisinde orada vakit geçirir miyiz diye de düşünüyorum

Bu isin dogrusu yanlisi yok gercekten, siz nasil istiyorsaniz. Ben de ona verecegimiz odada vakit gecirmeyi dusunuyorum/hayal ediyorum. Oraya kucuk bi hali aldim simdiden (ilk ve tek alisverisimin bir parcasi), ilk baslarda uzerinde yuvarlanabilecegi. Odada ztn gomme dolap var, degistirmeyi dusunmuyoruz. Yani oda yapacagimiz zaman bi yatak alinacak bir de belki bazi aksesuarlar vs. gelir. Neler gerekir zamanla gorucez artik :)

Bu isin dogrusu yanlisi yok gercekten, siz nasil istiyorsaniz. Ben de ona verecegimiz odada vakit gecirmeyi dusunuyorum/hayal ediyorum. Oraya kucuk bi hali aldim simdiden (ilk ve tek alisverisimin bir parcasi), ilk baslarda uzerinde yuvarlanabilecegi. Odada ztn gomme dolap var, degistirmeyi dusunmuyoruz. Yani oda yapacagimiz zaman bi yatak alinacak bir de belki bazi aksesuarlar vs. gelir. Neler gerekir zamanla gorucez artik :)
İnşallah hayal ettiğinizden daha güzel olur her bir anınız 🥰🌸

Ayy kızlar bugün doğum günüm eşim sabah işe gidince mesajla kutladı bugün full çalışıyor oğluma da doğum günümü kutla hadi dedim kutladı ona da çok mutlu oldum 2 buçuk yaşında şimdi komşumun kızı pastayla sürpriz yaptı nasıl mutlu oldum anlatamam hiç beklemiyordum

Ayy kızlar bugün doğum günüm eşim sabah işe gidince mesajla kutladı bugün full çalışıyor oğluma da doğum günümü kutla hadi dedim kutladı ona da çok mutlu oldum 2 buçuk yaşında şimdi komşumun kızı pastayla sürpriz yaptı nasıl mutlu oldum anlatamam hiç beklemiyordum
Nice mutlu senelere canım.🎉

Canım nasıl istiyorsan öyle yap heveslendiysen. Oğlum şuan genelde odasında oynuyo ama yanımızda durmak isteyince de salonda oynuyo. Ama odasından başka bi yerde uyumayı sevmiyo. Kayınvalidemlere gittiğimizde bile kendi odama ne zaman gidicez diye soruyo

Nice mutlu bol kahkahalı yaşlarınız olsun 🌸🌸

Kızlar size bişe anlatıcam. Benim cocuk istedikten 2 sene sonra oldu doğal yolla ama rahim ameliyatı falan oldum suanda da 13 haftalık hamileyım ama sadece 2 arkadaşım biliyor. Birine söylerken cok gerılıyorum kimseye söylemek istemiyorum yaşadıklarımdan dolayı mı bilmiyorum. Bu normal mi sizce? Sizler nasılsınız

Kuzu aslinda evim luleburgazda ama suan ankaradayim donucem birkac gune orda vir doktora ihtiyacm var ersoy hocayi dusunuyorum da bu instagramda vs gorunen gbi cok sevimli ilgili bir dojtormu yoksa sowmenmi pek emin olamadim
Kizz Ahmet hocaya gelsene ondan iyisi yok bizim el anomalimizi o kadar erken farketti ki doğumda farkedenler var

Kestirmekle ilgili söylentiler hurafe ya :KK70: bilimsel bir yanı yok. Boya konusu sıkıntılıymış ama şimdiye kadar çok farklı hastanelerde farklı doktorlara sordum hepsi aynı görüşte. Benim platin saçım, dipler koyu kumral kendi rengi ben de artık uzayınca kestiririm diyorum :KK70:
Ben 6 yaşındayken dayımın eşi ve kızı trafik kazasında vefat etmişti kız da benle aynı yastaydi o zaman hatırlıyorum herkes demişti ki hamileyken saçını kestirdi demişti bu aklımda kalmis aslında hurafe biliyorum ama kestiremiyorum

Kızlar beni her gören senin şuyun olacak senin buyun olucak diye yorum yapıyorlar cinsiyeti de bilmediğim için acayip canım sıkılıyor size de böyleler mi 🫣

Kızlar beni her gören senin şuyun olacak senin buyun olucak diye yorum yapıyorlar cinsiyeti de bilmediğim için acayip canım sıkılıyor size de böyleler mi 🫣
Ay amaaannn herkes oglun olcak dedik yok gobegn assagida yok sunu yiyosn yok sole ama bizim prensesimiz olcak hic takilma yorum yapmayi cok srviolar smdide kizmis demekki ondan yuzun boyle berbat oldu diolar bi tanesine cok.ack ve net sanane gö...üm dedim küstü tabi bana 🤣🤣

Ben 6 yaşındayken dayımın eşi ve kızı trafik kazasında vefat etmişti kız da benle aynı yastaydi o zaman hatırlıyorum herkes demişti ki hamileyken saçını kestirdi demişti bu aklımda kalmis aslında hurafe biliyorum ama kestiremiyorum
Ben bugun percemlerimi kisalttim inanmam ole seylere ama inanana saygi duyarm canm oyle rahat ediosan kestirme

X